Page 700 of 700 FirstFirst ... 200600650690696697698699700
Results 17,476 to 17,498 of 17498

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    1,496
    Thanks Thanks Received 
    1,606
    Thanked in
    1,302 Posts

To je tačno, vazda se taj AI može prilagoditi nekom cilju/propagandi. Dovoljno je da na ChatGPT pitaš nešto što narušava sliku Izraela i odma počne da te gaslightuje. Isto radi DeepSeek ako postavljaš pitanja koja su na štetu Kine.
    U Albanski parlament su tako koristili kao AI poslanika, koji je trebao da daje neke dobre a neutralne savjete, stavove itd. Dokle ga nisu provalili da po cijenu svega propagira pro zapadnu propagandu, i htjeli su da ga slome . Bukvalno Trojanski konj.

S time što u ovom slučaju bi tu glavni cilj bio uspjeh biznisa, da AI radi u skladu sa time.

Tako da kad sad ponovo razmislim ovo najjednostavnije matematičko rešenje koje bi podrazumijevao neku prilagođenu verziju ELO sistema bi bilo najpoštenije, ali se to nikad neće implementirati.
    Last edited by Solid; Yesterday at 22:35.

2. The Following User Says Thank You to Solid For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Danas sam gledao da je Vitman ponudio Dani rukavice koje rjesavaju eye pokes, trazio mu je incijalno 100mil, ali Dana ne da taj novac, vjerovatno je tu ostavljen prostor za cjenkanje ali znajuci Danu, vjerovatno mu je ponudio 100k

4. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,496
    Thanks Thanks Received 
    1,606
    Thanked in
    1,302 Posts

Ja vie imam neko mračno razmiljanje. Ja mislim da sve te stvari koje pomau borcima da varaju, a pritom naruavaju imid MMA sporta oni vrlo lako mogu da uklone. Ali da namjerno neće.

A to su:

- Trenutne rukavice koje omogućavaju eye-pokes. Bilo je i ranije ovih ponuda za rukavice kao to su bile u nekadanji Pride gdje ne bi bilo eye pokes-a, svaka je odbijena.

- Sudije koje presude u korist slabijeg borca ako se borba ne zavri prekidom. Ovih primjera je bilo milion.

- Selektivna pravda u oktagonu od strane sudija koji su zaslijepljeni ili novcem ili naredbom ili popularnoću borca, i onda ne kanjavaju privilegovanog borca za očigledno varanje, ali su aurni da kazne njegovog protivnika.

- Nesavjesni i neprofesionalni komentatori koji pomau da la bude uspjena. DC je npr. totalno realan, čak i kada se Khabib (koji je njegov drug) borio on je uvijek istakao svaki poen koji je protivnik nad njime ostvario. Neki drugi komentatori kao Joe Rogan dosta borbi komentariu u korist borca koji po svim parametrima gubi borbu, i tu se stvara pogrena slika u očima gledatelja, pogotovo onih koji se mnogo ne razumiju u sport i pravila. I tako ako i sudije donesu odluku u korist onoga borca koji je bio slabiji, to većina ljudi slabije prepozna jer im je Joe Rogan čitavu borbu ispirao mozak o tome kako je nadmoćniji bio borac koji ustvari ne zasluuje pobjedu.

Naredne dvije stavke zadiru u domen teorije zavjera, znači samo su pretpostavke, ali imaju donekle smisla i logike. Ali ih svakako treba uzeti sa zrnom soli.

- Slanje pijuna u trening kampove protivnika. Kad ima jednog Trevor Wittman-a u ugao, koji je trenutno najbolji trener na svijet. On odlično analizira mane borca i njegove tendencije, i prilagođava game-plan i trening kamp svojeg borca tome. E dodaj na to da njemu neko dojavi informacije o tome ta tačno protivnik priprema za ovu borbu, ta radi u njegovom trening kampu, tada bi ovaj ima mogućnost i da se tome prilagodi. To bi dalo stravičnu prednost njegovom borcu.

- Ja mislim da oni ponekad i uhvate neke borce na doping testovima, ali to ne objelodane, ne kazne ih za to već ih vrbuju da rade u korist UFC-a, da moda namjeste neke borbe ili da su prinuđeni da potpiu slične neke mračne ugovore.

Moguće da ima jo nekih ovako covert mehanizama koje UFC ne samo dozvoljava, nego i namjerno koristi u ostvarivanju viih ciljeva, a koji su tako prikriveni da uvijek pruaju taj takozvani plausible deniability. Mi bismo ovdje sada mogli da spekuliemo da li ti ciljevi podrazumijevaju samo jačanje biznisa, npr. odgovara im da Zhang Weili bude dugoročni ampion kako bi imali korist od ogromnog broja kineskih gledatelja, pa da onda sve ove prethodno navedene mehanizme koriste da takvog borca u potpunosti podre i pomognu u ostvarivanju pobjede. Ili da ti ciljevi moda ponekad imaju političku notu, i da podrazumijevaju klasičnu Američku propagandu, npr. ne odgovara im da bude ampion iz drave sa kojom ratuju, jer to bi onda ponudilo mogućnost da većina gledalaca saosjeća sa takvim borcem i njegovom dravom, to bi onda SAD prikazalo kao zlikovce jer ratuju protiv njih, i onda moda koriste ove i druge mehanizme protiv njih.

Pređoh malo sa obične MMA diskusije na komplikovane geopolitičke i druge teme , ali neme veze. Vjerujem da ima ovđe dosta istine.

Thanks Thanks Given 
    8,676
    Thanks Thanks Received 
    3,840
    Thanked in
    2,288 Posts

Quote Originally Posted by starovaroshki View Post
    Danas sam gledao da je Vitman ponudio Dani rukavice koje rjesavaju eye pokes, trazio mu je incijalno 100mil, ali Dana ne da taj novac, vjerovatno je tu ostavljen prostor za cjenkanje ali znajuci Danu, vjerovatno mu je ponudio 100k

Kakve su to rukavice,ima li slike...?

I taj ni manje ni više kao da je izmislio auto na vodu?
    ...

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    519
    Thanked in
    390 Posts

Evo Mikeli objavio sa je potpisao za UFC

8. The Following 4 Users Say Thank You to miha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Quote Originally Posted by Solid View Post
    Ja vie imam neko mračno razmiljanje. Ja mislim da sve te stvari koje pomau borcima da varaju, a pritom naruavaju imid MMA sporta oni vrlo lako mogu da uklone. Ali da namjerno neće.

A to su:

- Trenutne rukavice koje omogućavaju eye-pokes. Bilo je i ranije ovih ponuda za rukavice kao to su bile u nekadanji Pride gdje ne bi bilo eye pokes-a, svaka je odbijena.

- Sudije koje presude u korist slabijeg borca ako se borba ne zavri prekidom. Ovih primjera je bilo milion.

- Selektivna pravda u oktagonu od strane sudija koji su zaslijepljeni ili novcem ili naredbom ili popularnoću borca, i onda ne kanjavaju privilegovanog borca za očigledno varanje, ali su aurni da kazne njegovog protivnika.

- Nesavjesni i neprofesionalni komentatori koji pomau da la bude uspjena. DC je npr. totalno realan, čak i kada se Khabib (koji je njegov drug) borio on je uvijek istakao svaki poen koji je protivnik nad njime ostvario. Neki drugi komentatori kao Joe Rogan dosta borbi komentariu u korist borca koji po svim parametrima gubi borbu, i tu se stvara pogrena slika u očima gledatelja, pogotovo onih koji se mnogo ne razumiju u sport i pravila. I tako ako i sudije donesu odluku u korist onoga borca koji je bio slabiji, to većina ljudi slabije prepozna jer im je Joe Rogan čitavu borbu ispirao mozak o tome kako je nadmoćniji bio borac koji ustvari ne zasluuje pobjedu.

Naredne dvije stavke zadiru u domen teorije zavjera, znači samo su pretpostavke, ali imaju donekle smisla i logike. Ali ih svakako treba uzeti sa zrnom soli.

- Slanje pijuna u trening kampove protivnika. Kad ima jednog Trevor Wittman-a u ugao, koji je trenutno najbolji trener na svijet. On odlično analizira mane borca i njegove tendencije, i prilagođava game-plan i trening kamp svojeg borca tome. E dodaj na to da njemu neko dojavi informacije o tome ta tačno protivnik priprema za ovu borbu, ta radi u njegovom trening kampu, tada bi ovaj ima mogućnost i da se tome prilagodi. To bi dalo stravičnu prednost njegovom borcu.

- Ja mislim da oni ponekad i uhvate neke borce na doping testovima, ali to ne objelodane, ne kazne ih za to već ih vrbuju da rade u korist UFC-a, da moda namjeste neke borbe ili da su prinuđeni da potpiu slične neke mračne ugovore.

Moguće da ima jo nekih ovako covert mehanizama koje UFC ne samo dozvoljava, nego i namjerno koristi u ostvarivanju viih ciljeva, a koji su tako prikriveni da uvijek pruaju taj takozvani plausible deniability. Mi bismo ovdje sada mogli da spekuliemo da li ti ciljevi podrazumijevaju samo jačanje biznisa, npr. odgovara im da Zhang Weili bude dugoročni ampion kako bi imali korist od ogromnog broja kineskih gledatelja, pa da onda sve ove prethodno navedene mehanizme koriste da takvog borca u potpunosti podre i pomognu u ostvarivanju pobjede. Ili da ti ciljevi moda ponekad imaju političku notu, i da podrazumijevaju klasičnu Američku propagandu, npr. ne odgovara im da bude ampion iz drave sa kojom ratuju, jer to bi onda ponudilo mogućnost da većina gledalaca saosjeća sa takvim borcem i njegovom dravom, to bi onda SAD prikazalo kao zlikovce jer ratuju protiv njih, i onda moda koriste ove i druge mehanizme protiv njih.

Pređoh malo sa obične MMA diskusije na komplikovane geopolitičke i druge teme , ali neme veze. Vjerujem da ima ovđe dosta istine.
    Tako od pojedinaca prave tkzv "company man"

Ufc-u mora konstantno da pravi od nekoga zvijezdu da donosi gledanost, a najcesce to bude neki Bad Boy, uz takve tipove ide uglavnom sva ostala prljavstina, ufc je tu da pravi kompromis

10. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post
    I to main card

12. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Kakve su to rukavice,ima li slike...?

I taj ni manje ni vie kao da je izmislio auto na vodu?
    https://onxsports.com/collections/mm...tOvSA3W6MB95uw

14. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    519
    Thanked in
    390 Posts

I to main card
    Zar nije main card zakljucan sa borbama?

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Zar nije main card zakljucan sa borbama?
    Mislim da je Delija otpao, mozda je to slot koji se otvorio, a i Milos je generalno najveca zvijezda na Balkan, ocekivao sam main

17. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    197 Posts

Kakav Milos.
    Vrv su morali da nadju protivnika sto ga ne bi istamburao, sto bi bilo tesko.
    Mi ni ne znamo sto on moze sad kad se skinuo.
    Nije htio da radi mec u fnc jer nije na hemiji.
    Ovako ispade pauza vise od godinu dana bez ozbiljnog meca.
    U najboljim godinama.
    Oliveira bukvalno doveden jer se znalo da sad radi samo zbog para, borac koji se placa da popravlja skor protivniku.

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Kakav Milos ?

Strasan Milos

A kad si tako siguran, podji i stavi protiv njega na kladionicu sve sto imas, da makar unovcis to poznavanje sporta

20. The Following User Says Thank You to starovaroshki For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    494
    Thanks Thanks Received 
    1,345
    Thanked in
    853 Posts

Top! Bas me zanima koga ce mu dati. Mozda Drew Dober?

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    197 Posts

Kakav Milos ?

Strasan Milos

A kad si tako siguran, podji i stavi protiv njega na kladionicu sve sto imas, da makar unovcis to poznavanje sporta
    Borislav Nikolic Pcelar, undisputed sampion Brave organizacija, poslednjih 6-7 meceva dominacija protiv momaka u debelo pozitivnom skoru.

Ima li ga na cardu?

Ima nekoliko tih boraca koji bi trebalo da imaju prednost, jer novi potpisi se tesko daju.
    Dali su njemu jer se pametno udruzio sa ljudima koji ga mogu gurnut i to je to.

Koliko je dobar tek treba da vidimo.
    Sto ce da radi, 70kg?

Thanks Thanks Given 
    6,181
    Thanks Thanks Received 
    13,685
    Thanked in
    5,182 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Top! Bas me zanima koga ce mu dati. Mozda Drew Dober?
    Noah Gugnon vele, Francuz... 9-2

Sent from my 17PM using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    197 Posts

Znaci 70kg.

Milos na mecu manje svjez od protivnika jer mu tijelo tesko ide ispod 70.

Thanks Thanks Given 
    494
    Thanks Thanks Received 
    1,345
    Thanked in
    853 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Noah Gugnon vele, Francuz... 9-2

Sent from my 17PM using Tapatalk
    Ne znam ko je. Zaebani su ovi gladni

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    519
    Thanked in
    390 Posts

Ko god da mu dodje neka se poshiba, samo da nije rvac

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Quote Originally Posted by Bruda View Post
    Borislav Nikolic Pcelar, undisputed sampion Brave organizacija, poslednjih 6-7 meceva dominacija protiv momaka u debelo pozitivnom skoru.

Ima li ga na cardu?

Ima nekoliko tih boraca koji bi trebalo da imaju prednost, jer novi potpisi se tesko daju.
    Dali su njemu jer se pametno udruzio sa ljudima koji ga mogu gurnut i to je to.

Koliko je dobar tek treba da vidimo.
    Sto ce da radi, 70kg?
    U odnosu na Milosa, sa Balkana ne znam ko ima prednost za UFC BGD, i ne znam da li je iko ima. Prvo sto je na ludackom rekordu od 19 zavrsnica u 19 pobjeda, a mimo toga je vec izgradio ime boreci se u Jon Jones-ovoj promociji, a i tamo je sve zavrsio.
    Ako se cak i to ostavi po strani, a ne bi smjelo, jedna od najvecih, ako ne i najveca zvijezda je na Balkanu od momaka koji bi trebali da potpisu za UFC.

Sto se skidanja kilaze tice, u to ne ulazim, ali siguran sam da Milos i njegov tim znaju sto rade, makar do sad su me ubjedili minimum jednog Danu White-a da u to.

Sto se tice ovog Pcelara kojeg si pomenuo, bicu iskren, sad sam prvi put cuo za njega, i prvo sto mi je prilikom google pretrage izaslo je da je ostavio pojas zbog zdravstvenih problema koje je imao prilikom skidanja kg, i da ide u kategoriju iznad i da sve i da ga je zvao UFC ne bi mogao da se bori.

Thanks Thanks Given 
    8,676
    Thanks Thanks Received 
    3,840
    Thanked in
    2,288 Posts

Zayebavash li se da za ovo traži 100M???
    ...

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    197 Posts

Pcelar se bavi pcelarstvom, a ponekad ode i isklepa nekog za pare.

Fora je sto to radi u stojci i veoma atraktivno pronalazi glavu protivnika.

Kad gledas njega i fnc borce mislis Pcelar neki UFC sampion kolika je razlika.

Sa 175 da skida toliko moralo ga stic. Ni Rakic vise nije mogao, 30+ godina.

Milos ce imat problema sa 70kg na onu konstituciju.

Bilo kakko bilo, ne omalovazavam njegov rad i kvalitet.

Samo ubijedjenost da mora biti u UFC i da je to taj nivo.

A bukvalno tri ozbiljnija protivnika u tih 19 pobjeda.

Da vidimo sad koji je to nivo.
    ...
    I nesto sto mi se nije svidjelo sto otvoreno nekoliko puta je rekao da bi lakog borca.
    Momak razmislja poslovno, nema u sebi taj ludacki duh da se bije do smrti.
    Plus kako izvrijedja one nase momke.

Nije prosao test 'u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi' da bih sad nesto se lozio na to hoce li bit u UFC ili ne samo jer je iz PG.
    Last edited by Bruda; Today at 14:09.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    197 Posts

31. The Following User Says Thank You to Bruda For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    887
    Thanks Thanks Received 
    1,021
    Thanked in
    837 Posts

Hrgovic vs Itauma 8.Avg, pobjednik napada pojas

Page 700 of 700 FirstFirst ... 200600650690696697698699700

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)