Page 493 of 548 FirstFirst ... 393443483489490491492493494495496497503543 ... LastLast
Results 12,301 to 12,325 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    3,558
    Thanks Thanks Received 
    5,847
    Thanked in
    2,803 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post

I sram bilo sve koji ovu spodobu drze na ijednu opstinsku i drzavnu funkciju.

Svaki dan provoden na drzavni budzet odnosi im glasove. Nadam se da to znaju.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    6,149
    Thanks Thanks Received 
    5,788
    Thanked in
    3,346 Posts

Rezolucija, koja osuđuje rehabilitaciju bivših članova SS-a, uništavanje spomenika borcima protiv nacizma i glorifikaciju onih koji su sarađivali s nacistima..
    I Evropa je glasala protiv ovog?
    Drazo izadji napolje...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Quote Originally Posted by nicky View Post
    Ponavljam, kapiram zasto Rusija ovo predlaze a ovi domaci koriste za politicke poene ali ne treba imati kompromise. Glasanjem za, iz moje perspektive, opet bi stao nasuprot nacizma, sa druge strane podrzavas Ukrajinu koja je napadnuta i saljes pomoc, primas izbjeglice i nemas problem da glasas kao Rusija. Dakle imas svoje ja. I jos ispadas mangup (moze smajli)

I to ce pjevati likovi koji ne navijaju ni za cg ni za hr a navijaju za tim sa petokrakom i nose ime turskih vojnih formacija?
    Meni Moskva ne bi bila odavno kao prvo u Savjetu Evrope.Nema tu što.Anemična Evropa tu donosi raznorazne rezolucije koje služe,čemu?Vele Putin zločinac stavili mu registarski u HAG a ovi tu predlažu neke rezolucije.Zilion puta prijetili da će nuklearnu bacit.Donijeli su i rezolucije za Izrael pa šta?Nikome ništa i dalje genocid po Gazi.Njihove osude bilo čega ne znače više ama baš ništa ono jer u praksi su truba.U praksi su jedna velika truba koja ne čini ništa povodom povampirenja fašizma i čega sve ne u 21.vijek salonerija obična.To je ono što ja mislim bez zadrške.

@avet kakav mu je ovo naslov perverzan kako dalje ruke od ovoga da ga nije pipa.
    Last edited by Bluemoon; 17-11-25 at 19:01.

Thanks Thanks Given 
    6,090
    Thanks Thanks Received 
    6,635
    Thanked in
    3,169 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    @avet kakav mu je ovo naslov perverzan kako dalje ruke od ovoga da ga nije pipa.
    Svaki proizvod ima svoju ciljnu publiku ili klijentelu.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Svaki proizvod ima svoju ciljnu publiku ili klijentelu.
    Taman klijentelu...ne znam kako ovaj momak ode u grad,i sjedne neđe a da ga nije blam.

6. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,090
    Thanks Thanks Received 
    6,635
    Thanked in
    3,169 Posts

Taman klijentelu...ne znam kako ovaj momak ode u grad,i sjedne neđe a da ga nije blam.
    Da koga nije blam?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Da koga nije blam?
    Jednom sam ga viđela u onaj bivši minhen sadašnji texas vrbova neku da se uključi u predizbornu kampanju,tu mu je blizu i kancelarija kod foto nešto i onog lika što drži strip radnju (strašan lik inače) a ovaj ti se ovako ka javna ličnost kurči samo po društvenih mreža realno.

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    841 Posts

Meni Moskva ne bi bila odavno kao prvo u Savjetu Evrope.Nema tu što.Anemična Evropa tu donosi raznorazne rezolucije koje služe,čemu?Vele Putin zločinac stavili mu registarski u HAG a ovi tu predlažu neke rezolucije.Zilion puta prijetili da će nuklearnu bacit.Donijeli su i rezolucije za Izrael pa šta?Nikome ništa i dalje genocid po Gazi.Njihove osude bilo čega ne znače više ama baš ništa ono jer u praksi su truba.U praksi su jedna velika truba koja ne čini ništa povodom povampirenja fašizma i čega sve ne u 21.vijek salonerija obična.To je ono što ja mislim bez zadrške.
    Potpisujem sve ovo sto si napisala. I znas sto, pored svega toga mora da se ide dalje, a dobro bi bilo da se igra pametno. Mi svakako kasnimo za svijetom.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Rezolucija, koja osuđuje rehabilitaciju bivših članova SS-a, uništavanje spomenika borcima protiv nacizma i glorifikaciju onih koji su sarađivali s nacistima..
    I Evropa je glasala protiv ovog?
    Drazo izadji napolje...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
    Evropa je bila mnogo vise u Hitlerovoj vojsci nego u otporu protiv Hitlera. Hitler je bio ujedinjena Evropa. Dobar dio evropskih kvislinskih drzava imao je svoj holokaust doduse naslonjen na nacisticki. Bivsi SS vojnici posle '45 borili su se za kolonijalnu Francusku da svim svojim znanjima. Evropa i posle '45 zadrzava svoju 'izuzetnost' koju bi neko nazvao fasizmom i dalje pred svima osim jevrejskom zajednicom i anglo - americkim interesima.

11. The Following 2 Users Say Thank You to biljaneta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Potpisujem sve ovo sto si napisala. I znas sto, pored svega toga mora da se ide dalje, a dobro bi bilo da se igra pametno. Mi svakako kasnimo za svijetom.
    Koji mi i kojim svijetom?Jednom bi meni neki prijetio da će i mene i vas cijelu mi familiju i vas cijelu zemlju mi dići u nuklearnu prašinu da imam moći adekvatno da mu odgovorim,odgovorila bi a da nemam rekla bi aj digni slobodno.No je frka sa njim i sa Amerikom i Evropom što on to ne bi ni smio u svaki slučaj tamo mu je pola familije,pa se pitam za kojim mi to svijetom kaskamo?Licemjeri sve.Čuš da li osuđuješ nacizam digni ručicu.Ma mršte tamo i vi mislim na EU i svijet i vaše rezolucije i vaše licemjerje.

Thanks Thanks Given 
    61
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Treba pjevati “Ubij ustašu” a da hrvati ne umisle da su bitni vec da znaju se misli na crnogorce. Ne dozvolimo im da se ispriječe u našoj mržnji.
    Oduzimas hrvatima autorsko pravo. Radman Mazuranic don't like this. Mrzite se o svom trosku. Mada taj stadion je skoro uvijek prazan, mozda da vise trce, a manje da poju.

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Ja ne priznajem nacije ka realno nešto no ovaj što se ušmrka koksom i to jel diler pride pa je raznosio koks među ove što se skidaju polugoli i urliču ka gorile Može li se kako viđet od sve ove fame oko ustaša i bla bla avetluka koliko se droge raznosi po stadiona.Prati li se to.

Thanks Thanks Given 
    397
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    199 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/kultu...a-budo-tomovic

Koju posluku porati...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Sa juga, gdje su smješteni hrvatski navijači, sramni povici: "Ubij Srbina", "za dom spremni".

Imamo li nekog predstavnika Hrvata iz Crne Gore na forumu, priupita bih ga za mišljenje o ovim fašističkim izlivima ljubavi.

17. The Following 3 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Quote Originally Posted by rzeljko View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/kultu...a-budo-tomovic

Koju posluku porati...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Da oće gradsko pozorište više ka podstanari izać iz ovog smrdeljavog KIC-a.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

hvala hrvatskim navijačima što će nam podić DF na 40%, nadam se da smo sa tim raskrstili sva dugovanja prema njima
    She is only here to annoy herself!

20. The Following 6 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    841 Posts

Koji mi i kojim svijetom?Jednom bi meni neki prijetio da će i mene i vas cijelu mi familiju i vas cijelu zemlju mi dići u nuklearnu prašinu da imam moći adekvatno da mu odgovorim,odgovorila bi a da nemam rekla bi aj digni slobodno.No je frka sa njim i sa Amerikom i Evropom što on to ne bi ni smio u svaki slučaj tamo mu je pola familije,pa se pitam za kojim mi to svijetom kaskamo?Licemjeri sve.Čuš da li osuđuješ nacizam digni ručicu.Ma mršte tamo i vi mislim na EU i svijet i vaše rezolucije i vaše licemjerje.

Mi u CG. Ne znamo sto je sistem. Ne znamo kako je kad sistem funkcionise jednako ko god bio na vlasti. Mi nista ne proizvodimo, ne umijemo bez da uvezemo i preprodamo.

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    841 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ево пролазе сати, а ћутање Антифашиста Цетиња постаје знаковито.
    Зашто ћути легендарни Зувдија Хоџић?
    Ђе су легендарни борци против фашизма да осуде гласање Црне Горе у УН?
    Мени се намеће да они и нису антифашисти. Да су, ето, докони па се оглашавају неким саопштењима гдје увесељавају јавност.
    https://borba.me/damjanovic-o-glasan...i-ndh-vijesti/

Quote Originally Posted by NSX View Post
    hvala hrvatskim navijačima što će nam podić DF na 40%, nadam se da smo sa tim raskrstili sva dugovanja prema njima
    Evo i pobjedu poklonismo. Jutros sam kolegi prorokovao sto ce domobrani da skandiraju nocas.

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Mi u CG. Ne znamo sto je sistem. Ne znamo kako je kad sistem funkcionise jednako ko god bio na vlasti. Mi nista ne proizvodimo, ne umijemo bez da uvezemo i preprodamo.
    Fora je da je najgore možda meni ili sličnima meni kad bi se osjećala dio tog nekog čopora.JBG.
    Tako da ja imam komoditet odnosno zabolje me kad pljujem po modelu ponašanja nekog nazovi sopstvenog čopora u zemlji đe nisam birala ni da se rodim ono zabolje me.

Prije neki dan mi je jedan ispriča vic.
    Veli kako su Rus,Amer i Srbin došli pravdu na bogu ovaj rekao ovoj dvojici vi mnogo pravite sranja po svijetu baciću kuglicu da nema ni Rusije ni Amerike a Srbinu reka vi mnogo kradete i na vas ću kuglicu baciti.A onda se osvrnuo oko sebe i reka a đe mi je kuglica

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    841 Posts

Dje god se nalazili valjda je prirodno da stvaramo i tezimo sto boljem uredjenju zajednice kojoj pripadamo. Cak i tvoje perspektive ako nesto stvoris opet ce biti na korist prvo zajednici pa svima ostalima. Nego odosmo u sirinu.

Ps. Nijedan covjek nije ostrvo...

25. The Following User Says Thank You to nicky For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ko se loži na fudbal možda ja se ne sjećam da su književnike iz Hrvatske ovako dočekivali.

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Dje god se nalazili valjda je prirodno da stvaramo i tezimo sto boljem uredjenju zajednice kojoj pripadamo. Cak i tvoje perspektive ako nesto stvoris opet ce biti na korist prvo zajednici pa svima ostalima. Nego odosmo u sirinu.

Ps. Nijedan covjek nije ostrvo...
    Zabolje me uvo za zajednicu,zajedništvo što gođ altruizam mi je u termodinamičku nulu trenutno.

Thanks Thanks Given 
    488
    Thanks Thanks Received 
    1,327
    Thanked in
    841 Posts

Dobro, izvini Blue

Thanks Thanks Given 
    23,981
    Thanks Thanks Received 
    9,842
    Thanked in
    7,353 Posts

Ti si poslednji homo sapiens na planeti koji bi bilo kome trebalo da se izvinjava.
    I pojma nemam ko je pobjedio u ovu utakmicu,ali OZBILJNO ZABRINJAVA što tu neki po utakmica DILUJU KOKAIN.

Eto to ZABRINJAVA.Koliko je navijača napucano na 8ebeni KOKAIN?I ko sve to toleriše i ko sve to dozvoljava manite se spike oko ustaša i četnika DILERČINE.

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    156
    Thanked in
    101 Posts

Page 493 of 548 FirstFirst ... 393443483489490491492493494495496497503543 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)