Ako nije ista, ubij mepođe i ona ko kornjača, a dovoljno je ovako sa fotke vidjeti pogled životinje pa da je pustiš.
@tigrovo_oko
Пожалуйста помогите найти мою кошку, убежала в Будве в районе кафе Тропикана на набережной сегодня ночью. Зовут Чешка, на ней была цветная шлейка, трехцветная больше коричневая, зелено-голубые большие глаза.
ЗА ВОЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ako nije ista, ubij mepođe i ona ko kornjača, a dovoljno je ovako sa fotke vidjeti pogled životinje pa da je pustiš.
Dim sum.
Cuh juce od jednog poznanika...dosli ovi ozgore i zagradili opstinsko na kakaricku, i dodje drugi, oce da sebi ogradi dio, i komsija...aaaaa....ne moze to, to sam ja mislio za zeta jedan plac...ali mozemo se dogovorit....ljudi prodaju opstinsku zemlju. Malo mu je sto zagradi 1000 kvadrata no kad dodje drugi oce d amu naplati...eeeee titova milicijo..dje si da to ispendrecis da im ledja budu meksa od trbuha...i zamit u Pavino polje okle je sjargalo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A Podgorica selo i sad, a ne prije 50 godina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne sjecam se da sam cuo ili viio da su sa juga CG dosli na Kakaricu goru , zagradili opstinsku zemlju i gradili bez dozvole. A pritom radili to sto pomenuh gore. Ako ti kojim slucajem znas, volio bih da kazes. Ako oces mogu ti navesti okle su se spustili te ljuckovine, da ti kazem i koja prezimena....A interesantno je takvo razmisljanje nekih mojih kolega, eto sasvim slucajno su iz Bijelog Polja....njima je to sasvim legitimno. Izvini sto si se prepoznao...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Meni je inače najjače kad čujem ono e da se oće vratit goli otok i milicija titova.Ne znam no meni je to ludilo komplit.![]()
Помјерају се границе лудила свакодневно. Овоме несоју би се могло ући у траг.
Gomila životinjskog otpada i kosti pored puta na krivini ka Lukovu
https://www.cdm.me/drustvo/gomila-zi...ini-ka-lukovu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad bi znao koliko su stanova pokuvali po sity kvartu i okolini, zacudio bi se.
Dodjes da zivis u neki grad, ponasas se kao kreten, i jos pljujes po njemu...sto si onda dolazio..ako ti se ne svidja, pokupis se i odes u drugi, koji ti se svidja...Tako i drustvo biras, druzis se, ne odgovara ti, promijenis drustvo, a ne ides s njim u kafanu i provod i lajes za njima... panenojel?Ovako su neki pričali i iz države da se ide.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Davno smo ustanovili da svako ko dođe u PG oće da je prekraja prema gradu iz kojeg je došao. Nije da je PG idealna i da mora ostati takva kakva jeste i u smjeru promjena u kojima ide, ali ne treba vala ni pljuvati po njoj. Jedno je mijenjati, drugo je @outline-ovati.
Što se tiče Podgorice više sam za nju činila kroz neke akcije nego dobar broj Podgoričana.Od ekoloških akcija pa pomaganju đe se može.Tek su prošle godine napravili DVD.
A ovo podjebavanje okle je ko "šljega" što slušam povremeno je preružno.I kao za druge je velegrad.Mislim se nešto i ne otkidam i na prave "velegradove" više volim gradiće koji imaji dušu.No u Evropi nemaju komplekse ka ođe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks