Ljudi, jel stvarno očekujete od naše vlasti da riješi kompleksni problem imigracije sa kojim kubure puno veće i ozbiljnije zemlje?
Od vlasti koja ne može preradu gowana da ishendla a sve joj plaćeno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
par dana nakon što je gradjanin CG ranjen u PG, gradonačelnik iste se ne oglašava. dva dana u kojima imamo razbijene lokale plus fašističke ispade gradonačelnik Podgorice se ne oglašava. niti bilo ko iz gradske uprave.
ponovo kažem - ova gradska uprava je gora od bilo koje do sada.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A nemoj ti o ljudskim kvalitetima, da te zamolim
Zamisli veli cerka vam se uda za Turcina (a isto bi bilo i za cg muslimana)![]()
A ja licno znam zenu iz Kuča koja se udala za Turcina, rodila mu dvoje djece, iz prvog braka sa "nasim" ima isto dvoje, ali je tu bila sikanirana, maltretirana i naravno razvedena. Sad u srecnom braku, uziva u zivotu i milionima. Napravio covjek vilu u Kuče.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 28-10-25 at 13:35.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vjerovatno je i tom gradonacelniku jasno da CG ne moze da izdrzi najezdu stranaca, ni normalnih ni nenormalnih. Pogotovo najboljih sinova Azije. Ali onda bi udario po svome premijeru kome ti isti stranci na razlicite/finansijske nacine valjaju.
Ovdje treba uzeti u obzir i iseljavanje/egzodus domicilnog stanovnistva, potrebu poslodavaca za izrabljivanjem, punjenje budzeta svakakvim novcem. Previse toga je u igri, ovo sad je samo slag na crnogorskoj katastrofi.
Polinezija gospodo.
Ne bi bilo isto jer Turci i domaći muslimani nisu isto, iako dijele religiju. Isto kao što i Turci i Arapi nisu isto. Eto kao neko ko priča da je proputovao svijeta, to bi trebalo da znaš.
A i primjećujem da samo vi pojedini ovdje pokušavate da svoje komplekse isprojektujete na druge, samo što vam nešto ne ide.
Imam i ja slučaj u rodbini gdje se djevojka udala za Azerbejdžanca. Muškarac je vrijedan, pažljiv, drži je kao malo vode na dlanu. No nije kriminalac i problematičan lik, već obrazovan, kulturan čovjek, i kao takav ovom društvu samo može da doprinese.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 28-10-25 at 13:50.
Dio saopstenja klinickog
Kad je do ovoga doslo bukvalno u danu onda se dobro zapitajmo dje zivimo.Klinički centar Crne Gore kao najveća zdravstvena ustanova u državi i nosilac ključne funkcije očuvanja mentalnog zdravlja društva, ističe da zdravlje, sigurnost i dostojanstvo svakog pojedinca predstavljaju osnovne društvene vrijednosti. Zdravstvena zaštita mora biti dostupna svima, bez diskriminacije po bilo kom osnovu, uključujući nacionalnu, etničku ili vjersku pripadnost.
Ali makar su protest preselili na pravu adresu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
"Ovđe smo đe smo, može čovjek da se odere sređujući poganštine ili može da umre učeći magarce, braneći budale kao neki blesavi svetac - sve mu na isto izađe. Svijet se od toga neće popraviti, niti se može pokvariti da bude gori nego što je bio, jer ovo je jedno zabačeno prkno od svijeta koje mora da se vuče za svijetom, bez obzira ide li taj posrani svijet nekud naprijed ili unazad".
Moram da se nadovezem isto. Kad je Knezevic glas razuma znate da nije bas dobro![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kakva kakofonija zadnjih dana, kukala nam capra
Nije rekao da treba, nego razlog zašto ćuti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja sam ti odje napisa' da imaš sa svake bande kolko oj ovakvih. ali znaš što je problem. eto te neke influensere narod sluša i gleda. i vjeruj da 'poštuju' njihovo mišljenje. e, oni truju narod eo dva dana. mogu potpisati sa kolko oćeš para da su mnogi od njih reklamirali neke proizvode ili stvari od turskih državljana.
Prvi choek strasnoga grada inace. Stranci su do sad i ubijali ljude po CG, u jednoj situaciji i cijelu porodicu.
Za to su krivi i sami stanovnici Podgorice jer su u velikoj mjeri teret, a ne korist.
Dje god su Podgoricani imas problem, a ne rjesenje.
Burek ne umijete napravit, a ne sto drugo. Ima li jedne zgrade da ste je sami ozidali.
Jedva da se krenulo sa obnovom fasada no Albanci podjose za Italiju.
Spram grada i gradonacelnik.
zaboravih ovo da napišem. čast izuzecima al tolika *ovna odje žive da eo par dana svašta pišu/pričaju za Turke (ne odje) pa se mora čoek zapitat. ko je to stanove i poslovne prostore izdavao Turcima? ko im je prodavao imanja? neki drugi narod il ovaj naš? kako to da im nisu smetale pare njihove svo ovo vrijeme iako su znali kakvi su? izdavali im svakakve rupe za 600-700e i direkt išli na štetu nas, domaćih. sad svašta pričaju pa kad im odu sa smještaja, biće aj kuku što ću sad.
Pa naravno, ne zaboravi samo na silne agencije za zaposljavanje, agencije za nekretnine, notare, pravnike, advokate koji su sredjivali radne dozvole itd. ne bi me cudilo da ukoliko se ovo zavrsi na njihovu stetu oni traze odstetu od drzavekao sto nasi turisticki magovi svake propale sezone traze pomoc od drzave
dostina je imala finansijske koristi od toga što su Turci odje došli i živjeli. i sad kad se ovo desilo, ajmo protiv njih jer je to popularno. kad prodje ovo, pa ove rupe koje su izdavali za masne pare budu prazne onda ide tugizza od priče. a isto će bit drugačije kad ne dodje poruka o prilivu 700-800e.
Evo sam i ja sva plava kao da veze sa Crnom Gorom nemam, ono.. logika niđe veze.
Poenta je u mentalitetu. Bilo koji Balkanac kad ode u inostranstvo mora da se asimiluje državi u koju je došao. A izgleda da samo u Crnoj Gori treba vodit računa da Turci imaju bolji tretman nego što imaju i u svojoj državi.. ono, saberite se.
Zašto se niko ne buni oko Rusa? Zato što su od svog posla, imaju bolje vaspitanje i kulturu čak i od lokalnog stanovništva. I iako ima i tu problematičnih, opet ih nema koliko ima ovih drugih.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks