Results 1 to 25 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    24,016
    Thanks Thanks Received 
    9,873
    Thanked in
    7,382 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Koja zemlja nema takav bunker? Evo da ti olaksam, ima svaka, i svaki takav je predvidjen za rukovodstvo drzave. I tu nema nista nenormalno. A neke stvari moramo posmatrati iz perspektive tog vremena, a ne ovog. OVi danasnji nemaju takve bunkere, ali bi zbrisali na kraj svijeta sa sve familijom i otuda bi navijali.
    To sto si se ti pitala, to je normalno da se pitas kad imas 7 godina.
    A koji to predsjednik nije autokrata? Aj da ne idemo dalje od preko Morace...oce prva dama da se u zgradu otvori samo galerija ili apoteka, i oop, evo inspekcija danas vec rusi tendu ispred lokala. A nije smetala kafana 15 godina sto je bila tamo. Svi ovi poslije Broza su veci autokrate od njega.
    Posto nam autokrata nije valjao, doveli smo demokrate (ne samo ove danas, no i one poslije njega) pa se poklasmo medjusobom, raspi*kasmo drzavu, nacionalizam na vrhuncu povempirio se fasizam, kriminal je narazvijenija privredna grana na ex YU prostorima,...mogu ovako jos uru...Ali dok je copavi autokrata bio na vlasti, znao se red. Pa mozemo pricat sto ocemo i kako ocemo, cinjenice su cinjenice, ali licne simpatije su nesto drugo. Sto rece banja Kaludjerovic.."Sad nas hapse oni koje si ti hapsio..."
    Ne znam što se toliko uzbudi oko mojeg izlaganja mene malo pravo da ti rečem zamislilo i to što je @joni priča za goli otok ne mislim - naprotiv drag mi je lik da nije u pravu mislim meni nije niko na goli otok bio ali ako nekima jes iz nepravde to ne znači da ću malo i tu temu da preispitam.Iz ljudske ravni.Galio je Tito za svoga života galio ka niko ne brini se ti za njega a da mu oči nisu ustaše vadili u Jamu ka Ivanu Goranu Kovačiću pjesniku a onda mu četnici grkljan prerezali e on spomenik zaslužuje najveći na svijet a ovaj ne zaslužuje nikakve spomenike ja da ti rečem.Ali to je ono što ja mislim i što ja osjećam.
    Last edited by Bluemoon; 19-11-25 at 21:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)