Ponovo pročitaj,skoncentriši se!
Palim seriju,dosadna si,bye![]()
Ja sam niko i ništa.
A ko si ti?
Mislim ti.Ne đed.
Pusti đeda.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 00:35.
Ponovo pročitaj,skoncentriši se!
Palim seriju,dosadna si,bye![]()
...
Da čitam gomilu idiotluka.
Ajde pali..mislim seriju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 00:39.
Uostalom, samog sebe si smorio.Sloboda izbora.Niko te puškom nije ćera da se meni kačiš na postove.To ti je ka sa đecom.Zalud govoriš pec pec dok se ne opeku pa vide što je pec pec.
Meni je bilo, posve zabavno.
Ka njemu..
Last edited by Bluemoon; Today at 00:59.
Prvo su razoruzali naciju pa doseljavaju migrante...))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hahah a sto se radi s Pekicem i Titom. Ali interesantaniji je taj spoj nego sto izgleda. Pekicu je otac bio nacelnik kraljevske banske uprave Zetske banovine, glavni u policiju sto se velimuvao se on svjevremeno s nacionalizmom, ali je imao dobre drugove pa nije mnogo vrdao
kao pisca ga bas volim
Slobodne asocijacije su čudo.Prvo me star prebaci na 1999. knjigu pa krenu mi tok misli na Solženjicina te bio u Gulag..i onda se sjetih da su ovoga strpali u tvorza poslije prognali u London.
E sinoć slušah njegovu radio dramu Čaj u Pet.Lagana priča ali i psihološki interesantna.Vidi mu se da se bavio i psihologijom.
Inače, volim i ovu stranu đe kao disident pisao o Engleskoj.
„Izlet u Zlatni grad“. Danas sam poslao Vesni Janković iz Televizije Beograd sinopsis za TV dramu. On glasi:
„Engleska je zemlja starih ideja, starih običaja i starih ljudi.
O običajima se ne misli, jer se podrazumevaju, idejama ne bavi, jer su beskorisne, a o smrti i starosti ne govori, jer je neučtivo.
Last edited by Bluemoon; Today at 10:38.
Pisma iz tudjine, i https://www.borislavpekic.com/2012/0...n-and.html?m=1
Nakon toga ulazi u politiku, tuce ga Seselj na izbore itd..
Dokaz da si u politici gubitnik koliko god si dobar.Vazda si gubitnik.Kao što ni u ratu nema pobjednika.
Zanio se malo bio, ali se brzo osvijestio. Sloba nije dirao, a laskao liku koji mu je druga cifutom nazvao. Nego nebitno, samo ne romantizovati
Ma kakvo romantizovanje politika je ******.Nego njegova trilogija Besnilo Atlantida i 1999. o propasti ljudske civilizacije su remek djela.E samo što sam ja tada krenula od ove poslednje tada sa nekih dvadesetak godina.I prošle godine mi se sa razlogom vratila u sjećanje.
A da je politika ****** u slučaju pisca najveći dokaz je Knut Hamsun koji je suvi genije kroz romane.
E taman sam razmišljala koji bih film gledala ovaj nisam nikad a rađen je od njega i još je restauiran.
Dan jedanaesti u izvedbi Lovćen filma još iz 60.te
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks