Ponovo pročitaj,skoncentriši se!
Palim seriju,dosadna si,bye![]()
Ja sam niko i ništa.
A ko si ti?
Mislim ti.Ne đed.
Pusti đeda.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 00:35.
Ponovo pročitaj,skoncentriši se!
Palim seriju,dosadna si,bye![]()
...
Da čitam gomilu idiotluka.
Ajde pali..mislim seriju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 00:39.
Uostalom, samog sebe si smorio.Sloboda izbora.Niko te puškom nije ćera da se meni kačiš na postove.To ti je ka sa đecom.Zalud govoriš pec pec dok se ne opeku pa vide što je pec pec.
Meni je bilo, posve zabavno.
Ka njemu..
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 00:59.
Prvo su razoruzali naciju pa doseljavaju migrante...))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hahah a sto se radi s Pekicem i Titom. Ali interesantaniji je taj spoj nego sto izgleda. Pekicu je otac bio nacelnik kraljevske banske uprave Zetske banovine, glavni u policiju sto se velimuvao se on svjevremeno s nacionalizmom, ali je imao dobre drugove pa nije mnogo vrdao
kao pisca ga bas volim
Slobodne asocijacije su čudo.Prvo me star prebaci na 1999. knjigu pa krenu mi tok misli na Solženjicina te bio u Gulag..i onda se sjetih da su ovoga strpali u tvorza poslije prognali u London.
E sinoć slušah njegovu radio dramu Čaj u Pet.Lagana priča ali i psihološki interesantna.Vidi mu se da se bavio i psihologijom.
Inače, volim i ovu stranu đe kao disident pisao o Engleskoj.
„Izlet u Zlatni grad“. Danas sam poslao Vesni Janković iz Televizije Beograd sinopsis za TV dramu. On glasi:
„Engleska je zemlja starih ideja, starih običaja i starih ljudi.
O običajima se ne misli, jer se podrazumevaju, idejama ne bavi, jer su beskorisne, a o smrti i starosti ne govori, jer je neučtivo.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 10:38.
Pisma iz tudjine, i https://www.borislavpekic.com/2012/0...n-and.html?m=1
Nakon toga ulazi u politiku, tuce ga Seselj na izbore itd..
Dokaz da si u politici gubitnik koliko god si dobar.Vazda si gubitnik.Kao što ni u ratu nema pobjednika.
Zanio se malo bio, ali se brzo osvijestio. Sloba nije dirao, a laskao liku koji mu je druga cifutom nazvao. Nego nebitno, samo ne romantizovati
Ma kakvo romantizovanje politika je ******.Nego njegova trilogija Besnilo Atlantida i 1999. o propasti ljudske civilizacije su remek djela.E samo što sam ja tada krenula od ove poslednje tada sa nekih dvadesetak godina.I prošle godine mi se sa razlogom vratila u sjećanje.
A da je politika ****** u slučaju pisca najveći dokaz je Knut Hamsun koji je suvi genije kroz romane.
E taman sam razmišljala koji bih film gledala ovaj nisam nikad a rađen je od njega i još je restauiran.
Dan jedanaesti u izvedbi Lovćen filma još iz 60.te
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Voda, voda, voda. Poslije ere benzina i gasa, dolazi nam epoha vode.
Voda je, veli, strateški prirodni resurs, kojim će se u budućnosti mjeriti bogatstvo naroda.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako se iznervirah što su sa braćom gledali film Oluja.Onda meni salve pitanja o temi đe stvarno nije mjesto da objašnjavam kroz neke propagande filmove.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Opet pijem, a ne znam cemu sve to…
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Znaš znaš. Lijepo ti je![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jes da je to Stojnić maznuo od Vita Nikolića ali evo pusti dok ti etanol kruži venama.
Bože šalje mi kćerka poruku otišli smo na livadu misli na nju i braću nemoj reći babi.A ovo nemoj reći babi traje od malena.
Ja ne znam šta da mislim da li toliko povjerenje meni da mi reče ili silom interesa sa madre mojom.
Ima li vrućine...?
Pitanje u rangu-koliko je sati,a mob mu u ruku,tako nekako,svakako neka ide svako do kyrca ko postavlja ovakva pitanja.
...
Ahahahahaha najjača izjava jednoga u kafanu...e kad sam gledao Spajdermena u 3D cijelu noć sam se držao za plafon.
I jednoga kako je gadjao policiju iz vazdusne i nisu mogli naci odakle![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks