odusevljava me zeljko joksimovic i njegov projekat summer vibe, izvadio stare pjesme iz naftalina i kao udario im neki bit i snimio sebe, sluske, naocare da mu bube ne ulijecu u oci, lap top ispred njega, jednom rukom bere grozdje, klima glavom u fazonu "m, kako je ovo dobro". Hahaahha msm, njemu, nama jos jedan skrol.
odradila me kafa bas.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pocela sezona pozara... obeca i Mujovic plac za stanove vatrogasaca i opstinara ... ne rece jel to na velje brdo?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima li onija svajcarskih vatrogasaca sa kamionima i uniformama da budu pripravni da šljegnu do nas kad se razgori?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Hercog je inače beskrajno upečatljiv i zanimljiv lik, ali kako dobra knjiga... I naslov.
![]()
Mislim da sam samo njegov Nosferatu gledao. A ovaj naslov me bas kupuje. Hvala
Krpam rupe po putu.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Oj, živote... Poslije tri sata trčanja po gradu za obavezama po najvećoj vatri, trebaju mi sljedeća tri da dođem sebi.
Ne ponovilo se. A hoće, koliko sjutra.
Odredih muziku za svadbu,odredih koliko će zvanica biti,još samo...
edit-i rekoh finansijeru koliko će sve okvirno da ga košta!
...
sasase probudila...
juce jednoj oko 13h odg na poruku i napisem sad sam se probudila, danas mi kaze: kad sam procitala Sad sam se probudila, samo sam te makla sa ekrana
hahahaahaha
Hoće li nas zaobići ovaj potop što dolazi iz Pg ili da sklanjam ovu robu sa terase? Ne spava mi se, pa bih rekla da će da skrene lijevo ili desno, i kastiga Kotor ili Bar![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Evo se primice koniku pa budi pripravna
Ne pamtim kad se više obradovah granici Crne Gore, ne pamtim.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pade malo kise ... napuse se volijeva nadstresnica novih kola... zar su tako osjetljiva ove nove makine ... hahah nema auta ispod 30k
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dizrazim i osjećanja:
Kupih ja prije par godina kola
Posle mjesec udari grad jurio sam i nedje na konik u neki servis zavrsih. Ja mislio nece bit neke stete kad ono 1k eura
Tako da razumijem njihove postupke, e sad nakon 3 godine ne smattam ga vise novim da bih ga vodio u deltu ili gintas/voli
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks