Page 42 of 225 FirstFirst ... 323839404142434445465292142 ... LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mojim postom nisam imo namjeru da izazovem seksisticke uvrede al nepobitna cinjenica da je 99 od 100 zena islo da gledaju te vaterpoliste i da budu vidjene na bazen...bazen se pretvaru u fashion week,to su sve isle nacifrane ko da u grad idu...svaka cast zenama koje se razumiju u ovaj sport,al mi smeta kad vecina tih istih cura pametuje nesto pritom nemaju veze s mozgom...ne daj Boze da ih pitas koliko igraca u bazen ima...
    nemam ja nista protiv ijedne navijacke grupe pa ni protiv torcide,al izgleda da ljudima vise smeta kad mi dizemo 3 prsta nego kad oni ljube sahovnicu...
    nego udaljismo se od waterpola...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by karacha View Post
    @igi a sto je to navijaci pod znacima navoda?
    Zato sto mi 4 vitamica C i 3 prsta ne predstavljaju navijacku zastavu...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se imalo razumijes u navijanje znas da svaka navijacka grupa istice svoje nacionalne simbole...eo ti primjer delija,pa i grobari,torcida,bbb,podji pogledaj po italiji milanova curva sud,interova curva nord,romin c.u.c.s,pogledaj engleze...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nijesam se mislila uključivat u raspravu jer je ionako politička, a ovo je podforum sport. Ali kad čitam svakakve budalaštine, ne mogah odoljet .
    Karača, tebi je u redu što se pjevaju četničke pjesme na jednoj vaterpolo utakmici? Izvini a čija je to zastava sa 4 C? Što bi bilo da se u Kotor onaj dan pjevala koja Tompsonova pjesma pitam te? To bi bilo potpuno ravnopravno onome što su Jadranovi navijači (nadam se iskreno da je to bila samo mala grupica koja je došla da provocira a ne iskreni navijači).
    Dijeliti Bucjko navijače na Srbe i Crnogorce je tužno. Zato je Jadran i prošao kako je prošao. Jer su navijači dolazili na tribine da se politički ispoljavaju a ne da bodre svoje momke.
    Izvinite ako sam bilo koga u svom postu uvrijedila, nije mi bila namjera.
    Kao što reče Buba Mara, zaboravljate da su Bijela i Baošić prije 15 godina imali svoje ženske vaterpolo klubove? Ja sam odrasala na bazen. Ako hoćeš bilo što o vaterpolu, mogu ti reći .
    Na vaterpolo sam prestala ići onoga momenta kada sam se našla ispod zastave sa 4C. Utakmice Jadrana sve ali baš sve gledam na TV. Ja sam Novljanka i Jadran je moj klub. Ja ga tako doživljavam i uvijek za njega navijam. Često mi pripane muka od navijača ali pokušam ignorisati.

Primorcu svaka čast na tituli. Momci su se borili. Navijači i vama svaka čast. Zadovoljstvo vas je bilo gledati kako na sportski način nosite svoje momke. Vaterpolisti su vam to vratili na najbolji mogući način. Uživajte sjutra na trgu i lijepo se provedite

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Zaboravih reći da svoj grad volim iznad svega, da je moje srce vazda uz Jadran, da to neće promijeniti bilo kakva grupa navijača.
    Pozdravljam vas uz nadu da ćemo se jednom svi skupa naći na tribinama navijajući za svoj klub, sportski i dostojanestevno . Da ćemo tako opet vratiti titulu u HN.
    Da će Crna Gora prestati čak i u sportu da se dijeli na Crnogorce i Srbe.
    Ajte adio i neću se više uključivat odje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

normalno da se ne stidim toga...vecina navija za zvezdu pa sto cemo sad?a stide li se bestije kad dolaze sa salovima torcide split?nemoj samo da me neko ubijedjuje da likovi nisu dolazili jer sam svojim ocima gledo...
    Ne vidjoh da je iko zamjerio da navijaci Jadrana dolaze sa Zvezdinim salovima, zamjerke su isle na cica drazin repertoar

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Ne vidjoh da je iko zamjerio da navijaci Jadrana dolaze sa Zvezdinim salovima, zamjerke su isle na cica drazin repertoar

Tacno tako, to nisu nacionalni simboli, nego simboli zna se cega

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brate nama su vazda prigovarali sto smo dizali 3 prsta...sto to nekog boli uvo kako se mi osjecamo?i malo salova zvezdinih ti mozes vidjet na utakmici jadrana...svi nesto pricaju protiv nas,a mi smo ti koji smo dizali jadran i pravili atmosferu do ludila...dje su svi ti dusebriznici da ulete kad je izbila tuca s policijom sad u kotor?
    nego i kotorani mogu sad da se fale kako su bili u inostranstvo da navijaju za svoj klub
    a sto se tice salova torcide-ako oni njih mogu da nose mozemo i mi dizat 3 prsta...oko toga je pocela polemika stidimo li se toga...
    ps.niko da prokomentarise situaciju minut pred kraj,sut sekulica i lopta `seta` po zamisljenoj crti...nije to sto navijam za jadran,al i drug koji je isto bio na bazen tacno u liniju sa golom je reko da je vidio da je go i da su i kotorani oko njega rekli da jes...a usporeni snimak nisu se udostojili da daju...
    Last edited by karacha; 02-06-07 at 16:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...karaca batice...navijaci nisu navijali za klub nego za politicka uvjerenja...bolje da su od one zastave napravili navijacku zastavu jadrana i podrzavali svoj klub od pocetka ove lige...i sad su nasli zadnju utakmicu da ih "podrze" "navijanjem"...toliko o tome...Primorac je zasluzeno dobio...ako ti se ne svidja realnost...ti potopi kosarkaski teren na karaci, osnuj vaterpolo klubi i svoje navijace...i pobijedi primorca sledece sezone...pozdrav od nezavisnog lika
    Dolje lanci i okovi ne vezu se sokolovi!!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bucjko View Post
    realno, ti stvarno nemas pojma o vaterpolu... citam tvoje postove, i to mi sve izgleda kao da pise neko dijete koje za koje je ovo sve novo, koje se odusevljava atmosferom i glupostima, a nema veze u stvari sa osnovom svega... vaterpolom.
    i to je ok, ali nemoj onda mnogo da pametujes o nekim drugim stvarima.

meni, iskreno, kao srbinu smeta to srbovanje i kurcenje, ali s obzirom da sam bio na jedno 1500 utakmica svih sportova, kapiram da su to najbezveznije provokacije i zajebancije.... ti to ne mozes shvatiti jer ne razumijes to. mislis da je tamo nekom stalo do ratka mladica?!
    to samo treba da izazove reakciju... kada vidim kako se ti i ostali lozite na to..... vidim da su u potpunosti uspijeli.
    Apsolutno si upravu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by super kojot View Post
    ...karaca batice...navijaci nisu navijali za klub nego za politicka uvjerenja...bolje da su od one zastave napravili navijacku zastavu jadrana i podrzavali svoj klub od pocetka ove lige...i sad su nasli zadnju utakmicu da ih "podrze" "navijanjem"...toliko o tome...Primorac je zasluzeno dobio...ako ti se ne svidja realnost...ti potopi kosarkaski teren na karaci, osnuj vaterpolo klubi i svoje navijace...i pobijedi primorca sledece sezone...pozdrav od nezavisnog lika
    ti navijaci su posli u kotor samo zbog prozivki kotorana kako se ne smije doc u kotor...ako si imalo upucen,a imam osjecaj da nisi,neki ljudi sa karache daleke 1926. su osnovali taj jadran tako da necemo cinjet duplu rabotu...a vi ostali novski smekeri i mangupi dogodine osnujte vasu navijacku grupu,mi vam necemo smetat,pa da vidimo sto cete vi ucinjet...ili se mozda bojite da ako vas ribe vide kako skacete i pjevate po tribinama da nece bit sexa vise?

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedno pitanje za sve-
    zna li ko zasto su se pocele nosit jos prije 7-8 godina srpske zastave na jadranove utakmice?

zbog toga sto je r.k. lovcen sa cetinja imao neku utakmicu u evropi tad ili nesto slicno, i oni su standardno nosili crvene zastave i sve to (a to nikom ne smeta),i u jednom trenutku su poceli uzvikivat parole srbe na vrbe, i ostale cetinjske primitivizme, na koje niko skoro nije reagovao,i tad se u novi revolt stvorio i onda se namjerno pocele nosit srpske zastave....
    ali onda smo mi ti koji stvaraju podijele na cg i srbe..... montenegrina, ne znas o cemu pisem.
    i u pravu si karacha.... gdje su ovi novljani bili kad se trebalo sve organizovat, skupljat pare za jadrana i to.... nego samo dolazili da budu vidjeni na utakmice i poziranje najgore.... ma ajde....
    sad se nasli tu bukat nesto.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zaštu su baš navijači Jadrana trn u oku većini zbog svog načina navijanja, kao da su jedini u CG koji imaju i određene primjese nacionalizma. Vjerujte mi da se meni nije ni malo sviđalo kad sam u Sportskom centru Moraču kao navijač Crvene zvezde čuo neke povike iz publike i to veoma izražene na utakmici Budućnost-Zvezda u januaru u okviru NLB Lige. Nisam siguran da je navijanje publike bilo sportsko, zbog toga uostalom i Varvari ne dolaze na košarkaške utakmice organizovano da ne bi bili nečije marionete

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ti navijaci su posli u kotor samo zbog prozivki kotorana kako se ne smije doc u kotor...ako si imalo upucen,a imam osjecaj da nisi,neki ljudi sa karache daleke 1926. su osnovali taj jadran tako da necemo cinjet duplu rabotu...a vi ostali novski smekeri i mangupi dogodine osnujte vasu navijacku grupu,mi vam necemo smetat,pa da vidimo sto cete vi ucinjet...ili se mozda bojite da ako vas ribe vide kako skacete i pjevate po tribinama da nece bit sexa vise?
    ...batice...meni nije bas jasno o cemu ti pricas...kakav sex kakve ribe...sto ti je kralju...Ja cu navijat za koga hocu...gore sam pisao o relanosti...a ti mi pominjes sex i ribe...sta...neces da priznas da je Primorac bio bolji!?...ili je mozda bilo namjesteno...ae ne smaraj svega ti...Ja poznajem nekoliko glavnih navijaca Jadrana i znam kakva su im razmisljanja...A to ocu li ja sakakti i da li ce se ribe lozit ili nece...nemoj ti lomit glavu....skakao sam ja na mnogo vecim utakmicama...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    zaštu su baš navijači Jadrana trn u oku većini zbog svog načina navijanja, kao da su jedini u CG koji imaju i određene primjese nacionalizma. Vjerujte mi da se meni nije ni malo sviđalo kad sam u Sportskom centru Moraču kao navijač Crvene zvezde čuo neke povike iz publike i to veoma izražene na utakmici Budućnost-Zvezda u januaru u okviru NLB Lige. Nisam siguran da je navijanje publike bilo sportsko, zbog toga uostalom i Varvari ne dolaze na košarkaške utakmice organizovano da ne bi bili nečije marionete

...pa o tome ti ja pricam...navijaj za klub...klub mogu voljeti i Crnogorci i Srbi, Hrvati...Postoje nacionalni timovi za takvu vrstu navijanja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bucjko View Post
    jedno pitanje za sve-
    zna li ko zasto su se pocele nosit jos prije 7-8 godina srpske zastave na jadranove utakmice?

zbog toga sto je r.k. lovcen sa cetinja imao neku utakmicu u evropi tad ili nesto slicno, i oni su standardno nosili crvene zastave i sve to (a to nikom ne smeta),i u jednom trenutku su poceli uzvikivat parole srbe na vrbe, i ostale cetinjske primitivizme, na koje niko skoro nije reagovao,i tad se u novi revolt stvorio i onda se namjerno pocele nosit srpske zastave....
    ali onda smo mi ti koji stvaraju podijele na cg i srbe..... montenegrina, ne znas o cemu pisem.
    i u pravu si karacha.... gdje su ovi novljani bili kad se trebalo sve organizovat, skupljat pare za jadrana i to.... nego samo dolazili da budu vidjeni na utakmice i poziranje najgore.... ma ajde....
    sad se nasli tu bukat nesto.....
    nadam se da su ti prosli postovi bili mnogo pametniji i da su imali neku poruku...Poslijednje kolo u rukometnoj ligi u SCG...to je bilo poslije referenduma...u Beogradu Lovcen docekan katastrofalno...iii igra se druga na Cetinju...svi su ocekivali kako bucjko kaze "cetinjski primitivizam" utakmica za svaku pohvalu... Od strane publike nije upucen niti jedna pogrdna rijec...zato nemoj lupati neke gluposti i vrijedjati... Ja ne kazem ima vise likova i na jednoj i na drugoj strani...ali nemoj biti nerealan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo nemoj pričati o atmosferi na Cetinju, tamo nije ni bitno odakle neko dolazi dočekaju ga na nož, košarkašima Budućnosti se tamo godinama skandiralo "cigani" da ne idemo dalje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo nemoj pričati o atmosferi na Cetinju, tamo nije ni bitno odakle neko dolazi dočekaju ga na nož, košarkašima Budućnosti se tamo godinama skandiralo "cigani" da ne idemo dalje...

evo ga ovaj...definitivno prelazim na kulturu, muziku, gastronomiju...suvisno for my brain...pozz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad je npr jadranu gostovo nish i kad se navijalo da li su se onda pjevale srpske pjesme?ja cu ti rec da nisu...ako nisi primjetio srpske pjesme se pjevaju kad se igra protiv kotora i nekog hrvatskog tima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo ga ovaj...definitivno prelazim na kulturu, muziku, gastronomiju...suvisno for my brain...pozz
    ne znam što je sad problem kad je rasprava počela sa prozivanjem navijača Jadrana kao da su oni jedini što to rade.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam što je sad problem kad je rasprava počela sa prozivanjem navijača Jadrana kao da su oni jedini što to rade.
    Moram se ukljuchit...
    Ni jednoj strani ne pripadam,eto gotivim pomalo Beshtije jer su jedini navijachi koji su imali ultra pokret u svom jezgru... E sad,ne znam da li znate shto je ultra pokret,poshto vidim da svi prichaju o navijanju odje,jer se razlikuje fan i ULTRAS!
    A koliko sam iz gledanja `zakljuchio`( a nisam premnogo gledao chisto kad ufatim na TV) tu ima nekog NESVJESNOG pokushaja!
    Pratim scenu CG koje sam i ja dio,koja praktichno i ne postoji ali eto znam sve trenutno aktivne Navijachke grupe u CG ali nikako ne mogu da se sjetim imena navijacha Jadrana?!
    -Da li mi neko moze reci ime navijachke/ultra grupe koja podrzava Jadran??

E sad o srbovanju...
    Ja lichno to ne podrzavam jer mi je ciganisanje, i to shto rade oni i Orlovi Cetinje!
    E sad,ukoliko ste svi deklarisani Srbi zajedno sa svim Fanovima Jadrana onda ok a vidim da nije tako!
    Jer ukoliko zelite da pomognete Jadranu morate da ih pjesmom pomognete! A ne srbovanjem kojim ste vec vidim jednu osobu pocerali sa tribine! Specifichna je sredina i okrenesh se za 360 stepeni i vidjecesh da su oko tebe strichevi strine braca sestre drugovbi kumovi pomalo Crnogorci pomalo Srbi! I ti ne zelish da ih pocerash,isto tako i sa ostalim navijachima! Vjerovatno ima neki Crnogorac koji zeli da navija sa vama ali vidi koliko srbujete i nece da bude dio te budalashtine...
    Najbolji primjer smo mi(Varvari) po tom pitanju,do prije godinu smo imali vodje Srbina i Crnogorca! Niko se nije bunio zbog toga,jer nemamo GRUPNO politichko i nacionalno opredjeljenje! Shto smatram najboljim potezom Varvara ikad! E sad,da smo Englezi ili pak Italijani! Dje su 80+% englezi/talijani,e,to je druga pricha....

-Da,ovo je najvishe usmjereno @karacha -i,koji9(vidim) jedini zastupa navijache jadrana!

P.S. Nisam imao nikakve namjere da provociram,vec bih volio da vidim da Jadran i Primorac imaju pravi navijachki okrshaj a ne pokushaj istog! I da odgledam preko TV=a sa milinom tekmu,a zashto ne i da dodjem...

Izvinite zbog skretanja s teme,ali i ovo je sastavni dio vaterpola!!
    zivjeli!
    Last edited by avitanretla; 04-06-07 at 15:50.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam jesi primjetio da na ovaj Topic pise Vaterpolo...ti pominjes rukomet i kosarku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahhah
    ja se vishe odje ne ukljuchujem jer pojedini imaju nekih frustracija pa se od tih,istih ne smije ni progoworit jer ce povezat' stvar sa nechim desetim[kao shto karacha pominje masturbiranje djevojaka na tribinama i koliko sam vidjela ponovo je prichao o nekakvom sexu i ribama] -samo vas posmatram kako budalate i upadate sebi u usta..owim ne kazem da sam odje najpametnija niti da se u sve razumijem..samo da dodam da se slazem sa ficoole-om..srbovanje definitivno odbija navijace crnogorce koji bi da ostave politiku kuci i podrze klub za koji navijaju ali onda u sred Herceg Novog [ili Kotora,svejedno]vide "navijace" sa tri prsta koji utakmicu proprate pjevajuci o Drazi i ostalim "likowima":lolblue:-to je malo smijeshno-malo zalosnouglavnom je za:burp:
    pozdrav!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam jesi primjetio da na ovaj Topic pise Vaterpolo...ti pominjes rukomet i kosarku...
    pomenuo sam primjere nacionalističkog navijanja i na drugim sportovima, samo iz tog razloga sam napravio digresiju sa kosarkom i rukometom, a kad vec kazes da je topic o vaterpolu ne znam zasto si jedan od bucnijih po pitanju politickog navijanja, sto se ne koncentrises na pricu o zbivanjima u bazenu!
    btw da ne bude skroz off post, Andrija Popovic je podnio ostavku u Primorcu, ne znam je li to neko pomenuo danas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:shock:Chuh ja to maloprije-shta bi choeku ?

Page 42 of 225 FirstFirst ... 323839404142434445465292142 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)