Nema ja što da mislim, no znam kakav je. Tačnije, znao sam. Sad nek čini što mu volja.
Ako te baš interesuje, kad popije pada mu trojka na pamet. E, tu je uletio @extravaganca i od tada ja sam osuđen na samokuvanje i čitanje recepata iz "Kuvara" i sa interneta
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pa što im se nisi pridružio, da probate da 'popravite' ?
Vi Bikovi ste poznati po tome da ste čulna stvorenja
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pa onda si ti Radosav, a ne Ljeposava???
https://www.tiktok.com/@_nikca_b/vid...52321360661766
![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Lepeza sam mogućnosti
Pridružio se extravaganca, ja sam tu prvi bio, no, izgleda nisi pratila gradivo. Sad nek sami popravljaju njih dvojica.
To što su bikovi čulna stvorenja kako ti kažeš ( ja ti pojma nemam o horoskopu), upravo i objašnjava situaciju. Ja sam osjetio da je extra,kad je uletio ili bolje rečeno uveden od strane Buve, bio nešto više od prolazne avanture. E tu su mi čula/osjećanja došla do izražaja i osjetio sam se kao izvrnuta čarapa
PS. odo' i ja da sebi turim toplomjer. Biće da i ja buncam
Last edited by joni; 10-01-26 at 16:12.
Temu sam otvorio e sam na nju po difoltu i krštenici nedodirljiv, a naročito danas kad imam papir da mi se ništa zaozbiljno ne uzima
Istina, izlaznu strategiju kako da se poslije ne stidim do vječnosti još nisam izmislio, ali pašće mi već nešto na um poslije idućeg brufena
A ljubav nije dijeljenje no totalno uzimanje i otimanje i grabljenje i kidanje i cijepanje i sastavljanje i davanje i građenje i rušenje i vazda iznova sve samo još jače... koje ide u dva pravca, pa ko što ponese, a niko ništa neće ponijet ako ne nose obojeJednostavno, zar ne
![]()
Ne znam na šta misliš
Ali vidim da sam opet nešto kriva
A znači ispratila si, a? No nisi htjela da se miješaš. Dobro, dobro !!!
Ili ja nisam bik u horoskopu ili ako jesam onda ti nisi isti dobro izučila.
Posesivan do krajnjih granica. Dijeljenje...samo na tablić.
Da je bio bar iskusniji pa da me pušti da ja extru uvedem, jer ipak, posesivnost ne isključuje eksperimentisanje. Nego, znaš ono, ka kad oćeš partnerki da provučeš ideju o trojci pa umjesto direktno, na kvarno izboksuješ da taj predlog izađe iz njenih usta a ne tvojih. Naravno, do tad se Bogu moliš da predložena treća osoba ne bude majstor za popravku no majstorkinja. E to se zove rizik a ne all in poker
@joni Pa i Bikovi i Škorpije su posesivni, zato ste dobar par, pa je šteta da vam se tako ljubav završi 🥲
A Extra je dobar momak, možda da ipak razmisliš da živite skladno vaš, ono što bi Francuzi nazvali, menage a trois ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks