Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
Ne vjeruj danajcima ni kad ti darove nose.Kao prvo i osnovno nisu se samo oni borili protiv nacista u ww2 to prvo nego cio sovjetski zavez i to kad je Hitler ispalio njihovog vođu tamo pa došla voda do poda.No su još iskrivili istoriju tamo u udžbenike i parade ispade oni su jedini gud gajs i to samo jedna zemlja tadašnjeg SSSR-a odnosno Rusija.Kao drugo oni su koliko me sjećanje služi dok ne prekinu sa invazijom a prekinuli nisu u 21.vijek na susjeda.Meni je u stvari drago što ih je UN odbila da ne objašnjavam zašto.
Ponavljam, kapiram zasto Rusija ovo predlaze a ovi domaci koriste za politicke poene ali ne treba imati kompromise. Glasanjem za, iz moje perspektive, opet bi stao nasuprot nacizma, sa druge strane podrzavas Ukrajinu koja je napadnuta i saljes pomoc, primas izbjeglice i nemas problem da glasas kao Rusija. Dakle imas svoje ja. I jos ispadas mangup (moze smajli)

Quote Originally Posted by Caesar View Post
Treba pjevati “Ubij ustašu” a da hrvati ne umisle da su bitni vec da znaju se misli na crnogorce. Ne dozvolimo im da se ispriječe u našoj mržnji.
I to ce pjevati likovi koji ne navijaju ni za cg ni za hr a navijaju za tim sa petokrakom i nose ime turskih vojnih formacija?