Ne postoji stranka koja je vise interesna grupacija od BS....zajebali su cak i SDP od ranije... Sansa da oni izadju je ravna 1%...tim prije jer bi brdo kadrova koje su posijali odleprsali sa pozicija....a isto tako bi i ucinili uslugu likovima kao sto su Knezevic i Mandic.
Oni nisu ni trebali bit u ovoj Vladi...ali Spajic ih vuce sa sobom ne kapirajuci da ce mu prvi uvalit noz u ledja kad dodje vrijeme....al dobro....
Mogu li se uvest trajne vize, zbog čega privremene?
Da se malo nešto malo ispravi kad se već kasni žestoko...
A Ervin samo nek je zdravo... Ionako ne služe ničemu, osim što koće izbog sudija jer im ne odgovara njihova vjera.
ervin ibrahimović bi sjutra glasao da CG postane dio neke države samo ako ima koristi od toga. on je jedan od razloga zašto je evropa sad tu dje je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ervin casni i principijelni ka Snp Jokov.
Nisam znao da su Ervinovi turci
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ispade na kraju Medojevic sve u pravu, bring him back![]()
SEP: Država na koljenima, Vlada mora podnijeti ostavku
https://www.cdm.me/politika/sep-drza...ijeti-ostavku/
Love, peace and respect.
Holandija u susret izborima...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 28-10-25 at 09:44.
Kad smo kod ulazaka i izalazaka iz vlade kolika je šansa da ministar zdravlja podnese ostavku ka u vrijeme OKG DPS?
Jel jednaka kap Slavena što mu glavni inspektor uzima mito, gdje je zbog slične stvari ministar DPS-a podnio ostavku?
Al se makar može slobodno pisati po mrezama.
Jes da malo odeš do tužilaštva na kafu ako ti se ona sa cipelama i maltretiranjem babe naljuti, ali to su izuzeci.
Tko leti, vrijedi...
Sta kaze Chat gpt:
Krivična djela stranih državljana u Crnoj Gori (2020 – jul 2025)
RangDržavljanstvoBroj krivičnih djela (2020 – 2025)Učešće (%)Izvori
Srbija1.105≈ 29.7 %Vijesti / Mondo / RTNK / UP CG
Kosovo564≈ 15.1 %isto
Albanija432≈ 11.6 %isto
Bosna i Hercegovina399≈ 10.7 %isto
Rusija326≈ 8.8 %isto
Turska300≈ 8.1 %isto
Ukrajina90≈ 2.4 %Vijesti
Sjeverna Makedonija70≈ 1.9 %Vijesti
Njemačka46≈ 1.2 %Vijesti
Hrvatska26≈ 0.7 %Vijesti
Ostale države (preko 20 zemalja)~360≈ 9.9 %UP CG
Ukupno (2020 – jul 2025)≈ 3.718 krivičnih djela100 %Sumarno iz svih izvora
Kad cete da cerate Srbe i zasto necete?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jesi li ti blago "challenged"?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Хм
Е сад да видимо овај један од већих парадокса. Црна Гора има 10 пута мање становника, а једно 1000 пута више кривичних дјела по Србији праве држављани Црне Горе по Србији, а којих има 10 пута мање, него обратно.
Је ли била нека акција у Србији да се измршкају Црногорци и зашто никад?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
A svoje necete da dirate. A znam vas ja, nego samo otvaram oci ostalima
Srbija je data kao primjer jer je PRVA na listi. Moze i za Albaniju, Kosovo (znam da biste i Albancima rado vidjeli ledja), BiH (e ovo vam vec zavisi od entiteta koje bi cerali)
Ruse ne smijem ni pomenut, oni se bore protiv mrskog Zapada
Last edited by Tripleta; 28-10-25 at 10:06.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://www.cdm.me/hronika/bar-demol...janina-turske/
Nastavljaju fašisti da ispoljavaju svoju mržnju.
Bio maloprije na Stari. Pored Sakovog lokala Turcin drzi lokal i izasao isored lokala da pusi cigaru i sve se okrece da vidi ko mu dolazi put lokala. Glava mu samo vrda. A strah u ocima vidljiv. Prvi put vidim ovakve scene u zivotu, ali neka, ovo je i dobro sto se desava da znamo sta da ocekujemo ako ikad bude bilo potrebe
Glavu na panj bih mogao da stavim da je ovo sve instruisano. Jer, generalno smo jako loši ljudi koji bi za pare radili svašta, pi.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...i-javna-mjesta
pohvale za hapšenja. samo bih javno objavljivao imena javno. da se zna ko su.
Last edited by Lapis Lazuli; 28-10-25 at 10:20.
Fala bogu da vise i tripi vidi svo zlo fasizma.jes' da mu je trebala usplahirena turkinja da otvori oci,al' bolje ikad n'o nikad.
Inace,posle atentata na franca ferdinanda clan mlade bosne muhamed mehmedbasic utekao je u niksic.ne u carigrad,novi pazar,ohrid,beograd itd nego u niksic.e to je crna gora,rodjaci,ne besposlicari sa zabjela i kinezi mrs u japan toboz fasisti sa foruma.
sjajan tekst.
https://normalizuj.me/praxis/rulja-n...liticki-izrazi
Rulja je dočekala svoju tačku; lako je zamisliti ko bi je mogao preuzeti i komandovati njome – pravoslavni fundamentalizam i islamofobija već godinama čekaju pravu priliku da refren o „kukalim bulama“ postane postmoderna stvarnost nove desnice.Rulja, kao i svaka druga, ne želi nikakvo ispunjenje pravde – ona traži da se politički izrazi. Teren je pripremljen, mržnja praktikovana na internetu sad je postala legitiman protest u grlima pravednika.Ne zaboravimo, najbolja je zaštita prevencija: patroliranje, ubistvo i klanje –plemenska svijest koja je nagonska i destruktivna. To je slika društva koje ne može da riješi ni fekalni otpad, a kamoli jedan od najvećih izazova sadašnjice – imigracionu politiku. To je društvo osvetnika, poniženih mužjaka koji čekaju svoju šansu da povrate dostojanstvo. Država ih opslužuje, prevodi nasilje u eufemizme i medijski ga pegla kao politički stav. Tamo gdje je država nedostatna, priskočiće "momci". Problem nejasnih i sumnjivih politika useljenja, kontrole i bezbjednosti, sad su došli na dnevni red agilnije garde od ovih mlakonja na vlasti. Nikome ne pada na pamet da preispita neoliberalnu piramidu koja proizvodi nasilje, koja razara društvo zbog profita i krivulje rasta, koja razvojne i populacione politike vodi suvom pragmom kamataša i multirentijera...
Mislim da nista nije instruisano, nego je ovo posledica toga sto smo svakakve kriminalce uvezli zadnjih nekoliko godina, koji nemilosrdno peru pare preko fejk biznisa, dok je Vlada zatvarala oci pred tim, jer su punili budzet, i finansirali 30 ministarstava i stotine hiljada uhleba.
Nasa ekonomija pociva na pranju para, jer mi drugacije ne mozemo da funkcionisemo.
Bilo je samo pitanje vremena kad ce ovi krimosi poceti da prave vece probleme.
Sad se tobos stavlja flaster tako sto se uvode vize.
Nema nama spasa kad smo ovakvi kakvi jesmo, najobicniji klozet evrope.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Terorišu migranti godinama eo, pljačkaju i svašto-čine, što do sada nikad nikome ništa demolirano nije?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks