Ako nije ista, ubij mepođe i ona ko kornjača, a dovoljno je ovako sa fotke vidjeti pogled životinje pa da je pustiš.
@tigrovo_oko
Пожалуйста помогите найти мою кошку, убежала в Будве в районе кафе Тропикана на набережной сегодня ночью. Зовут Чешка, на ней была цветная шлейка, трехцветная больше коричневая, зелено-голубые большие глаза.
ЗА ВОЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ako nije ista, ubij mepođe i ona ko kornjača, a dovoljno je ovako sa fotke vidjeti pogled životinje pa da je pustiš.
Dim sum.
Cuh juce od jednog poznanika...dosli ovi ozgore i zagradili opstinsko na kakaricku, i dodje drugi, oce da sebi ogradi dio, i komsija...aaaaa....ne moze to, to sam ja mislio za zeta jedan plac...ali mozemo se dogovorit....ljudi prodaju opstinsku zemlju. Malo mu je sto zagradi 1000 kvadrata no kad dodje drugi oce d amu naplati...eeeee titova milicijo..dje si da to ispendrecis da im ledja budu meksa od trbuha...i zamit u Pavino polje okle je sjargalo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A Podgorica selo i sad, a ne prije 50 godina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne sjecam se da sam cuo ili viio da su sa juga CG dosli na Kakaricu goru , zagradili opstinsku zemlju i gradili bez dozvole. A pritom radili to sto pomenuh gore. Ako ti kojim slucajem znas, volio bih da kazes. Ako oces mogu ti navesti okle su se spustili te ljuckovine, da ti kazem i koja prezimena....A interesantno je takvo razmisljanje nekih mojih kolega, eto sasvim slucajno su iz Bijelog Polja....njima je to sasvim legitimno. Izvini sto si se prepoznao...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Meni je inače najjače kad čujem ono e da se oće vratit goli otok i milicija titova.Ne znam no meni je to ludilo komplit.![]()
Помјерају се границе лудила свакодневно. Овоме несоју би се могло ући у траг.
Gomila životinjskog otpada i kosti pored puta na krivini ka Lukovu
https://www.cdm.me/drustvo/gomila-zi...ini-ka-lukovu/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad bi znao koliko su stanova pokuvali po sity kvartu i okolini, zacudio bi se.
Dodjes da zivis u neki grad, ponasas se kao kreten, i jos pljujes po njemu...sto si onda dolazio..ako ti se ne svidja, pokupis se i odes u drugi, koji ti se svidja...Tako i drustvo biras, druzis se, ne odgovara ti, promijenis drustvo, a ne ides s njim u kafanu i provod i lajes za njima... panenojel?Ovako su neki pričali i iz države da se ide.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Davno smo ustanovili da svako ko dođe u PG oće da je prekraja prema gradu iz kojeg je došao. Nije da je PG idealna i da mora ostati takva kakva jeste i u smjeru promjena u kojima ide, ali ne treba vala ni pljuvati po njoj. Jedno je mijenjati, drugo je @outline-ovati.
Što se tiče Podgorice više sam za nju činila kroz neke akcije nego dobar broj Podgoričana.Od ekoloških akcija pa pomaganju đe se može.Tek su prošle godine napravili DVD.
A ovo podjebavanje okle je ko "šljega" što slušam povremeno je preružno.I kao za druge je velegrad.Mislim se nešto i ne otkidam i na prave "velegradove" više volim gradiće koji imaji dušu.No u Evropi nemaju komplekse ka ođe.
Znam ja koliko su stanova pokupovali. Ali ti očigledno ne znaš da ih nisu kupili kako bi živjeli ođe.
I ne možeš ti braniti Podgoricu od mene. Ja sam rođen ođe i sve mi je ođe. Otac mi je sa 10 godina došao tu, a nisu mi ni prađed i ostali predaleko odavde bili. Ali mi strašno ide na oni kad krene generalizacija svih sa sjevera. Jer poznajem vrhunskih ljudi koji su 10 puta bolji i kulturniji od dostine staropodgoričana ili nas koji smo rođeni ođe. Govana ima svuda, samo nekima svoja manja smrde.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mene ljubaznije i iskrenije niko nije dodčekivao kao Sjeverci po selima čiste i jednostavne duše zadnje bi ti servirali na sto što imaju no smo mi "građani" postali sebične i neosjeljive guzice još se ponižavaju ljidi iz ruralnih krajeva ka vidi ga seljak.A da ne rečem u BP što druga imam više je za mene učinio ništa mu ni tražila nisam zvao kuma pa izvukao mene i kumu i sve lagano a nismo toliko bliski.Tako da i mene ovo nervira.
Vrijedi reći da dobar dio došljaka nije stigao u Podgoricu iz pretjerane želje za ovom sprženom pustopoljinom, nego zato jer u svojim sredinama nisu mogli imati pristojan život, posao ili perspektivu dostojnu 21. vijeka.
Kako se zivi ne umiralo se podgoricka plata na Murino Plav Andrijevica... uh gazda
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Eto se gotovo citava Boka naseljavala sa "sjevernjacima" sjevernijih gradova (u odnosu na Boku) sadasnje CG. Pogledas prezimena po Boki i gotovo svi "starosjedioci" Boke su dosljaci.
Valjalo bi kakvu peticiju da se svi vrnu odakle su dosli. No ce nam gradovi ostat pusti.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks