Ne znam baš na šta misliš, ali ima jedna gospođa u zgradi od milošte zvanoj Sir (od EI Niša prema Šargarepi) u prizemlju koja odlično radi nnazhatjevnim materijalima. I salon Cica u Karađorđevoj (suteren) blizu Vlade, žene rade sušer i brzo za razliku od većine drugih kod kojih nikad za nikad da završe.
Majstor da pogleda veš mašinu, Podgorica?
Pustila je vodu nedje, nije filter, nije crijevo.
Da vidimo ima li popravke ili....
Jel čuo ko za Jaru Bosanca, limara. Nije me zeznuo ništa nego su rekli da je dobar pa hoću broj
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Izgleda da jeste tu, stanar je gledao, kad je sastavio ponovo valjda tu malo pusta kaze.
Majstor za frižider? On se upali ali ne hladi, par godina je star svega tako da mi ga je greota baciti ako se može popraviti? Nije korišćen zadnjih godinu dana, unešen je horizontalno i izgleda odmah upaljen pa možda je do toga? Od tada prođe par dana ali još uvjek nije proradio ?
Freon ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Termostat? Da ga nije neko na 0 stavio greškom?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kako ću provjerit freon, pade i meni to prvo na pamet? Termostat nije, btw Gorenje je frižider.
Mada, po GPT kaže da je to klasičan problem kad se frižider odmah upali nakon što je horizontalno bio nošen. (u horizontalnom položaju je bio možda 10min vožnje prilikom transporta.) E sad, zaboravih reći da frižider ne pale odmah, oni ga upališe i radio je nekih par sati sigurno tako dok ga ne ugasiše... GPT kaže da se treba ostaviti 24h ugašen, pa ga onda upaliti što smo i uradili ali moguće da se kompresor oštetio jer i dalje ne hladi ?
Last edited by BiTrAtE; 15-12-25 at 12:00.
Pa valjda bi crkaoo odmah, ne posle par godina?
A da ga nisu polomili noseci.
Jednom je meni na selo bio stao frižider, stari, okrenuo ga i neko me bio naučio (ali se sad ne mogu sjetit) kako se unimerommispituje kompresor. Takođe ima i jedan relej koji ga uključuje, ja tu čačkao, mjerio, ništa nisam mogao naći. Ispravio ga, uključio još jednom prije no ga bačim. Proradio, tžod tada 5-6 godina i dana danas radi. Možda sam malo taj relej cuknuo, pa proradio...ne mogu se sjetit
Tražim nekoga da odradi hidroizolaciju na terase mi. Predlog? Samo bez fuseraja
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Imate li nekog dobrog majstora za betonske stepenice, koje bi trebalo dići na oko 6m visine?
Hvala.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Gorenje je frižider a ovi iz Frigo Elektra Vujović se ne javljaju
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ma trebalo bi da to nije Nasa tehnologija no frižider, zovni i ovu dvojicu iz Beka, možda će znati da ga poprave ili te makar upute na nekog ko je bolji za Gorenje
Evo bili jutros, puklo veli nešto (ništa ga preko telefona ne razumjeh sem da freon treba dosut, 50e traže ali ne garantuju koliko će trajat, može veli 2 dana može godinu), naplatiše 20e izlazak na teren a frižider će sačekati naredni konkurs Eko-Fonda.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks