Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
F#ck Mario Puzzo! Isto ima Balkanca u meni!![]()
A neki izdajnik iz Njujorka popljuva Italiju zamisli.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Nista onda bacite ga planktonima. Nek mu svEtli do se ne prosvEtli. Ipak je bozic
Ne. Bozic je zajednicki! Kapiam da makar ti osEcas od svih ođe da je i kuran i biblija i tibetanska knjiga mrtvih ista prica. Indijance ne ubrajam u ovu pricu jer su superiorni te stici cemo ih![]()
Pa moze eto sjde barbun da ih opali. Sto bezobrazniji barbun, to mu crveniji i sladji obrazi kad ga jede covjek. Surovo u pm. Bozic jrle, ne ratuj!
Znate li sta je honeyboy kad smo vec kod toga?
Naravno, kad je komonveltska cizma denokratije sirila svoju auru u jednom trenutku su morali da prave bankete po danasnjim prostorima tajvana, tajlands i slicno...
S obzirom da su jedino poznavali koker spanijele kidovito vrijeme i travu kao sa wembley stadiona morali su da se prilagode tirkiznim pejzazima sa bijelim plazana...
Teko njima to je donosilo dosta susreta sa insektima te su odlucili da za novac umacu sitohtonce u med te bi svi insekti isli ka njima...
Sto se mene tice ovo je gore od giljotinje. Zivio i dior i longines i sve pekare sa kroasanima!
Ih, 200 postova za par dana.. je li se ko smuvao ovdje ?
Ako se niko nije uzeo, da ne čitam
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Blu je našla potencijalnog muža, zubizaretu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ah, razvedosmo se ni krivi ni duzni. Ali imam dobrog advokata, tj advokaticu, krvozednu, beskrupuloznu, sampionku, dusa od zene![]()
Aj ti, ova ti salje dopis![]()
Ono vele da ne valjda da je razlika tolika da se nekome može roditelj bit. Mada nisam siguran koliko je to. Braća Romi postaju roditelji sa 13-14 godina pa se i to računa. Doduše, ne mislim da je problem ni petnaestak godina, ali da mlađe u vezi ne nema godina ispod broja koji počinje sa 3. A i to samo u situacijama đe su ljudi na sličnom nivou zrelosti. Ko će ga znat dok sam ne doživi...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
...a dođoh i do još jednog zaključka ovi oženjeni pojedini bi tako voljeli neoženjene da vide u brak pa da imaju s kim u kafanu da kukaju e znaš ona moja...brate..a znam ona moja brate..a jbg.
More bit da su tako uspaljeni da slobodne drugare podjebavaju.Čast izuzecima.
# sociološki fenomeni
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
S kim se ti druzis moja ti?![]()
Pae, younger men se ne pitaju zivi plus im je partnerka sexualno dominantna. 21 vEk, sve ide svojim tokom kako je zamisljeno u istoj onoj prostoriji pokraj koloseuma kao i nekoć.
ona zna on može
a realno 95% momaka u svojim dvadesetim nisu dovoljno privlačni djevojkama iz svoje generacije za bilo šta osim da ih prave budalama, kod ovih starijih je makar dobar ses, a i ne traže im para
She is only here to annoy herself!
Old skul razmisljanje je to, moze to jos dosta gore![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks