Samo podjete u Avliju
Tamo su vam svi razvedeni
Second chance
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Rekordi su tu da se ruše.
Iće to i do 90%,samo da stasaju generacije naslednici ovih 30%.
Pa i do 30% se došlo,kako ovaj profesor reče,između ostalog i što djeca razvedenih preuzimaju obrazac roditelja.
Jedino što me čudi što ova njegova analiza još nije naišla na osudu NVO jer (opet),između ostalog,spomenu i emancipaciju žena i zamjenu uloga u porodici
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 11-11-25 at 11:31.
Đe su i što rade majbasi (jel tako množina?), slava im i milost?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nego osvježivači… kolika je šansa za onoga koji je upućen na magnetnu da živ dočeka snimanje posle 7 mjeseci?
Tko leti, vrijedi...
Kakav kadrovski izbor!
Čovjek se uči dok je živ.
Tko leti, vrijedi...
Ne znam koji su motivi podnosilaca amandmana, ali nijesu pominjali imovinu Karađorđevića...
Amandmanom da se radi o narodnoj volji, a ne nasilnoj aneksiji omogućavaju da se imovina Karađorđevića u Crnoj Gori povrati u njihovo vlasništvo - kuće na Cetinju, Rijeci Crnojevića, vila Miločer sa parkom, parcele u Pržnom i na Svetom Stefanu. U slučaju da ne prođe amandman, podrazumijeva se da je Crna Gora okupirana i anektirana (nasilna aneksija), pa Karađorđevići ne mogu da polažu pravo na nasleđe na teritoriji Crne Gore koje su okupirali.
E sad zavisi koliko među poslanicima ima interesdžija, koliko podržavalaca Podgoričke skupštine, ovožavatelja Karađorđevića, koliko korisnih idiota itd. da bi se usvojio amandman. Za sada mi izgleda kao da dinastija Karađorđevića radi veoma dobro lobiranje.
Inače su Karađorđevići 2005. podnijeli zahtjev za vraćanje nekretnina u CG. Sličan pokušaj Karađorđevića da vrate nekretninu u Sloveniji nije uspio, jer Slovenci imaju zakon sličan zakonu u Francuskoj i sličnim zemljama, đe se imovina vraća ukoliko se radi o porodičnom nasljeđu, ali ne i u slučaju kraljevskih posjeda.
Znam da je šala,ali radi drugih,mislim da emancipacija žena ne podrazumijeva samo stav "e više ne dozvoljavam da me biješ"...nego nešto mnogo kompleksnije.
Ja sam prihvatio emancipaciju i stava sam "ako već dočaziš u 3-4 ujutro kući,uzmi hleb usput da komšije misle da si poranila iz kuće a ne put kuće",šala naravno,morao sam
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Чеченија (као и Дагестан и Ингушетија) има вишеструко већи проценат развода од бракова у односу на Русију.
Разлог је финансијске природе, нашла се рупа у закону који повећава дјечји додатак ако је дијете разведених родитеља.
https://oc-media.org/chechnya-has-th...ussia-in-2025/
ЦГ постаје свијет, не примају се само лијепе/добре ствари код нас.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Jbga nema vise postovanja, kompromisa, razgovora i dogovora, samim tim ni braka.
Ako se kome ide na Maldive, moze da radi zajedno sa supruznikom da se osmisli zajedno ideja kako doci do toga. A ne, odmah tutanj kod nekoga ko moze da priusti Maldive odmah
Svi bi sve odmah, kao da je stvarni zivot post na Instagramu i sl. (koji cesto zna da bude ili lazan, ili daleko od istine i stvarnog materijalnog stanja toga koji to postavlja).
Nego ovo je sve planski, po nekim davnim dokumentima sluzbi sa tri slova (iz 1940-e i neke):
1. Prvo im unistis obrazovanje.
2. Onda im unistis ekonomiju.
3. Zatim im unistis moral.
4. Onda im usadis sva pogresna zivotna shvatanja, norme, i nakaradne 'vrijednosti'.
5. Sve ovo gore dovodi do konacnog unistenja porodice i drustva na kraju, i totalne kontrole istog putem svojih poslusnika (aka Spajki, Milatovic, Manda i sl.).
