Đe imaju ovi proizvodi u PG? Kuća hemije i cosmetics ne drže.
Bih da probam. Ne znam je li ko ima slično iskustvo, ali sam primijetio da kad sam malo duže na selu i dosta rabotam i znojim se, ne promijenim majcu cijeli dan, nekad se i dva puta znoj sa nje osuši na mene ali ne dimsmr ni ispod pazuha a ni majca. U grad kad sam obično već popodne moram mijenjat majcu. Da li je u pitanju neki polustresni način života, koji ja ne doživljavam ni malo stresnim ali tijelo ipak drugačije "razmišlja"? Ili jednostavno,može biti da je "do vazduha" sredine u kojoj obitavam(o). Hranu istu koristim i na selo i u grad.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Weleda ima samo u dm da ja znam, a imaju nešto malo za bebe u kozmetiksu.
A ovo te se znojiš a ne apiš, i meni se dešava. Razlika ti je samo jer to na selu vjerovatno radiš od srca, zadovoljan, ispunjen i s nekim smislom, a ovo u grad baš i ne. Mada, no sikiriki, ništa nema smisla, ali valja vjerovati da ga nečemu i dajemo...
"I shut my mouth and hold the light"
Emocionalna higijena
Desi mi se i da se 3x dnevno istuširam ljeti. Iako se ne osjećam, ali ako se skuvam ka viršla prosto moram, kad skvasim korijen kose i vrata, druga sam žena.
Ko i u more, baš ne kontam žene koje uđu u more a da glavu ne potope ono wtf
Na plažu mogu da se znojim, ne smeta mi da gušteram, ali ako je more toplo... pa grđih uslova nema i idem pod tuš i ne idem na plažu dok bura ne smrzne![]()
"I shut my mouth and hold the light"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks