Aj objasni mi slikovito tu situaciju: Vesna Medenica napušta stan/ulaz i vidi je policajac. Fata je oko pasa i nosi do stana? Ako nema lifta, smije li da odmori na svaki drugi sprat?
Čuš, "vratite je u stan?!"
Zamišljam mene pod mjerama zabrane napuštanja stana. Roditelji me se odriču preko novina, odlučuju da me ne ubiju ali bi me rado izbačili iz stana, no ne mogu jer onda i oni vrše krivično djelo. Odlučujem da odem na šampitu. Izlazim iz stana, fata me policajac sa klupe ispred zgrade i nosi me nazad u stan. U međuvremenu majka i otac zaključavaju stan jer su se napokon oslobodili bruke. Policajac ih moli da mu otvore jer mu je dužnost, a tako kaže i časni sud, da me vrati u stan.Oni odbijaju,vele, eto vam ga nek vas bruka. Nas više neće.
Policajac od svoje plate kupuje stan komšije preko puta.Zavodi ga na moje ime, ubača me u njega i uzima drugi ključ da me opet može vratit kad krenem na kačamak.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

. Odlučujem da odem na šampitu. Izlazim iz stana, fata me policajac sa klupe ispred zgrade i nosi me nazad u stan. U međuvremenu majka i otac zaključavaju stan jer su se napokon oslobodili bruke. Policajac ih moli da mu otvore jer mu je dužnost, a tako kaže i časni sud, da me vrati u stan.Oni odbijaju,vele, eto vam ga nek vas bruka. Nas više neće.
Reply With Quote
Bookmarks