Originally Posted by
Bluemoon
Pojma nemam braniš druga Tita i opravdavaš njegove javašluke ka ono i drugi su bili takvi ono zabolje me druže,ono baš me zabolje kakvi su drugi vladari što bi neki pisac lijepo reka koji god čovjek ima potrebu nad drugim čovjekom da vlada je psihopata.

I to ti je vascijela istina.
Njega metak jedan okrza nije u taj NOB štitili su ga ka bijelog međeda pa je maha u bijele rukavice.Ej grad jedan grad jedan je na svoje ime oslovio mora da je u teške komplekse bio čuš grad nazva Titograd da nije čoče u isti rođen što li?Tompus je vele pušio u bijele kuće kome puca ona stvar što je on pušio.Kovačića su u logor u logor ustaše mučile kroz poemu Jama a četnici su mu kamom grkljan presjekli.
Ne samo da sam osvijestila da je on bio autokrata i da se okružio idiotima koji su kasnije NAS SVE koštali svega i svačega no pravo da ti rečem evo mogu kao neko kome su svašta usađivali oko njega sad komontno da rečem ako može taj spomenik kako iz 2018. što ga je Vuković salonerija postavio lijepo da se skloni jer zaista njemu nijedan jedini spomenik u Crnoj Gori se ne treba dić.Nek mu ga dižu tamo u Beograd njima je najviše valja.Onaj pentagon od SIV-a što je diga i svašta nešto i grob mu je tamo u aleju.
OPusti se brate..sto si vazda nategnuta ka struna....
A ovo sto ti podvukoh...je li moguce da to tako povrsno gledas...vise sam ocekivao od tebe... Ali dobro..samo opusteno...sto bi rekao cickuran iz ulcinja, relaksirano... zdravije je za zivce.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bookmarks