Jutros Pg-Bd 1h i 15.
https://www.cdm.me/hronika/mup-pokre...e-na-putevima/
Sad će još više smanjiti dozvoljene brzine.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Jutros Pg-Bd 1h i 15.
Sinoć je policija kažnjavala sve vozače koji su se kretali ulicom Novaka Miloševa i skretali prema Hiltonu i ako je zbog radova na ulici Slobode postavljen znak da je dozvoljen taj smjer...Stariji policajac sa naočarima koji često kažnjava u tom dijelu grada,nije očiglddno bio upoznat sa ovom novom mjerom dozvoljenog kretanja,pa je desetak vozača negodovalo ,čak se umiješala i radnica iz obližnje apoteke da ukaže na znak ali je on bio neumoljiv u svojim namjerama ,a mlada koleginica u automobilu je pisala prekršajne naloge...Jedan čovjek što tu živi i boravi je rekao da se radi o smješnoj sceni ,da je znak stavkjen na kapiji,pa kada se kapija otvori znak pokazuje da je obavezan smjer u pravcu ulicom kojom je nemoguć smjer zbog renoviranja,a kada se zatvori obavezan je smjer put Hiltona...On každ da je policajac vjerovatno naišao kada je kapija bila otvorena,ali nije vidio da se tim smjerom ne može ići...Sigurno je sinoć ispisano dvadesetak prekršajnih naloga,koje vozači ne bi trebalo da plate jer je to jedini mogući smjer i alternativno kretanje zbog radova...
Ps nocas cu da obrnem znak)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
a koja je druga opcija??? da ostanemo na parking do 5 ujutru??![]()
ili da vozimo u kontra smjeru
kakvi su to blavori
Konačno.
Počelo je uklanjanje stubića koji su postavljani kako bi se spriječilo nepropisno parkiranje i zaustavljanje. Bez narandžastih barijera od danas je dio Bulevara Stanka Dragojevića, a nadležni najavljuju da će sve ukloniti, ukoliko vozači budu poštovali propise.
.
.
.
#saobracaj #podgorica #crnagora #rtcg
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Bookmarks