Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
Po mojoj priči reklo bi se da sam čekao 10dana.
Nisam naveo da sam u tih sat vremena saznao ko je itd. Tražio je po društvenim mrežama ali ništa.
Eto posle svega što je uradila (pobjegla) a vidjela me u auto i još joj rekao je li moguće? Sigurno je čačkala tel. 99%...
Posle tih sat vremena sam zvao policiju koja je slikala sve i napravila uvidjaj.

Ali je evo već prošlo 15dana pa zbog toga pitam što ako je ona to napravila za to vrijeme i onda da bude moja protiv njene...
Ovako se to radi - ti ides u policiju tamam nedje poslije deset dana da preuzmes izvjestaj sa uvidjaja.

U medjuvremenu njoj predocis dokaze i trazis da ti plati stetu, ljubazno se pozivajuci na policijski uvidjaj, kazes da ne zelis da se kutaras s njom po sudovima jer ce platiti vise. (Pomaze ako si zena, pa dodas da te muz upucuje na sud i nadlezne organe, a ti si fino bice i bi da na najljepsi nacin izadjete iz ruzne situacije). Predocis i predracun stete... Pa se nadjete nedje ako bas nema da plati toliko.

Njoj nikako ne pominjes da imas kasko, jer centa vidjet neces u tom slucaju. Ti pokrenes kasko pod uslovima koje si zakljucio, kad sravnas jedno i drugo mozda finansijski ispadnes i dobar, ne sumnjam da bi radije da te nije odrala uopste.