Meni prija kad me neko pofali,pa i ođe, iako znam da to što priča nije istina. Valjda placebo efekat, ko će mu ga znat.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
tvdroglav... kazu dusmani.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni prija kad me neko pofali,pa i ođe, iako znam da to što priča nije istina. Valjda placebo efekat, ko će mu ga znat.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne no si iz Cuca.
Polako upoznajem crnogorska plemena kroz forum.Naslov knjige Crnogorci iza avatara.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-08-26 at 16:57.
Narucio kristalnu kuglu sa Temu-a pa kad stigne javljam sto kazu iza ledja![]()
Last edited by Mylene; Yesterday at 18:00.
Cezar mi je plemenik? Zanimljivo ;D
Inače, baš dobra riječ - plemenik/ca![]()
Neće ljudi da su Sloveni, nego Germani, molim lepo![]()
SlAveni rule. No vi ne pratite onu temu o Zavjerama, mogućim i nemogućim![]()
Ovaj forum je gotovo mrtav sem desetak aktivnih članova tako da ovo čemu se nadaš samo po sebi je apsurd.Pažnju jedino tražim kad se radi o vrlo ozbiljnim stvarima a ne za sebe.Eto da ti rešim i to.
Ja se u ovom slučaju zajebavam.Sjetih se one rečenice o guslama i onih rogova kao iz stripa Hogar strašni i ja sam se tu zapravo presmijala pa kad Milena pomenu Drobnjake slobodna asocijacija..Nego jel ti rekao neko da bi malo više trebalo da se opustiš i šališ?Previše ozbiljno uzimaš stvari kao sad.
I evo OT @Caesar
Rekao si i ti kroz ovo "druženje" o meni kroz redove naročito kroz naše bjesomučne rasprave.Kad se slegne prašina prođe vrijeme i sve procesuiram dozvoljavam da mjenjam i neke stavove i vjerovanja jer to je najbolja strana međuljudskih odnosa.Sa kompletnim strancima ide daleko bolje kao što gore pomenuh kampove pa i ovaj forum.
Kakav deža vi...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Komentari drugih, bili pozitivni ili negativni, uglavnom samo prođu kraj mene, ne pridajem im neku posebnu pažnju.
Najviše su me kroz život mogli dotaknut oni koji su dolazili od strane ljudi koje sam doživjela kao specifične i neordinarne, bogatog unutrašnjeg sadržaja, ljudi kod kojih sam taj sadržaj ili imala priliku da upoznam, ili sam makar mogla da naslutim da postoji.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Što bi rekla Šade: this is neordinarna love, neordinarna love...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks