Ima li ista bolje od Hisense 55U7Q ili TCL 55C6K za te pare? Zanimaju me samo Mini Led i 144 hz
Ima li ista bolje od Hisense 55U7Q ili TCL 55C6K za te pare? Zanimaju me samo Mini Led i 144 hz
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Uzmi kod @bitrate ovaj TCL.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Taj je valjda 50,i ja sam predlagao isto nekome prije.
...
Drugari sta je trenutno bestbuy 75" za +/- 1k?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Na papiru je Hisense najbolji. Nativnih 144hz. Philips panel je 100/120 hz. Ovo je bitno ako ces da igras Sony 5 i slicni.
Samsung jedino ako je solidno jeftiniji od prva dva inace je slabiji.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U gomili televizora sto ih svaki dan gledam raznih modela marki... jedino se Sony izdvaja sa slikom i dalje je Sony tata igre
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bogme rijetko koji Sony se može primaći OLED LG modelima.
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Mozda neki model... generalno ako oces dobru sliku Sony bar za moje visegodisnje iskustvo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sony 75 ima u tehnomax samo sa izloga, sto me u startu odbija.
Samsung mi je meh.
Kakav je softver na hisense?
Ne treba mi za gejming, gledat ce se move, iptv, youtube i to je to.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Sony se izdvaja procesuiranjem slike, a sama slika se gradi na hardware-u koji kupuje upravo od Samsunga-LG-TLC. No, sad kad je TCL vlasnik po njih (Sony Tv-a), i to "izdvajanje" postaje khm rabota.
Po cijeni da, mnogo bolji od Sonija. Po ostalom ne. Samsung & Sony, trenutno makar, su top tier u top tier-u. Hisense i TCL, (TCL posebno), zvek čine u mid i high mid klasi i za koju godinu, svašta može biti. Posebno posle pomenute akvizicije.
Gdje će se LG tu uđenut, veliko je pitanje.
*Samsung pokušava da uspori TCL ima već neko vrijeme, i u GER su dobili nekakvu frivolnu parnicu protiv TCL-a, no odma popili tužbu za neovlašteno korišćenje TCL patenata i to u ogromnom spektrumu proizvoda.
-----------------------
-----------------------
Nego lako ćemo čiji je tim bolji, drugo ćah da ve pitam,
Sony Bravia 8 mark II ili Samsung S90F ?? u verziji od 65".
Krvnički su skupi oba, no Sony ofc još skuplji, čini mi se oko 300€. Namjena, klasično korišćenje.
Last edited by NexusVI; Yesterday at 22:52.
><
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks