Ja ti to ne pravim no sam se neđe namučila u administracije govnjave da pomognem što znam ekipi u PG da formiraju civilno društvo ka neki bez centa jednog.Nadoknade.Svo vrijeme se bilo u kontakt sa ovima iz Boke ali ako ćete se odvajat što da se čini.I samo nešto druže da ti rečem, meni je Moric ozbiljno reka što nije spasio Lušticu ima on tamo i imanje i etno selo i sve ali komšije to je užas.Radiji bi komšiji imanje da se sprži no da njima sve ćeta.I cijela Crna Gora ti je takva.To se raduje tuđoj nesreći nedobog da se tuđoj nekoj sreći raduje.![]()
https://www.facebook.com/share/p/1aTRaHMRri/
Ti u kupe ja u špade. Nego dje su fritule?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Poslanik Pokreta Evropa sad Dane Marković upozorio je tokom sjednice Skupštine na alarmantno stanje u Pljevljima, navodeći da je tokom samo tri dana zabilježen neuobičajeno veliki broj srčanih udara, što povezuje sa dugogodišnjim problemom zagađenja vazduha i nesigurnim sistemom grijanja.
“Ja sam redovno u Pljevljima. Tokom vikenda sam, po informacijama koje sam dobio, saznao da je u periodu od tri dana bilo između pet i sedam srčanih udara, i to samo onih koji su registrovani. U prosjeku bi taj broj trebalo da iznosi oko pet srčanih udara za mjesec dana”, kazao je Marković.
Moze li Spajke ovim poslanicima da rece da ne pricaju gluposti , narusavaju ugled partije glupostima sto izvaljuju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nešto mi dragi forumaši pade na pamet.
Sjetih se onoga Glovo ustoličenja Joanikija Drugog.
Tada nije bio problem dovesti koliko oćeš policije, bačit suzavca i topovskih udara koliko god zatreba.
I kako tada reče vrli n predsjednik “Što i da desetoro pogine”.
Sad za ovu gownaru kod KAP-a ništa od toga ne može.
Za ustoličenje Glova je bilo lako, rašćerivala se opozicija, a sad je zajebano rašćerivati svoje birače.
Ili što je još gore, ljutiš partnera koji je zvanični Žvalonjin tiskoprk ođe.
Možda sve to riješi Mujović kad se opet umoči u krstionicu u Dajbabe u gaće.
Možda učini čudo i pošalje Svetoga Duha na buduću gownaru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 25-12-25 at 07:30.
Tko leti, vrijedi...
Ко ово све одбије го*но изио...
https://www.cdm.me/drustvo/mujovic-d...nih-projekata/
Црногорце је одржало црногорско срце.
Odbice naravno, jer od starta je cilj da se ne gradi postrojenje.
A posto nema drzave, nece se ni graditi.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A možda je ovima iz PES-a cilj da daju lažna obećanja. Znam da zvuči nevjerovatno ali eto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nadam se da si ironičan.
Mislim i ja sam za gradnju kolektora, ali u 21. vijeku da neko pod "sve ovo" misli na asfaltiranje puta, renoviranje škole, uvođenje međugradske linije... stanovnicima koji žive 10km od centra glavnog grada?!?
No dobro, imali su nam se kad srozat standardi.
Što je sledeća ponuda? Ako odbijete, srušićemo vam školu koja je izgrađena, pretpostavljam, u Titovo doba
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 25-12-25 at 11:15.
Ok. Ja da sam na mjesto Botunjana reka bi "neka, fala vi na autobusu, malo asfalta i eloksiranoj na OŠ",ili što bi rekli podgoričani "fala vi na priganice", no ga radite kako umijete i kako ste naumili a mi ćemo branit kako umijemo, pa ko što ponese.
Alooooo, kancelarija za penzionere,malo asfalta, lim i eloksir na OŠ i linija autobuska kao ponuda u 21. vijeku?!?! Evo, ne znam. Reka bi čo'ek,kad ovo čita, da me nekad Mugi obeštetio po njegovim standardima jer mi je ulicu koju ja koristim proširio,ali nije.
A zašto im nije ponuđeno i da se iscrta žuta linija po sredini asfalta kao što je to vidio Spajke u Singapuru?
Ja bih o tako proširenoj ponudi već razmislio.
Ovo što im oni nude treba da se podrazumijeva u 21. vijeku. Nije da su im ponudili svemirsku stanicu.
A postrojenje svakako treba da se radi, ovako ili onako.
Da bi puštili Pipuni gownaru treba da se DADNE više para gownobraniocima.
I to na ruke, ka Vučić.
Tko leti, vrijedi...
Najvaznije je da spustimo DPS i DF ispod 50% i da ne budu u vlasti.
Onda će da nam krene.
Naročito seraonik
Tko leti, vrijedi...
Serimo, veli, serimo, i gouvna operimo...
Last edited by LjukaTheMantidis; 25-12-25 at 13:40.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Izeli bi gowwno zecani da pristanu posle referenduma...
Da li su ikad dvije kuce komsijske bile spojene na zajednicku septicku
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@Shaneman
E to se i ja pitam.
Zlobnici bi rekli da tu nešto ipak smrdi...u finansijskom/projektnom/equipment smislu...ne u bukvalnom.
Nije mi jasno što se ugovor/djelovi ugovora o montaži i opremi serionice drže tajnim. Pa nije Nato baza u pitanju
Last edited by joni; 25-12-25 at 14:10.
Jeste. Tu se recimo ogleda principijelnost da predstavnik zitelja naselja Botun u emisiji a u odnosu na primjedbu ekoloskog aktiviste da proizvode zagadjeno povrce, upita covjeka ima li konkretan dokaz da je to tako i ponudi izvjestaje nadleznih organa da su produkti potpuno ispravni. Vjeruje institucijama sistema koje ispituju poljoprivredne proizvode ali ne i institucijama koje bi pratile postrojenje
@NetworkMaster znaš li što se čini sa onim iz Turske što cementaru drži u tvoje krajeve kakva je to storija više ću tebi vjerovati no medijima.Jedan ladno lika u blizini prijavio komšiju iz čiste ljubomore koji par svinjčeta drži i to uslovno skroz znači ovaj narod je pakao.Samo na svojega udri.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
EU kancelarija je isto rekla valjda da je sve u redu. Valjda postoji i mogucnost da zainteresovani podje u kancelariju pravnog zastupnika druge ugovorne strane i da se ostvari uvid u sve djelove, tako su negdje skoro prenijeli mediji.
Ali opet, realno, parcela u vlasnistvu GG, industrijska zona u kojoj svakako ne bi smjelo biti objekata i drugih djelatnosti, isplacena prava prilikom otkupa zone prilikom izgradnje Kombinata, vladajuca vecina u demokratskoj proceduri usvojila akt kojim je posadila postrojenje na toj lokaciji, nadlezni svi izdali odgovarajuce dozvole i drzava nema snagu da sama sebi obezbijedi vlasnicka i srodna prava kao svija na svome a kamoli na nekoj lokaciji koja je privatno vlasnistvo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks