Blago vama, samo ja smršah za ove praznike. Baksuz 🥲
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ispod 40
Od 40 do 55
Od 55 do 70
Od 70 do 85
Od 85 do 100
Od 100 do 115
Preko 115
E bogami sam se slabo suzdržavao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Blago vama, samo ja smršah za ove praznike. Baksuz 🥲
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Uzas stvarno.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
ja mršam do decembra ali onda naiđu slava jedna druga pa NG pa repriza pa Božić pa srBska nova pa dan zaljubljenih pa 8. mart i opet se vratim na staro
She is only here to annoy herself!
I ja se trudim da smršam i nekako se svedem 7 decembar ali onda januar, kuce godine, pa februar dan zaljubljenih, pa mart dan žena, pa u april obično bude Vaskrs, ubijem se kao nenormalan, pa u maj bude prvi maj i 21. Maj, rošilji i kafane, pa u jul bude dan državnosti, onda proslavim odlazak na fakultet, rođendan, slavu i eto me u decembar opet...
Godinama je tako, ne znam šta da činim...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nova godina, novi ja. Ove godine novi ciljevi, mrsam do ljeta ili sto bi se reklo raketa do ljeta :-)
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
77, ka prije praznika.
Vidjecemo na kraj mjeseca kakva je kompozicija, trebalo bi da bude pozitivnih rotiranja misicne mase i masti
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Kako čoek sebi dozvoli da bude stokilaš?
The more things change, the more they stay the same.
ja sam zadnji put imao <100 kad sam bio tinejdžerpadoh prošlo ljeto na 107 ali eto zime i ćao, ove god ću vala spustit na 105
She is only here to annoy herself!
185 / 80 + - 2 zadnjih 30 godina, kritska piramida
- Ladan ko taština duša -
Kad padnem ispod 103 ljudi me pitaju jesam li se razbolio. Upanu mi obrazi, noge premršave i slično. A da pitaš online mjerače bf procenata, rekli bi ti da ne bi trebalo preko 93-94 kila da imam. Preko 95 nisam mogao dobacit do 30. godine, a do 100 nisam mogao prije 36-37. A nije da se nisam svojski trudio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U pravilu dvometrice s insulinskom rezistencijom i hormonskom neravnotežom (pad testosterona, višak kortizola) usljed životnih navika i sl.
Takve su i stručne procjene. 94kg ti gornja granica kod zdravog odnosa kilaže i visine kod atletski građenih muškaraca
Eo ga i Zlatan, a zna se koliki je freak i perfekcionista
![]()
The more things change, the more they stay the same.
pa e,
inace je ogromna razlika 95 ili 100kg
na 195cm
5kg misica, ili 5kg masti, realno jeste velika razlika.
Probaj da dobijes 5kg misicne mase sa 35+ godina, pa ces vidjet koliko ce ti trebat, i da izgubis 5kg masti
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
da, 5kg misica je teze od 5kg masti![]()
![]()
Plešem od 62 do 66, u zavisnosti od godišnjeg doba, dostq dugo. Kad odem ispod toga okolina mi se zabrine, a preko toga mogla bih fino da iznesem ali mi se ne kupuje roba većeg konfekcijskog broja, ionako pola robe realno ni ne nosim, no dofatim prvih 5 stvari iz ormara s police, pa baci u korpu, operi, osuši, opeglaj, opet na policu i opet uzmem isto
Mislim da je najgore kad čovjek sebi dozvoli ogroman +, pa kad najzad pobjedi sebe desi se da mora na operaciju uklanjanja viška kože, a to je baš pakleno... ponekad vidim i neko mlado žensko, premršavo, kosti im se vide, svašta može biti ali me tuga ufati od toga...
Last edited by tigrovo_oko; 24-01-26 at 13:29.
59.8 da ne mrdam ni gore ni dolje
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks