S obzirom da je ovako zagrizen, lako mu je pronac teretanu (ili sprave) i odradit dnevni trening, mada sumnjam da bi mogao 6x nedeljno ispostovat.
Ja bi ti preporucio da ispratis Andy Galpin podcast seriju od 6 epizoda kod Hubermana, imas oko 20 sati materijala. Mislim da ces tu vise naucit o svemu nego li kod ovih influensera trenera. Nista protiv ovog Tomica nego svi ti treneri influenseri su mi cringe sa tim clickbait naslovima i ponavljajuci jedno te isto, na kraju krajeva - zaradjuju manje vise o tim pregledima i imperativ im je da izbacaju vise videa.
Galpin je doktor i ima svoju labaratoriju, radi sa dosta sportista (UFC, bejzbol itd) te ne zaradjuje od podcasta, influensinga i raznih matraka.
Bottom line, covjek se smori vise od slusanja, treniranja, dijete, optimizing zivota i kurca palceva vise i postane mu napor, slican sam bio kad sam poceo da treniram, mogao sam 6x ma i 7x nedeljno, al ne znaci da ce covjek postici bolje rezultate sto se jace gazi, isto kao ni 2-3h u teretanu i 60 serija nedeljno na grudi ne znaci da ce porast vise. Treniraj 3-4 nedeljno, ubaci neki kardio/sport, spavaj/odmori se, jaka upala ne znaci da je trening bio brutaleeees, oces da se udebljas/smrsas, jedi manje/vise al ne znaci da treba 10 palacinki i 2L koka kole da otreses radi toga debljanja

smanji slatko, grickalice, sokove i alkohol iiiii bice to dobro dok se god dobro i osjecas.
Edit iskucah post al ga ne poslah i sad vidim ostade mi i 10 novih postova, ovo je na konto price Al No1 kako ce Mojsije trenirat dok putuje i generalno treningu i ovim online coachevima
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bookmarks