Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 34

Thread: Rekli su o Vama...

Thanks Thanks Given 
    420
    Thanks Thanks Received 
    1,812
    Thanked in
    1,387 Posts

Default Rekli su o Vama...

Imamo "Kažite nešto o sebi", "Opišite (druge)...", pa... šta su drugi rekli o Vama?
    Ne morate navoditi koga citirate, a ako hoćete - ela i to...
    I, šta mislite - pogodiše li (Vas)?

Evo, da probijem led: "Mylene je cioranovski senzibilitet koji je odlučio da ipak voli muziku, književnost, ljubav i život."
    Mislim da je pogodak u centar.

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Quote Originally Posted by Mylene View Post
    Imamo "Kažite nešto o sebi", "Opišite (druge)...", pa... šta su drugi rekli o Vama?
    Ne morate navoditi koga citirate, a ako hoćete - ela i to...
    I, šta mislite - pogodiše li (Vas)?

Evo, da probijem led: "Mylene je cioranovski senzibilitet koji je odlučio da ipak voli muziku, književnost, ljubav i život."
    Mislim da je pogodak u centar.
    Kod mene je tako da se postavljam u zavisnosti od druge strane koliko i može bilo što da misli.A o sebi mislim da mijenjam počesto agregatno stanje u skladu sa situacijama i kakvim sam ljudima okružena.Ne volim da definišem ljude striktno uvijek ima djelić nečega ako ti je uopšte stalo da nadogradiš mozaik.Tako isto mi ne znači nečije ugrubo mišljenje o meni ili bilo kome drugome.Previše je tu arogancije.

Thanks Thanks Given 
    1,517
    Thanks Thanks Received 
    3,242
    Thanked in
    1,731 Posts

Što znam Blu, zavisi koliko je čovjek iskren prema sebi i oće da bar sebe umije.

Mene je jednom davno, ima 20 godina, između ostalog, "spasio" jedan lik kome nisam znala ni ime ni ništa, niti on mene. I to je ostalo tako i do danas. Sjeđeli na fakultetu, grupa nas kafeniše, nisam mu se ni obraćala, niti ga gledala, svoga posla sa drugaricama, on sa jednom od njih u priču i pojma nemam koja je priča bila tu, sve što mi je ostalo i čega se sjećam je bio komentar njegov upućen meni "ona je izgubila onaj sjaj u očima". Uh, kako me gađao. Kako me trgao. Fala mu, bar ovako.

I sad bih mogla ođe da ispišem pola knjige oko ovih ovakvih stvari, komentara od naroda i detalja, koincidencija, sinhronizacija i qlci palci, no će ispast da sam nekakva gnostičarka, a nije da nema i toga neđe.

A majka mi ima jednu jako lijepu osobinu, koja me čitav život pižđela, ali sam u zadnjih 10 godina isto počela da primjenjujem jer je, cijenim, mudra. Nikad ni za koga nikakav komentar, nikakvo dodvoravanje, nikakvo komplimentiranje koje umije naš narod na gluposti kad nema o čemu pametnije da zbori, nikakve psihologije, filozofije... e desilo se 3 puta za ovoga moga života da je nekoga prokomentarisala. I to ne ružno no onako, što bi Raqel rekla - realno. I to je imalo samo jednu poruku sa sobom - ta osoba nije neki čoek, neću da ti skrećem pažnju ali sam ti ipak na neki način skrenula pažnju. I to joj jako poštujem. I poslušam je tu jedino, jer je inače ne slušam đa'o popio ništa
    Dim sum.

4. The Following 3 Users Say Thank You to tigrovo_oko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Ja baš volim da pohvalim nešto dobro kod čovjeka kad mi dođe.Bitna je namjera ako je namjera zbog radi nekog cilja - prljava igra.
    E ne znam @tigrovo_oko meni neđe nešto tek naknadno se procesuira.

Ali ono što mogu reći kad se osvrnem na prošlost najviše su mi u tom smislu značili volonterski kampovi sa strancima.Kad pomenu stranca.Svaki pamtim i svaki mi je bio jedonstveno iskustvo.Sretneš apsolutne strance.Radite nešto zajedno.Živite zajedno.Imate jedinstvo kao da se znate godinama i kao da ne znate da za nekoliko dana više se nikad sresti nećete.Nikakav interes ništa vas tu ne veže na onaj uobičajeni način koji imaš sa familijom i prijateljima.Potpuno nebrušeni dijamant među ljudskih odnosa.I svega sam se tu naslušala od you are my sis do onoga she is a bič I bila sam nekad super nekad ono aj svi da se nosite dođavola i opet super sve.Ne uzimam ja pretjerano ozbiljno ni sebe ni druge da analiziram jer okle ubije mi to čar i onu šansu da upoznam i neku drugu stranu "novčića".Ako ja sad nekoga "definišem" šanse da ga bolje upoznam su nula.

Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,805
    Thanked in
    3,917 Posts

Meh, niko neće knjigu pisat o meni.

8. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,783
    Thanks Thanks Received 
    1,698
    Thanked in
    1,129 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Meh, niko neće knjigu pisat o meni.
    po meni se nista nece zvati

Meni jedan od omiljenih komplimenata je kad mi jedan moj prijatelj rece da sam žuna...
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

10. The Following User Says Thank You to LuTheDuck For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,270
    Thanks Thanks Received 
    3,056
    Thanked in
    1,288 Posts

Ne bi treeebalo da nas pogadja ili da nam laska sta drugi misle o nama. Nesto gledam sebe ovdje i npr instagram nalog ili u RL. Da ne znam da sam ja, rekao bih tri razlicite osobe. Tako da i kad cujem mišljenje znam da je bazirano na nepotpunim info kao i da postoji odredjena doza nerazumjevanja procitanog sto nije neobicno. Eto i kod ljudi koji zive zajedno i znaju se sto se veli pa se nekad ne razumiju. Tako da u tom smislu misljenje kako sam ovakav ili onakav nema neku snagu ne zato sto mozda u konacnom nije tacno vec zbog toga sto je bazirano na ogranicenim informacijama. Konacno misljenje jedino validira postupak kako se doslo do tog misljenja. Naravno kada su u pitanju stavovi o odredjenim temama i ono sta ovdje pricamo naravno da je bitno sta drugi kazu i misle.

A i u suprotnom smjeru. Kod drugih mogu da vidim neke stvari ali upravo iz mog primjera znam da formirati misljenje ovako na forumu o nekom je jednacina sa mnogo nepoznatih. Najdalje sto bih tu isao je da se sa nekim slazem ili ne slazem u odredjenim stvarima i to je to. Mogu nekog koga vec poznajem da na osnovu pisanja jos bolje vidim ali shvatiti nekog samo iz pisanja… nemoguce. Ovo u prosjeku al naravno ima statistickih gresaka tipa ko sila aveta ovdje sigurno nije u vinklo ni u RL. Al eto generalno bolje je ne misliti o drugima jer je 1/1 pogresno.
    γνῶθι σαὐτόν

12. The Following 2 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,805
    Thanked in
    3,917 Posts

Jes li dobio negativne recenzije, jesi...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Ma meni je sve to teret u suštini.Divim se onim drugarstvima đe jedan drugog srijeću sa gade jedan ka nijedan. Guši sve to nameće i neka očekivanja.

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Ne bi treeebalo da nas pogadja ili da nam laska sta drugi misle o nama. Nesto gledam sebe ovdje i npr instagram nalog ili u RL. Da ne znam da sam ja, rekao bih tri razlicite osobe. Tako da i kad cujem mišljenje znam da je bazirano na nepotpunim info kao i da postoji odredjena doza nerazumjevanja procitanog sto nije neobicno. Eto i kod ljudi koji zive zajedno i znaju se sto se veli pa se nekad ne razumiju. Tako da u tom smislu misljenje kako sam ovakav ili onakav nema neku snagu ne zato sto mozda u konacnom nije tacno vec zbog toga sto je bazirano na ogranicenim informacijama. Konacno misljenje jedino validira postupak kako se doslo do tog misljenja. Naravno kada su u pitanju stavovi o odredjenim temama i ono sta ovdje pricamo naravno da je bitno sta drugi kazu i misle.

A i u suprotnom smjeru. Kod drugih mogu da vidim neke stvari ali upravo iz mog primjera znam da formirati misljenje ovako na forumu o nekom je jednacina sa mnogo nepoznatih. Najdalje sto bih tu isao je da se sa nekim slazem ili ne slazem u odredjenim stvarima i to je to. Mogu nekog koga vec poznajem da na osnovu pisanja jos bolje vidim ali shvatiti nekog samo iz pisanja… nemoguce. Ovo u prosjeku al naravno ima statistickih gresaka tipa ko sila aveta ovdje sigurno nije u vinklo ni u RL. Al eto generalno bolje je ne misliti o drugima jer je 1/1 pogresno.
    Njegoš nije imao AI kad je rekao da je čovjek čovjeku tajna najviša.

Thanks Thanks Given 
    2,270
    Thanks Thanks Received 
    3,056
    Thanked in
    1,288 Posts

Jes li dobio negativne recenzije, jesi...
    A ne bi ja bio ja da toga nema. Doma moji vole da iznose stalno primjedbe i sugestije na moj rad. Demokratija.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1,517
    Thanks Thanks Received 
    3,242
    Thanked in
    1,731 Posts

Caesar-e, ne bi trebalo da nas tangira ali šipak, jedno je kad imaš 18 godina i nešto ti reknu a drugo kad imaš 40, 50, 60+. Zavisi u kom je čovjek stanju pa se tako nađe s nekim, suva intuicija, čistija i bolja stvar ne postoji kad je ima, ne trebaju detalji. A znam neke takve što su je furali 40 godina, i onda odjednom što te više ljudi masakriraju sa svojim štorijama to više počneš da trokiraš. Svega mi samo treba bježat od ljudi, uglavnom

Ođe je super da se aveta, nešto kao onaj žabac, realno u rl smo mnogo dosadnije persone, za sebe to mogu potpisat

Dim sum.

18. The Following 2 Users Say Thank You to tigrovo_oko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

A ne bi ja bio ja da toga nema. Doma moji vole da iznose stalno primjedbe i sugestije na moj rad. Demokratija.
    - Jesi to opet izgubila šarafe? I kako ćemo sad ovo sastaviti?
    - Ne paniči ne paniči uzećemo druge.
    - Ali to ti se opet dešava.
    - Znam, znam, sve znam.

Moj sin meni od 12 godina.

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Caesar-e, ne bi trebalo da nas tangira ali šipak, jedno je kad imaš 18 godina i nešto ti reknu a drugo kad imaš 40, 50, 60+. Zavisi u kom je čovjek stanju pa se tako nađe s nekim, suva intuicija, čistija i bolja stvar ne postoji kad je ima, ne trebaju detalji. A znam neke takve što su je furali 40 godina, i onda odjednom što te više ljudi masakriraju sa svojim štorijama to više počneš da trokiraš. Svega mi samo treba bježat od ljudi, uglavnom

Ođe je super da se aveta, nešto kao onaj žabac, realno u rl smo mnogo dosadnije persone, za sebe to mogu potpisat

Meni je u RL šarenoliko da nemam neke avetinje ne znam što bi.Izavetamo se pojma nemam ni što smo zborili.

Odmor mozga.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,805
    Thanked in
    3,917 Posts

Ođe je super da se aveta, nešto kao onaj žabac, realno u rl smo mnogo dosadnije persone, za sebe to mogu potpisat.

Možda sam u rl dosadan, ali ovđe sam makar isti.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

23. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Možda sam u rl dosadan, ali ovđe sam makar isti.
    Ahahaha u RL znam ispasti kreten, ali ovđe makar znam isto.

25. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,517
    Thanks Thanks Received 
    3,242
    Thanked in
    1,731 Posts

U rl ćutim, ali ovđe makar isto.
    Kuckanje i tipkanje se ne računa, a i to radim iz energetskih razloga, kao tapkanje a i ovo nisam ja iznajmila sam nalog preko ljeta da uzmem koju paru jer sam kredibilni član kako mi reče tamo neko
    Dim sum.

Thanks Thanks Given 
    2,270
    Thanks Thanks Received 
    3,056
    Thanked in
    1,288 Posts

Default Rekli su o Vama...

da, logika mi govori ovo sto rekoh. Sve cesce je slijedim a desi se da se javi emocija oko misljenja o meni ali samo preleti kao oblak. Nekako za mene je uvijek bila stvar ponosa ne dozvoliti da srce vodi/reagovati. Ne stvar ponosa prema dugima pa da drugi to vide vec prema sebi. Pogledati sebe u oci i vidjeti se je zaebana stvar. Zelim da to mogu da uradim i da se ne stidim. Nekome ce djelovati strogo takva disciplina ali vjerujete ta strogost je ljepota u odnosu na suocavanje sa samim sobom kad srce preuzme uzde a kad kazem srce mislim na nekontrolisane emocije a posledicno i postupke koji proizidju. Neko okrece glavu od sebe. Razumijem, lakse je i sve to al na kraju se to desi. Hard landing.

A uvijek mnogo je ljepse uraditi nesto avetno od zdrave pameti no od zaslijpljenosti emocijama. Da, moguce je raditi avetne stvari pri zdravom razumu samo je pitanje koliko je ko radoznao i da li je tragač.

I kakve ovo veze ima sa tvojim ili inicijalnim postom? Pa to kakvi smo vidi se kad se pogledamo. Jednostavno. Drugi mogu vidjeti princa ili probisvjeta ali to je tako nebitno.

Disclaimer: srce i emocije su predivna stvar dok ne zavladaju da ko ne pomisli da zagovaram da ih iskljuciti treba
    Last edited by Caesar; Today at 14:19.
    γνῶθι σαὐτόν

28. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Čovječe @Caesar e kako ti nekad komplikuješ.

Ako oćete pozitivno mišljenje o meni pitajte konobare ako ćete da vi neko izruči sve moje mane daću vam broj moje mame.

Thanks Thanks Given 
    420
    Thanks Thanks Received 
    1,812
    Thanked in
    1,387 Posts

Jedino me buni - ko je NHMu rekao da je dosadan?

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

E sad se sjetih što mi je najljepše što je neko rekao o meni to mi je ama baš najljepše.Jedan snob teški doktor kvazi doktor nauka pun sebe kojeg niko nije uspio da ispizdi u krugovima kad mene pomene veli ona kojoj ime ne spominjem.

E ima li što ljepše no takav čoek mislim se o tebi tako zbori to je uspjeh najveći.
    Ne dobog da me takav pohvali roknula bi se.

Last edited by Bluemoon; Today at 14:37.

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Inače kad pomenuh kampove i strance i da vas nikakav ineres tu ne veže..i da se možda više nikada nećete sresti.
    Hmmm možda zato volim forum podsjeća na to.

Thanks Thanks Given 
    6,421
    Thanks Thanks Received 
    6,000
    Thanked in
    3,491 Posts

Dosla cudna vrijemena koga fale taj je budala koga kude taj je gospodin ...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

34. The Following 2 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,567
    Thanks Thanks Received 
    10,337
    Thanked in
    7,788 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Dosla cudna vrijemena koga fale taj je budala koga kude taj je gospodin ...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Jes Network jes a najbolje kad vele on ti je lud nemoj se s njim kačit. A kad te hvale najebo si.

Last edited by Bluemoon; Today at 15:09.

Thanks Thanks Given 
    1,517
    Thanks Thanks Received 
    3,242
    Thanked in
    1,731 Posts

da, logika mi govori ovo sto rekoh. Sve cesce je slijedim a desi se da se javi emocija oko misljenja o meni ali samo preleti kao oblak. Nekako za mene je uvijek bila stvar ponosa ne dozvoliti da srce vodi/reagovati. Ne stvar ponosa prema dugima pa da drugi to vide vec prema sebi. Pogledati sebe u oci i vidjeti se je zaebana stvar. Zelim da to mogu da uradim i da se ne stidim. Nekome ce djelovati strogo takva disciplina ali vjerujete ta strogost je ljepota u odnosu na suocavanje sa samim sobom kad srce preuzme uzde a kad kazem srce mislim na nekontrolisane emocije a posledicno i postupke koji proizidju. Neko okrece glavu od sebe. Razumijem, lakse je i sve to al na kraju se to desi. Hard landing.

A uvijek mnogo je ljepse uraditi nesto avetno od zdrave pameti no od zaslijpljenosti emocijama. Da, moguce je raditi avetne stvari pri zdravom razumu samo je pitanje koliko je ko radoznao i da li je tragač.

I kakve ovo veze ima sa tvojim ili inicijalnim postom? Pa to kakvi smo vidi se kad se pogledamo. Jednostavno. Drugi mogu vidjeti princa ili probisvjeta ali to je tako nebitno.

Disclaimer: srce i emocije su predivna stvar dok ne zavladaju da ko ne pomisli da zagovaram da ih iskljuciti treba
    Nikakve, no da se malo raspišete vi drugi, a mi neki da malo idemo na klupu i hlađenje

Čekamo ostale da se uključe na temu :P
    Dim sum.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)