Gurman je drzao je standard u ponudi. Sve je manje mjesta dje covjek moze lijepo jesti.
Pohvale za Protokol, jedno vece svratismo, bijase sve ukusno i interesantna poslastica, neka ukuvana dunja karamelizirana sa sladoledom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teleca corba i teletina ispod saca su im doktorat. Tamo sam vodio ljude kad mi dodju i u Per Sempre, zavisno sta im se jede.
Rostiljada se pokvarila zestoko.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Meni je za sad Lovac broj jedan za ovu domaću hranu.Kineski Šangaj rast food za kinesku.I Marquez na Stari.Jedino za ribu osim barbuna u Index ne znam što bi bilo dobro.
Tako da nije da nema izbora.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kakav Index crni...
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Te "krajputaske" kafane su i dobre onoliko koliko je gazda prisutan i nadgleda, sto je Gurman uvijek cinio. Standardno je drzao pozicije kao prije 20 godina, jedino sam to registrovao jos u Corto Maltese, palacinke iste kao kad se u skolu islo. Rostiljada ima svoju klijentelu svakako i dosta ljudi nosi pozitivne utiske ali licno mi je prosjek tamo bilo. Valjda to tako ide, sto se provali zesce ode nekako dolje, eto kad je Crna Gora na CT fulala par puta od kad su strangeri provalili jeftine raznjice a ne ozbiljniji prometi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao i Ranko Pod pločom. Konatano je tamo. Mada je on nešto mračan, ja bih radije da nije tamo, ali on drži sve pod konac. I kod njega se može reći da su pojedina jela ista sad kao i prije 20 godina.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Još da mi neko objasni da to nije pranje para
Kristal na Pobrezje… ispod prosijeka. Cekali citavih 55 minuta na tri obroka (dzigerica, cevapi, piletina sa mocarelom<br />
I spanacem).<br />
<br />
Porcije manje, vecina sa topika bi ostalo gladno.<br />
Kvalitet 2.5-3 od 5<br />
Konobar fin, uljudan.<br />
<br />
<br />
Cak toceno pivo imade smek, a prije toga popih 3 komada na zicaru Kotor Njegusi koje je bilo izvrsno (znaci isto pivo, totalno dva razlicita ukusa)<br />
<br />
<br />
U svakom slucaju nije za preporuku. Mene odradi nostalgija kad sjedosmo na terasu i odmah zeni najavih da jedan petak ne dolazim kuci al evo me oni predomislise![]()
Vjerujem ti garant su povukli i kuvara i konobare tamo mislim ne znam pretpostavljam jača lokacija.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Koliko znam nije isti vlasnik, tj stari vlasnik (i Kristal) su preselili u Central point. A novom je ostalo samo ime.
#fakenews
Stari Kristal se prebacio u Central Point a taj na Pobrežju je novi Kristal, tj. restoran su otvorili momci čiji je prostor.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Tako je
Sent from my 17PM using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks