Ima li ista bolje od Hisense 55U7Q ili TCL 55C6K za te pare? Zanimaju me samo Mini Led i 144 hz
Ima li ista bolje od Hisense 55U7Q ili TCL 55C6K za te pare? Zanimaju me samo Mini Led i 144 hz
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Uzmi kod @bitrate ovaj TCL.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Taj je valjda 50,i ja sam predlagao isto nekome prije.
...
Drugari sta je trenutno bestbuy 75" za +/- 1k?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Na papiru je Hisense najbolji. Nativnih 144hz. Philips panel je 100/120 hz. Ovo je bitno ako ces da igras Sony 5 i slicni.
Samsung jedino ako je solidno jeftiniji od prva dva inace je slabiji.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U gomili televizora sto ih svaki dan gledam raznih modela marki... jedino se Sony izdvaja sa slikom i dalje je Sony tata igre
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bogme rijetko koji Sony se može primaći OLED LG modelima.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mozda neki model... generalno ako oces dobru sliku Sony bar za moje visegodisnje iskustvo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sony 75 ima u tehnomax samo sa izloga, sto me u startu odbija.
Samsung mi je meh.
Kakav je softver na hisense?
Ne treba mi za gejming, gledat ce se move, iptv, youtube i to je to.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Sony se izdvaja procesuiranjem slike, a sama slika se gradi na hardware-u koji kupuje upravo od Samsunga-LG-TLC. No, sad kad je TCL vlasnik po njih (Sony Tv-a), i to "izdvajanje" postaje khm rabota.
Po cijeni da, mnogo bolji od Sonija. Po ostalom ne. Samsung & Sony, trenutno makar, su top tier u top tier-u. Hisense i TCL, (TCL posebno), zvek čine u mid i high mid klasi i za koju godinu, svašta može biti. Posebno posle pomenute akvizicije.
Gdje će se LG tu uđenut, veliko je pitanje.
*Samsung pokušava da uspori TCL ima već neko vrijeme, i u GER su dobili nekakvu frivolnu parnicu protiv TCL-a, no odma popili tužbu za neovlašteno korišćenje TCL patenata i to u ogromnom spektrumu proizvoda.
-----------------------
-----------------------
Nego lako ćemo čiji je tim bolji, drugo ćah da ve pitam,
Sony Bravia 8 mark II ili Samsung S90F ?? u verziji od 65".
Krvnički su skupi oba, no Sony ofc još skuplji, čini mi se oko 300€. Namjena, klasično korišćenje.
Last edited by NexusVI; Yesterday at 22:52.
><
Midrange TV su mrtva trka hisense i tcl. Da te ne lažem kad god sam kupovao, nije bilo na stanju bez model ili dva jer sam prvo kupovao 65 pa 75 inči. Suštinski sam vrlo zadovoljan slikom sad na fudbalu na 4k. Lijepo boje , fluidno. Filmove ne ganjam ogromne ripove, ali mi i oni izgledaju dobro
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Odlicno, fudbal, tenis i Netflix ponekad me samo zanima, eventualno ako mi padne na pamet da uzmem PS5 za par igara i GTA, ali svakako to nije toliko bitno jer GTA ako preko 30 fps izgura bice pravo cudo.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks