Page 988 of 988 FirstFirst ... 488888938978984985986987988
Results 24,676 to 24,686 of 24686

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    225
    Thanks Thanks Received 
    442
    Thanked in
    299 Posts

ako imas dokaz za to ,,cukanje,, prijavis policiji i to je to, a ako nemas dokaze onda ili da to izvuces ,,silom,, ili da zaboravis

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    988
    Thanked in
    712 Posts

Quote Originally Posted by kikiriki View Post
    ako imas dokaz za to ,,cukanje,, prijavis policiji i to je to, a ako nemas dokaze onda ili da to izvuces ,,silom,, ili da zaboravis
    Sjedio sam u auto -> prolazila je djevojka 2 na sat i ogrebala 2 vrata (vozačeva i zadnja) kako je stala pored mene ja namolio glavu kroz prozor i rekoh joj je li moguće?

Djevojka ušaltala polako rikverc ja mislio ono da mi napravi prostor da mogu da izadjem.
    Posle toga roknula u prvu i puni gas.

Jedva sam vidjeo tablice.

Znam koje je auto i tablice.
    Dodatno sam saznao ime - prezime kao i ulicu u koju živi.
    Ali od nje ni traga ni glasa.

Htio sam eto nema veze što je pobjegla da ispadnem pošten ali sam na kraju morao da prijavim najviše jer je auto kasko.

Pa sad ne znam kakva je dalja procedura...
    Treba li i dalje neka veza.

3. The Following User Says Thank You to Biznismen Podgorica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    225
    Thanks Thanks Received 
    442
    Thanked in
    299 Posts

Ako ces da ona plati,( jer kad pomjeri auto osiguranje nece da plati) onda moras sacekat da je policija nadje i da ti plati popravku ili da je tuzis, a ako aktiviras kasko onda ce tvoje osiguranje u zavisnosti od polise da plati popravku

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    988
    Thanked in
    712 Posts

Ako ces da ona plati,( jer kad pomjeri auto osiguranje nece da plati) onda moras sacekat da je policija nadje i da ti plati popravku ili da je tuzis, a ako aktiviras kasko onda ce tvoje osiguranje u zavisnosti od polise da plati popravku
    Što se dešava sa tim da ona za to vrijeme napravi auto jer je pobjegla sa lica mjesta?
    I moja protiv njene?

Thanks Thanks Given 
    225
    Thanks Thanks Received 
    442
    Thanked in
    299 Posts

Ako si je odmah prijavio, valjda ce je policija zvat da dodje sa tim autom kod njih , da oni vide je li to to, ako je napravila auto dok se ti nakanis da ih pozoves , onda je tvoja rijec protiv njene

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Sjedio sam u auto -> prolazila je djevojka 2 na sat i ogrebala 2 vrata (vozačeva i zadnja) kako je stala pored mene ja namolio glavu kroz prozor i rekoh joj je li moguće?

Djevojka ušaltala polako rikverc ja mislio ono da mi napravi prostor da mogu da izadjem.
    Posle toga roknula u prvu i puni gas.

Jedva sam vidjeo tablice.

Znam koje je auto i tablice.
    Dodatno sam saznao ime - prezime kao i ulicu u koju živi.
    Ali od nje ni traga ni glasa.

Htio sam eto nema veze što je pobjegla da ispadnem pošten ali sam na kraju morao da prijavim najviše jer je auto kasko.

Pa sad ne znam kakva je dalja procedura...
    Treba li i dalje neka veza.
    Za kasko je potreban izvještaj sa uviđaja, dakle neophodno je da zoveš policiju.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by NotRobot View Post
    Za kasko je potreban izvještaj sa uviđaja, dakle neophodno je da zoveš policiju.
    Za to prvi put cujem da mora uvidjaj za kasko kod ovakvog dogadjaja

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,618
    Thanks Thanks Received 
    6,723
    Thanked in
    4,028 Posts

Tako je.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    988
    Thanked in
    712 Posts

Ako si je odmah prijavio, valjda ce je policija zvat da dodje sa tim autom kod njih , da oni vide je li to to, ako je napravila auto dok se ti nakanis da ih pozoves , onda je tvoja rijec protiv njene
    Po mojoj priči reklo bi se da sam čekao 10dana.
    Nisam naveo da sam u tih sat vremena saznao ko je itd. Tražio je po društvenim mrežama ali ništa.
    Eto posle svega što je uradila (pobjegla) a vidjela me u auto i još joj rekao je li moguće? Sigurno je čačkala tel. 99%...
    Posle tih sat vremena sam zvao policiju koja je slikala sve i napravila uvidjaj.

Ali je evo već prošlo 15dana pa zbog toga pitam što ako je ona to napravila za to vrijeme i onda da bude moja protiv njene...

Thanks Thanks Given 
    100
    Thanks Thanks Received 
    397
    Thanked in
    133 Posts

Ne mogu da tvrdim za sve osiguravajuce kuce i za sve predmete, ali policijski izvjestaj nije obavezan za sve stete.
    Npr meni u Lovcen nije bio obavezan za sofersajbnu.

Treba uzet u obzir koji je premijski razred, koje je auto, odnosno vrijednost novog i koliko je staro, da li je kasko tek placen za tekucu godinu ili je pred kraj, i kolika je vrijednost stete kod zvanicnog dilera marke i kod majstora lakirera.

Ako budes imao npr vecu stetu unutar godine dana. moguce je da ce ti se sledeca steta umanjiti za 10% od dogovora 90/10 min 200e ili sto god je zakljuceno.
    COMMUNITAS CIVITATIS CATHARI
    navigare necesse est, vivere non est necesse

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    840
    Thanked in
    534 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Po mojoj priči reklo bi se da sam čekao 10dana.
    Nisam naveo da sam u tih sat vremena saznao ko je itd. Tražio je po društvenim mrežama ali ništa.
    Eto posle svega što je uradila (pobjegla) a vidjela me u auto i još joj rekao je li moguće? Sigurno je čačkala tel. 99%...
    Posle tih sat vremena sam zvao policiju koja je slikala sve i napravila uvidjaj.

Ali je evo već prošlo 15dana pa zbog toga pitam što ako je ona to napravila za to vrijeme i onda da bude moja protiv njene...
    Ovako se to radi - ti ides u policiju tamam nedje poslije deset dana da preuzmes izvjestaj sa uvidjaja.

U medjuvremenu njoj predocis dokaze i trazis da ti plati stetu, ljubazno se pozivajuci na policijski uvidjaj, kazes da ne zelis da se kutaras s njom po sudovima jer ce platiti vise. (Pomaze ako si zena, pa dodas da te muz upucuje na sud i nadlezne organe, a ti si fino bice i bi da na najljepsi nacin izadjete iz ruzne situacije). Predocis i predracun stete... Pa se nadjete nedje ako bas nema da plati toliko.

Njoj nikako ne pominjes da imas kasko, jer centa vidjet neces u tom slucaju. Ti pokrenes kasko pod uslovima koje si zakljucio, kad sravnas jedno i drugo mozda finansijski ispadnes i dobar, ne sumnjam da bi radije da te nije odrala uopste.

Page 988 of 988 FirstFirst ... 488888938978984985986987988

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)