Neki predlog za keramicara da odradi hidroizolaciju i postavi plocice?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
sta konkretno? da znamo ko ti treba![]()
Neki predlog za keramicara da odradi hidroizolaciju i postavi plocice?
Ušla boja u drvo od jedne korpice sa mandarinama koje su se oštetile od stajanja, trika nema da se očistiti može. Mislim, natopio sam sodom bikarbonom i vodom, očisti se malo ali i dalje je fleka velika. Što mi je činjet? Šmirglat pa lakirat no se bojim na šta će to da liči... ?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
je li drvo drvo ploca ili je samo furnir na nesto drugo??
Ako je furnir, neces se usreciti sa smirglanjem jer ce proci kroz njega
Mozes da probas izbjeljivacima (hidrogen), ali problem je sto dok ga rastvara drvo ga upija jos i tako redom...
Ako ces da lakiras, javi se za savjete oko izbora materijala za DIY varijantu
Trimico, Hranipex cistac lepila i boje,ako je povrsinski. Ako je prosla lak, smirglanje par mm. Isto sto kaze kolega, ako je furnir, to mu je to, ako je drvi, nedje na masinu za smirglanje da skine to par mm. Rucno ces ga samo udubiti.
Furnirani medijapan
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Onda mozes da probas nitro razredjivac, aceton, cistac boja - sta god
Ko sto rece Dutchy - ako nije proslo lak, maknuce - ako je proslo lak mrka kapa onda da se to moze osmirglati da se lakira u bezbojno opet jer je taj furnir max 2mm
Jedina opcija bit ti onda bila da neko proba da osmirgla samo lak i prebajcuje ga u neku tamnu boju orah, wenge i da "zamaskira" fleku - ali to je upitno da li ce uspjeti
P.S. mozes provjeriti i sa Dodingom da li rade furniranje mozda (imali su prese) ili sa Niksicanima sto furniraju vrata pa da ga presvuku ako mogu.
Last edited by LuTheDuck; 26-11-25 at 12:24.
To ce mu samo neko po prijateljskoj liniji odraditi, toliko posla svi imaju da ih ne zanima 1000e da to plati. Moze probat, al sumnjam. Ima i Velco presu, ima ih dosta jos.
Prekrij nekim stolnjakom ne muci se![]()
Pretpostavljam da je boja od plijesni...probaj sa alkoholom 70 ili 96%... moglo bi da pomogne.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da nema ko br autolimara Nebojše iz Dalmatinske
Majstor za bravariju da radi na primorje.
Treba aluminijumska zelena sa termoprekidom.
2 velika prozora, 1 mali, ulazna i balkonska vrata.
Kome poslat mjere za ponudu?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Treba mi majstor/firma da mi napravi sklopiva (harmonika) vrata kao sa slike. 3 ili 4 krila, ukupno 170cm sirine, bitno mi je da bude staklo i boja drveta bijeljeni hrast.
Evo AI prikaza kako bi to izgledalo.
Ima li ko predlog ili ideju koliko to kosta?
Vrata bih odradio kao na ovom klipu, nabavio sam sve klizace i usmjerivace.
![]()
Pisi mu na vib.
A evo ti i jos jednog iz PG koji mi je stan zavrsio,a skoro je uzeo mjere za primorje.
Ilija 068634912
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dobar snajder - umjetnicko stopanje?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Firma za postavljanje kamera u stambenoj zgradi/ulazu? I neka senzor svijetla itd...Podgorica
Preporuka za nekog ko postavlja garazna vrata?
Imam jedna segmentna, katastrofa odradjena. Evo guraju sedmu godinu i polako se raspadaju
Razmisljam se ako im nema spasa da ih razmontiram i ugradim nova.
imate li koga da nosi stari namjestaj, ves masine itd? ispravno i funkcionise, platicu da nose
Postavi to na marketplace na facebook, ima 30 ljudi da ti se javi u toku dana.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks