Sardinija je vece selo od Katuna. Ali mediteran izgleda igra ulogu
Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
A izvini saboravila sam da ti živiš na Sardiniji a ne u Crnoj Gori.Kad čujem da nekog mrčenika ođe pitaju a kad ćeš a kad ćeš primitivna sredina.
extra na sve teme se možemo šalit ali na tu što se mene tiče ne valjda si primjetio da ni ja ođe na taj način nekoga ne dovodim u veze sa nekim.Malo je bezveze, meni.Nadam se da se razumijemo.
Last edited by Bluemoon; 08-01-26 at 22:20.
Sardinija je vece selo od Katuna. Ali mediteran izgleda igra ulogu
Pa ne baš, ima onih parova što su i od srednje ili fakulteta zajedno. Napune 35 a već 15-20 godina u vezi
Mislim lijepo je to, ako se ljudi stvarno nađu. Ali mi se čini da većinu kasnije održava navika.
A kad pomenu ovo za novac, čudi me da nema neka tema vezana za podjelu novčanika u vezi, kako forumaši gledaju na to, jesu li prihvatili ovo novo 50-50, ili se drže onog da treba da budu džentlmeni
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Mamma mia, ho paura!
Na koncertu na Jazu, prije desetak godina, među ostalima nastupali i Partibrejkers. Cane ima običaj da između pjesama ponešto progovori. I valjda je zapazio neđe bliže bini grupicu starijih momaka (nijesam ih vidio jer sam bio dosta dalje od bine), i obraća im se na ovu temu i završava sa onim njegovim glasom "Šta čekate? Čemu se nadate?" Plač![]()
Bolje da ne pisem sto licno znam i poznajem![]()
Cane, veliš?
https://youtube.com/shorts/iBlotcLl_...4rrXhj-uAxM3Aj
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
pa ima i tih parova, oni budu u tih 5%, a i u tim vezama svačega ima
što se para tiče prema ruskinjama i ukrajinkama se podrazumijeva da si džentlmen (makar ona bila i milionerka), dok kod holanđanki recimo baš ubija vibe što ona hoće to da podijeli tačno na pola (izlazio sa jednom davno, kad je počela da me nervira reko aj plati ti sve ako ti je toliki merak račun je bio tipa 8e veli ne ne no tačno po 4e i onda se broji sitnina ka slovenci pi)
She is only here to annoy herself!
Mene više nervira što neki ne dozvoljavaju bilo šta da platiš a onda čast izuzecima ali misle da time su nešto iznad.
Ja sam znala iz tog razloga da uzmem gajbu piva ili nešto slično da ne bude...što bivati neće.![]()
Jes da smo vise Katalonci i Maltezani nego Italijani ali kad izadju ove razlike u godinama iz Balkanštine prikljucicu se opet![]()
sretoh ga u avion jednom za BG prije 3-4 god kad mi je rekao da mu ne pada na pamet više da se bavi politikom
She is only here to annoy herself!
Šalu na stranu, pričao mi je jedan Francuz s kojim sam izašla kako ga nervira to što bi žene sve da dijele na pola u Francuskoj, i da između ostalog zato voli 'slavic girls'
Ja imam običaj da se ponudim da podijelimo, ako sam sigurna da ne želim da ga vidim više.
Gađao bih ga flašom Heinekena u one wayfarer naočale, smeće krugodvojkaško
Dodaj na to da imaju božanstvo zvano Tikkie (pay app) pa te pozovu kući na party počaste a na kraju ti vele toliko i toliko mi eura tikkuj za komad kolača, gutljaj vina ili šta si već uzeo. Koliko jeftina nacija... nerealno.![]()
Last edited by starwalker; 09-01-26 at 00:03.
The more things change, the more they stay the same.
Meni je bas zao sto razmisljate tako.
Pa ako upoznam curu i zelim nesto pa i ako ne zelim normalno da cu ja da platim. Ako smo vec "ekipa" i vidim da joj je stalo da iz ovog ili onog razloga plati, moze i to. Zasto jednostavno kad moze komplikovano?
I kakve to ima veze sa godinama?
Dje nadje Francuza...?Ili je ovo kontra osobi koja pominje Talijana...?
Jedna živa istina-izveo jedne prilike naš stari automehaničar Beogradjanku,konobar dodje,ona veli sok taj i taj,i kafu...a dotični kao iz topa.biraj lili kafu ili sok!
edit.ne pamtim da je NSX ikad bio ovako...raspisan![]()
Last edited by AL no1; 09-01-26 at 00:10.
...
Jednom se na pumpu nedje u juznu francusku zaj*** da se obratim pumpadziji na engleskom bez da mu se izvinem sto ne znam francuski prvo... Uzbiči brat i ostavi me na vjerometinu da se sam snadjem i izvalim sto je dizel a sto benzin![]()
Pradva za polove!
I ž-ž veze valjda imaju pravo na razliku u godinama, nema zapostavljanja![]()
I m-m takođe!
Naturlich
Podrazumijevano je
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks