A ludilo...zamisli za moje roditelje nakon skoro 50 godina braka da kažem da su strastveniji nego prije 40hit
Pa ako prvo igrate tenis, onda uzmete surfing coacha/coachellu, onda predjete na umjetnicko klizanje, skok u vis, skok u dalj, basket 2 na 2, odbojku na plazi, ski skokove sve je moguce.
Svaki sport je iluzoran, nismo pricali o sportu ni o hrvatima a ni slonencima ni makedoncima...
U svakom slucaju timski rad pa kakogođ
A ludilo...zamisli za moje roditelje nakon skoro 50 godina braka da kažem da su strastveniji nego prije 40hit
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samotješenje....,hmmm, interesantan i inspirativan izraz
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ja im to zelim i nije nemoguce teoretski stogod to znacilo usput
Pravo da ti rečem njegov pakao me ne zanima ja sam ti što se ljubavi i seksa tiče u rajske odaje no se ne hvalinjam unaokolo.
No mi je sad iskreno frka da li da izaberem između istog ili biznisa bojim se da moram jer ovaj biznis daleko bolji od nekog seksa i ljubavi samo sam praktična.Znači lik razbija u ono što oduvijek želim u biznis da ostvarim ne bi da komplikujem još sa nekakvim muško ženskim avetlucima.
Hahaha, a što ću ja.
U naslovu teme riječ sex, odluta tema na prevare, apstinencije opadanje libida, gubljenja strasti u dužin vezama i onda ti uletiš sa samotješenjem.
Ako ćemo pravo samotješenjem sve i počinje
PS zašto veliko Š u šaka?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 10-01-26 at 22:33.
Uzmi biznis i onako ce atomska svakibsekund, isplati se!
Kad čoek izgubi iz sebe onu želju da se igra, onda mu ni godine više tu ne znače ništa. Živ je samo dok je ima.
Kontam da, ako je ovaj virus što me snašo išta normalan, poslije ovoga danas ovđe, ima da emigrira ne iz mene, no iz ovoga kosmosa.
Praštajte ako sam što bio više nenormalan no što je normalno nenormalno, i uživajte dok otkrivate ima li se što popravljat.
A eo vam i jedna prikladna lakonoćna
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Da li da se uključujem posle tekile I piva
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ljudi. Aj kidi sto bi rekla neka "manekenka" na drustvene mreze a zapamtio sam jer pamtim "mocnike"
Lako je tebi pricat kad je buva uzeo pare od Lenny-a
Izgleda ka' Cika Tomo iz Zajecara.![]()
Voli neko ne ulazim u to![]()
Jes Votka - Martini.
https://youtube.com/shorts/3qtBcPvqO...JUpWXoY3GNU5BD
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks