Meni je interesatno da nemamo policiju, tuzilastvo, sud itd.
Ajmo onda da se skupimo nas 5 i da blokiramo sto nam na um padne.
Nula bi im ponudio.
Nema vise toga na sta se insinuira, sada je demokratija i gradice onaj koji da najpovoljniju ponudu u skladu sa zakonom i nacelima transparentnosti. To je uostalom usvojila i potvrdila vladajuca vecina. Drzava to garantuje beskompromisno jedino sto tako ne moze garantovati da je kadra uspjeti zastititi svoju imovinu i izgraditi nesto na svome.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se jer kad vidim onu mrčenu ulicu Vojislavljevića pitam se kako je onaj dobio tender.Može neko i povoljan bit ali pitanje je kvaliteta.A ovo je ozbiljan projekat i ozbiljan novac.
Kad već komentarišemo projekte EU za željeznicu se naročito nadam da će da se onaj projekat ostvari jer bi nam to između ostalog rasteretilo i transport gabaritne robe da ne ide preko kamiona koji su sad u gradski i međugradski saobraćaj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jutro drugari, da neće ova gospoja dobiti 30 dana pritvora kao Siimovića i zašto neće.
Ili makar da je privode maskirani specijalci ka onu zbog koristenja službenog auta.
Tko leti, vrijedi...
Najteži dan u istoriji ljaljaša i ostalih osvježivača. Kako dalje?!
Tko leti, vrijedi...
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To joko majstore!!!
SKANDAL: Joković traži da se 150 hiljada eura namijenjenih poljoprivrednicima preusmjeri na njegov automobil i honorare
https://radioskala.me/skandal-jokovi...il-i-honorare/
Ipak se u Jugoslaviji nije živjelo toliko dobro kako se danas govori.
Narod nije imao priliku da se hrani u narodnim kuhinjama. Morali su sa porodicom kod kuće da jedu.
Danas je vrijeme pravog blagostanja.
Na istom prostoru postoji između 150 i 200 ili čak i više narodnih kuhinja u koje svakodnevno odlazi do blizu 100.000 ljudi, sa punom komocijom da se hrane zajedno i upoznaju jedni druge.
Mnogi se čak i zaljube, vjenčavaju i stvaraju porodice, koje se potom nastavljaju hraniti u luksuznim narodnim kuhinjama.
Hvala našim političarima što su nam omogućili ovako luksuzan život, pun blagostanja, sreće i ljubavi.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Svi smo krivi za ovo.
Prvo sto smo dozvolili da imamo 26 ministara i svaka gnjida se uvukla tu.
Pa jedna njemacka od 80 miliona nema 20 ministara. Ovo je država uhljeba,grdje no u vrijeme dRpsa. Da ne pominjemo savjetnike poslanika,sekretare,pomoćnike sekretara i ko zna još kakva su mjesta izmislili.
Sve ono protiv čega smo bili svo vrijeme je ostalo i postalo još gore.
A ovog nepismenog brava ne bih komentarisao više,dovoljno je rečeno o njemu.
U Jugoslaviji su bili opterećeni radnici sa blizu 100 radničkih odmarališta. Danas takva opterećenja nemaju radnici. Ne moraju da putuju i da gube vrijeme na putovanje, već im je stvorena prilika da uživaju kući za vrijeme godišnjeg odmora.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ovi su ili krali tako dobro da nijesu ostavili ni jedan trag pa ih hvataju za siću, ili su ovi sad nesposobni da ih uhvate za nesto ozbiljnije.
Simoviću ukinut pritvor
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ukinut-pritvor
Ne bih žalio Simovića ali mislim da se veća sranja prave bukvalno na dnevnom nivou.
Zakupi drugar kucicu na podgoricki bazar... e vala osvjezilo do sad su to samo mogli kafici da rade
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Podsjetio bih na, maltene, feljton:
Škaljarci pišu da su plaćali Milaču preko Vukića
Isti taj Vukić bio ozbiljna logistika za pripremu terorističkih akata
Milača zarađuje honorar Škaljaraca - uzgred, tužna priča o zakonu o tužilaštvu
Kulminacija - vrh Škaljarskog klana šalje kadrovske predloge u policiji preko Milače
Ovo je možda natježi primjer koruptivne zloupotrebe položaja i sprege sa organizovanim kriminalom koji je poznat u Crnoj Gori - Milača ne da nije hapšen, nego ga nisu zvali ni sam da dođe, da se izjasni oko ovoga. Bješe li kad u ND Vijesti jednog slova oko ovoga, ili se čeka da prvo pročitamo svako slovo koje je napisao Petar Lazović?
Druga stvar - Nabavka 100 kalaša za "crkvu" - formiran je, veli, predmet???
Ako ćemo oko štete - Vesna Bratić je, znajući da krši zakon, svojim činjenjem izazvala stotine hiljada Eura štete - ne sjećam se njenih slika s lisicama?
Sve krivična djela "iz kataloga"... ali tužilaštvo se time ne bavi, nego uvodi novi institut - hapsi ljude ako im je sumnjiva racionalnost / ekonomičnost nečijih ZAKONITIH radnji. Npr, ona Jelena Perović je zakonom bila ovlašćena da isplaćuje dnevnice, bonuse i kupuje službene telefone - ako to nije racionalno, za to se odgovara POLITIČKI - smjenom, a ne krivično.
Obećavao je, čini mi se, i predmet "ničija kuća" pod Goricom - ima li neko da mi objasni o kom se tu krivičnom djelu radi? Evo da se utvrdi da je Milova kuća - što s tim? Milo Đukanović kao fizičko lice može da laže da nije njegova, to nije nikakvo krivično djelo; Blažo Milov nam je zakonito svima opalio bio "blažarinu", 2 i kusur Eura svaki mjesec za "OIE" na računu za struju; takav i slični dubiozni "biznisi" su od Đukanovića napravili legalne "milionere" koji tu kuću mogu da priušte.
Prvo, takvim istragama se stvara presedan, da ama baš svakog nosioca funkcije sjutra može uhapsiti ovo ili neko novo tužilaštvo, jer nije bio štedljiv koliko tužilaštvo misli da treba. Evo ga gore Joković se sam kandidovao - isti "kriminal" kao Perovićka ASK. Drugo, odlično posloženi prioriteti, za ovo što gore linkovah - nema kapaciteta, ali ima za prekovremene u ASK i Simovićevih pet hiljada.
"Narod je željan pravde", veli, djelioci pravde izgleda primarno gledaju da omoguće "narodu" tu katarzu i osvetu za 30 godina agonije DPS-a, je li... Po meni, to će nas koštati makar još jednog ciklusa sa nekim novim pohapšenim Katnićima i Lazovićima, prije no što nas zapadne tužilačko / sudski aparat "ni po babu ni po stričevima".
Last edited by Nije bitno...; 27-12-25 at 03:39.
Biće kod nas ne još jedan, nego nekoliko cikusa “pravda je kad zatvore njihove, zločin je kad zatvore naše”.
Mada, možda sve to brže prodje sa kvalitetno obrazovanim kadrom kao što je ovaj.
Univerzitet u Beogradu. Geografski ne laže. Perspektivan student.
Tko leti, vrijedi...
Sve stručnjak do stručnjaka
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Nema bolje stvari dugoročno koja se desila,iako je pomalo smiješno i tragično.
Vjerujem da ova novopečena žgadija teže spava od kako je milutin proglajzova na kastradinu,presabirajuci se kolko je popeka sažvakala na državni račun zadnjih 5 god.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 27-12-25 at 10:33.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks