Vala nije zadnjih dana. Corbe i supe su zakon
Ne, nego vrućina, prijatelju
Ima li kiše na CT?
Vala nije zadnjih dana. Corbe i supe su zakon
Veli jedan kako je čistačica ubila 30 pacijenata veli nije đe imala da utakne usisivač u treću i skida ih sa aparata. Ahahahha
Zamišljam scenu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Palameta 🤍
zab sam sa vam kazem da ovozavam influenserku mejru meri na tik toku, o b o za vam!
nothing comes from violence and nothing ever could
Ahahahha.
Mislim da sam našla srodnu dušu veli treća smjena je najbolja.Probudim se prije nego sanjam.
Kako sam se prešaltala na ekavicu to je pakaaao.Mene među eskime da bace progovorila bi ka oni.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
A akcenat? Bg, Vojvodina, jug?
svakakve sam budalaštine gledao ali ovo je jedna od većih. kengur je kultni film, generacijski praktično. i onda stave ovoga balvana, mogu mislit na šta će to da liči.
https://x.com/CANGRCANGR/status/2066931079328473272
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Volim ljude koji se od zore igraju. Jutro
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
dobro jutro, curo lepotice
nothing comes from violence and nothing ever could
"I shut my mouth and hold the light"
Nešto gledam ovog Mujovića jutros, čoek apsolutno svako jutro u 08.50 prođe pored Cedisa pješke, sako pod ruku i na posa' lagano, bukvalno u minut može bit gore-dolje, mimoiđemo se (ja kolima naravno, da me je sramota).
Neko će reći populizam, ali lijepo je viđet da bar neko od glavaša ne arči skupocjeni vozni park i da propagira zdrave navike.
Last edited by BiTrAtE; Today at 08:22.
@goozica hvala ti bez ironije
Kako sam nekad štetna to je pakao.
A sto radi Mrvaljevic kako pumpa ove policajce iz dzudo saveza) svaka cast jedinka protiv sistema
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo mi je oficir jedan reka da se otrov zmije ako te ujede isisa krv a veže se gore i on sigurno bolje zna od ovih što se hvale licencama.Prije bi njemu dala da me spašava u šumi ni nekom licenciranom koji šumu vidio nije bez u konfor zonice.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Koji je cin taj oficir?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Od nje bi se veli i zmija otrovala...
Odnosi se na osobu koja NIJE član foruma!
...
Ponavljacki cin![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks