Originally Posted by
outline
medju ovim te su došli iz Turske ima normalnog naroda, nisu svi isti. tako da vjerujem da nije ni njima mnogima svejedno kad vide što naši domaći fašisti rade. podji ti nedje vani, pa ne znam baš da li bi ti prijatno bilo da idu ulicama i govor mržnje k tebi ispoljavaju.
prije no što skočite. protivnik sam ovolikog broja Turaka, i samo nas par je pisalo koliki je to problem na ovom forumu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ti si nasjeo na propagandu Knezevica da ima 110.000 turaka. Nije se dzabe tom brojkom manipulisalo, evo ga rezultat. Ministar policije je izasao sa podatkom da ih ima 13.000, a Srba i Rusa 50.000.
Ja znam da su Turci kao narod nistaroba, proputovao sam dovoljno da znam kakvi su i kako se ponasaju, ja ih u ovom slucaju podrzavam jer znam razloge zasto je vecina protiv njih. A to su fasisticki razlozi. Isto tako bi im smetalo da dodju emancipovani Emiracani sa milionima i milijardama. Iz istog razloga bi im smetali kao Turci jer je vecina naroda u CG sovinisticki nastrojena.
Zato zalim sto nema 50-100.000 Turaka jer bi tek onda vidjeli koliko su preludi. Bili bi mirni kao mace. Ali nakon sto zavedu red volio bih da se isele jer ne valja kad ih ima mnogo, znam to 
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 28-10-25 at 11:08.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bookmarks