Meni je jedan stariji prijatelj lijepo savjetova, nemoj imati sprat, rezervnu sobu ili stan dje ce ti žena otići kad se posvađate nego lijepo, u isti krevet, pa se mirite 🙂
Salu na stranu, supružnici se danas razvode bukvalno nakon jedne svadje
Druga stvar, ljudi su generalno samoživi danas,.
Samo da je meni lijepo,da uživam, kratak život ovo ono...
Zanemaruje se porodica, djeca .
Dobra vam je ova bolnica iz predizbornih obećanja, Budvani. I hitna u Petrovac.
Nego, kakvo nam je zdtavstvo, taman da crkve otvaramo, jer kad se razboliš neka ti je Bog u pomoć pored umiranja zdravih beba i nalaženja mrtvih članova familije lad se u posjetu dodje.
Mi ćemo svakako ka i srednji vijek kad se išlo u crkvene bolnice da se sa molitvom umre.
Tko leti, vrijedi...
Jedva cekam da vidim kako mu ni Dps ni Odzic nece pisnuti za ovaj milion crkvi, jer vlast i guzica...
Sent from my phone
Da li bi neka druga vlast, da je DPS u opoziciji, isto radila platila reket crkvi kao što plaća Jovanović? Recimo da su umjesto DPS tu ljaljaši i koljeničari. Ili neki lažojković, kad bi PES imao parlmanetarni status. Naravno da bi.
Sve bi bilo isto, samo ne bi bili dio vlasti, što DPS zvanično i nije. Kao što su ljaljaši iskulirali kad ih je front odyeba za neki moratorijum na gradnju i gomilu Carevićevih lopovluka, kad im nije smetalo što je gradonačelnik ukra hektare državne zemlje pored mora. Ili su možda bili toliko proračunati da su predvidjeli reakciju ostalih, pa su lagano poentirali.
Sve u svemu, Budva ima vlasti takve kakve su jer ljudi glasaju sebi najsličnije. Ili se kupuju za pare ka krtola, što opet nije kompliment za Budvane. Ali, na kraju Budva ima vlast baš onakvu kakvu zaslužuje. Svakoga u vlasti boli Mugabe za bilo kakav javni interes izuzev čuvenoga "đe sam ja u svemu tome".
I sve što vlast podrazumijeva.
Doduše, slično važi za cijelu Crnu Goru, ali Budva je baš najradikalnija. Moguće zbog dosta para na malom prostoru.
Last edited by Gagarin; 11-11-25 at 21:06.
Tko leti, vrijedi...
Možda je do mene, ali bih ja mislio da bolnica ima prioritet u odnosu na hram?
Kako na to gledaju kolege forumaši koji su vjernici?
Sa hramom nema greške.
To bi i bogu bilo drago, da ga jeste
Dok si zdrav prioritet je hram, kad se razboliš doktori te izliječe i onda opet ideš u hram da se zafališ bogu što te spasio, tako da je konačan odgovor hram. Ako razdužiš kašiku svakako ti je svejedno.
Djedo Milorad je nosio revolver prokleto nisko i zborio:
“Ko nije za dvije nije ni za jednu.
Žena se ne bije nikad! Da istresaš prašinu iz nje? Nikako, uhvatiš je samo jednom za vrat i samo dok prvi put ne zakovrne očima i puštaj”
Navodno su ovo fabrička podešavanja za usješan brak.
Ja sam išao težim putem, ne poslušah djedo Milorada. Nekakvi kompromisi i bakrači. Ispade to na kraj dobro al strpljenja i živaca treba.
Danas, mislim da slabo ima muškaraca za prvi pristup a malo normalnih za drugi. I tako razvodi se narod.
Last edited by Caesar; 11-11-25 at 21:42.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks