Mnogo mi se svidio kvalitet kod jednog kolege ove jakne od Kodžića objasnio mi je da samo u Beograd rade, nego zanima me jel neko za djecu uzeo bih za sinčeka da uzmem.
Ovako nešto:
![]()
Mnogo mi se svidio kvalitet kod jednog kolege ove jakne od Kodžića objasnio mi je da samo u Beograd rade, nego zanima me jel neko za djecu uzeo bih za sinčeka da uzmem.
Ovako nešto:
![]()
Last edited by Bluemoon; 29-12-25 at 16:51. Reason: https://kodzic.rs/
Ne dihtuje mi dobro eloksirana na jedna vrata.
Šta da uzmem (KIps, Okov...) da bih to sredio?
Takođe koja je najbolja dupla traka, treba da zakačim strujnu utičnicu ali se stalno kabal cupa iz nje i onda ni jedna ne može da izdrži taj pritisak?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
što se trake tiče, imaš TESU u Okov, ja sam tablice postavio na nju i evo drži bez problema, hvata kao guba.
vezano za prvi dio pitanja, i mene interesuje jer imam neku stariju eloksiranu u stanu i čini mi se da ne dihtuje kako treba. imaju da se uzmu one sunđeraste trake, da se postave preko gumica kao neko privremeno rješenje (samo treba da bude tanka da bi mogli okovi da priđu). rekao bih da je trajnije rješenje zamjena tih dihtung gumica i eventualno novi okovi, ako ne mogu da se našteluju ponovo. mislim da ovi što rade pvc i eloksir mogu to da zategnu malo da bi bolje uhvatili, ali evo da sačekamo nekog ko ima iskustva sa tim...
U moju ulicu u Baru sinoc nije imalo struje, bruka, Ali ajd, stigla je ujtro.
Kad, klima se gasi, grijalica nece da radi u neke uticnice, rerna ne pali grijace. Struja toliko slaba da je to strasno, ovo nije normalno.
Razbolje se zorna zorka u izvodjenju Zdravka Djuranovica - ima li je ko, posto na net je nalazim nidje?
Smanjen napon na jednoj fazi, tipična crnogorska boljka.
Biće gore.
Zajebah se i promijenih telefon. Sad da bi na novi tel aktivirao NLB klik i HB klik. Moram u banku da mi to oni aktiviraju? Posto ne vidim ni jedan mogući način da sam to odradim
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Posto se sj navece vracam iz Sarajeva za PG a najavili su neko nevrijeme, kuda mi je bolje ici, preko scepan polja ili na krstac?
S čega da naručim ili dje da odem kod nas da ovako nešto uzmem. Na engleskom je heating pad, nije klasično električno ćebence ali sličan fazon. Na ovaj Temu nema ništa
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Idi Foča, Tjentište, Gacko, Bileća.
Šćepan polje je najgora opcija kad ima padavina.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Đe god oćeš osim na Šćepan polje. A provjeri kako je do Foče, umije bit nelijep onaj dio ispod Kalinovika, prilično. Kad pada, ponekad naokolo preko Srbije bude kraće![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Radi li koji frizerski danas?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Iz SA na Mostar pa preko Berkovića na Gacko...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne na Gacko, ne valja. Na Bileću
Mislio sam sjutra da strknem do pg da se malo prosetam, bzv u trgovinu. Jeli saobracaj ok? Zbog snijega pitam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks