Sve zaboravljate đeci je bitan paketic da dodje pa makar u njega samo cokolada bila...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je onaj milka veliki dno, unutra par cokoloada i ona igracka, ogromna kutija, a unutra saka jada.
Bolji mi je klasicni idea paketic, makar je pun do cepa. Ipak djeci najvise oko privuce kolicinaa Bogami i pojedinim odraslima isto
Edit: jedini gori od milke je plazma paketic, prosle godine je tuga bio.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 23-12-25 at 19:34.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sve zaboravljate đeci je bitan paketic da dodje pa makar u njega samo cokolada bila...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uuuuu dobro me napomenu...komšinici maloj da uzmem.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Last edited by Bluemoon; 23-12-25 at 21:47.
Oni što kradu đeci paketiće smo najgori ljudi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Imamo li u Pg dje kuglanje više?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
hahahah kako si surov, ja sam kontra - one dvije nove godine dok je korona bila - skupili se i svako je od djece pisalo pismo deda mrazu, dodavalo i za mlađeg brata ili sestru, a ja sam im svakome ponaosob napisala poruku od deda mraza - kakav je, što je dobro uradio, na čemu da "poradi" ubuduće hahaha e ništa slađe nema no face izjutra kad su se ustale i viđele haos poklona pa još i pisma pride. Ova starija đeca su to čitala ozbiljno i sačuvala. Sad kad vidim to među novogodišnje ukrase presmijem se iznova.
Đe ima po Podgorici da se kupe prazne plastične boce od jednog litra a da se ne motam do onih poljoprivrednih apoteka u ulici Vojislavljevića? Nekad je bilo u Kaliju na Gintaš, ali ona je tamo zatvorena prije možda godinu dana.
Ako je žena stranac udata za Crnogorca, da li je ceraju da se odrekne svog originalnog državljanstva da bi dobila crnogorsko?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Dje mogu da se kupe sobna vrata sa svjetlarnikom?
Mene je radio momak iz Nk po mjeri, nije ni skup.
Desla.home na insta.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ranije je bio neko na forumu ko je iz Srb donosio stvari, nemogu sad nac temu ko je to.
Zna li ko?
Iz dva razloga
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zna li neko vrhunsku shnajdericu pa neka je skuplja i 5 x od standardnih cijena...?
U pitanju su prepravke na baš skupim stvarima.
...
Da niste gledali dje paravane za kupatilo od 190/195cm? Iskakala mi je reklama na instagram, al ne mogu sad nac.
I dje trgovat sanitarije, ima li prevelikih razlika izrade?
Hvala.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks