Đe imaju ovi proizvodi u PG? Kuća hemije i cosmetics ne drže.
Bih da probam. Ne znam je li ko ima slično iskustvo, ali sam primijetio da kad sam malo duže na selu i dosta rabotam i znojim se, ne promijenim majcu cijeli dan, nekad se i dva puta znoj sa nje osuši na mene ali ne dimsmr ni ispod pazuha a ni majca. U grad kad sam obično već popodne moram mijenjat majcu. Da li je u pitanju neki polustresni način života, koji ja ne doživljavam ni malo stresnim ali tijelo ipak drugačije "razmišlja"? Ili jednostavno,može biti da je "do vazduha" sredine u kojoj obitavam(o). Hranu istu koristim i na selo i u grad.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Weleda ima samo u dm da ja znam, a imaju nešto malo za bebe u kozmetiksu.
A ovo te se znojiš a ne apiš, i meni se dešava. Razlika ti je samo jer to na selu vjerovatno radiš od srca, zadovoljan, ispunjen i s nekim smislom, a ovo u grad baš i ne. Mada, no sikiriki, ništa nema smisla, ali valja vjerovati da ga nečemu i dajemo...
"I shut my mouth and hold the light"
Emocionalna higijena
Desi mi se i da se 3x dnevno istuširam ljeti. Iako se ne osjećam, ali ako se skuvam ka viršla prosto moram, kad skvasim korijen kose i vrata, druga sam žena.
Ko i u more, baš ne kontam žene koje uđu u more a da glavu ne potope ono wtf
Na plažu mogu da se znojim, ne smeta mi da gušteram, ali ako je more toplo... pa grđih uslova nema i idem pod tuš i ne idem na plažu dok bura ne smrzne![]()
Imaš 5 bambija danas za hrabrost da pitaša ako me put nanese đe put ove welede, ima i ovaj roll on da ti donesem
![]()
I deo spray da me častiš.Do tad gledaću što više da sam na selo. No ne znam da nisi od onih prefiganih...gradskih, pa bi da me za trajno preseliš na selo, a kad sam već tamo..."imam ti dvije mačke i dva kučka, bi li ih odveo da ih tamo držiš? Ljepše i njima i tebi...(i naravno meni)"
Meni neznavenom, dm znači samo dojč marks, a znam da to nije. Ok, malo prećerujem,valjda je to neki lanac trgovina,ne?
PS. "...plus ti ne treba ni weleda ni Nivea ni..."
Last edited by joni; Yesterday at 14:59.
Uh, i meni svasta nesto treba
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo stala, svo mi ordenje na meni pod konac
nothing comes from violence and nothing ever could
Ok. Strpljenje mi je drugo ime.
I da, povlačim ono što rekoh g-đici sa Konika. Ipak onaj biceps sa slike govori:"Možeš i da me ne puštiš preko reda,ali onda ..."evo i oluja zaobilazi Konik...pušđaola...donesi prvo to njoj što ti reče,ja ću platit.
Last edited by joni; Yesterday at 15:06.
Predjoh sa crnoga na ovaj, uopste zadovoljan nijesam
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks