Znam to Blu.. lakovix ili bokan da ga maknu iz njihovih komora on je zavrsio sa CG. A sto se tice piladi i hrane te ... jednom drugu cerah hranu za pilad ,prosu mi se malo po gepeku ne mogah to izvjetriti nedelju dana.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mislis a
A sto se napravi s Cetinjem, nisam davno bio i cijene su ka u Garden u pg
Pojedoh za dorucak sendvic sa piletinom jer sam navucen na sendvice, to me jedino zasiti, ali u lokal koji nabavlja piletinu u Martex za 3,23€ sa pdv-om i platio sam ga 7€I to van centra. A po centru da vidite tek cijene, tortilje po 7-8€
Vjerujem da se Cetinjani ne hrane po restoranima jer su im plate male, ono su cijene za Podgoricane i svajcarske turiste
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 28-05-26 at 17:21.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Drug izvini ali ako je tako kako veliš a vjerujem ti oni mu pišaju na reputaciju.To daleko više košta od jednog tržišta kao što je Crna Gora.Ka da smo Kina JBT a ne pola miliona.Moja omiljena - reputacija se gradi godinama a ruši se za samo jedan dan.
No ođe svakako svako "reputaciju" može srušiti jer smo za njih civilizacijska rupa.A oni civilizacijska ološ.
EDIT:
Za tu hranu za pilad po gepeku ti tek vjerujem.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 28-05-26 at 17:29.
Kod njih je i dalje krilatica ako neces ti ima ko oce... ada iz selendre od Bosne dolaze u CG i ulaze u biznis sa jajima ... zivinarstvo.
Dobro rece onaj Alabar Ulcinjanima vi ste samo da proizvodite pilice.
E je znam koja im je cifra za ovo tržište ali ako je istina a evo reko tebi vjerujem ti da je istina što naši lanci čine mogu da potpišem da su civilizacijska ološ jer ođe ponavljam im niko neće ući u trag.
Crna rupa svemira.
Toliko o Slovencima.
Jel ovo opet Stara Kuca na Grahovo izgorela? Drugi put?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Jeste nazalost, pecenjara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boga mi tesko da su i drugi put instalacije.
E @retype_htc izvini ali u ovaj stil trač partije na tako osjetljive teme najbolje da ne idemo.
Doduše krivica je isključivo moja jer se začudih da je ima incident iste vrste u tako kratko vrijeme
Svakako se isključujem ođe iz te spike.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jel ima neko ovu spravicu? Tj jel valja ovo ?
Ovo je onaj sto ide po pozivu. Moze i kuci. 60e po osobi
f6
Jel neko jeo ovu teletinu ispod sača u laternu.Bih sa kumom da odem izgleda mi miran ambijent i kul a viđeh i dobre recenzije nikad bila nisam.
@BiTrAtE ?
Jesam skoro sve u Lanternu mada teletinu nisam odavno, ne bi trebalo biti greške. Zadnje đe sam je jeo je u Baš Čaršiji, odavno bolju nisam jeo, čista desetka je bila.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Konoba Kvisko u NK, koljenica, teletina ispod sača, perfektno...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Dojčland uber ales.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
To je to, a ne ove naše kuvane...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Gazdinstvo Novaković, Polja (MK) pastrmka - top.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks