A kako ne znam, sve jasno
Tu es mon hero.
A kako ne znam, sve jasno
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Perjanici Jadova Slučajnog.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ahahahha jesu pera onog kosovskog pjevca što se meni i @NetworkMaster sviđa
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ma ne znam ko je niti me zanimata tehnika je mit. Skoro sam morao da slusam. U sustini odmah zoves 124 sto manje da se zamaras (manji otkucaji) da se ne bi otrov brze sirio. I da se tijelo stavi u polozaj tako da je ujed ispod nivoa srca, ako je moguce. I mirovanje. Eventualno sporo hodanje ako si daleko a nemas baterije
![]()
Đe da zoveš 124?Ja u sred Podgorice kad me jedan prije deset godina sa dvoje đece male napao da mi otme stvari narkoman zvala muriju sred bijela dana trebalo im je pola sata.A okolo junaci se prave blesavi tek kad je uteka vele što bi ovo mislim se nosite se u Q i vi i murija.A ne u neku vukijebinu da zovem 124.Ajde da se ne sprdamo sorri nisam pala s Marsa iako se u CG osjećam ka Marsovac realno.
Brza je hitna od pandura. Mozda gorsku sluzbu, vidis kako spasavaju strance. Mozda i helikopter upale.
Uzasno ti to iskustvo...
Sisanje rane zavisi od mjesta ujeda. To je objašnjeno u onom vicu o Muji i Hasu kad je Muja ujela zmija za muricu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I seksualne orijentacije![]()
U nekoj hipotetičkoj situaciji, da ovog pominjanog oficira ujede zmija kao u vicu, bi li ga koleginica spašavala - preporučenom tehnikom
Brateee..
Ako znam pomamio se![]()
nije sramezljiv to je sigurno haha
Ako se podjebavanje može nazvati sa nije sramežljiv aj nek ti bude.
Jesi ti sad umro..od smijeha?
A što se tiče ovog oficira on nema te infantilne momente kao pojedini muškarci.
Last edited by Bluemoon; 17-06-26 at 16:31.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks