Znaci ne azurirati aplikaciju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znaci ne azurirati aplikaciju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobro su se sjetili vise, od kad je izasla aplikacija nijesu nista mijenjali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo izasao apdejt za ckb go
Meni nije.
Ima li ko ovu "Vrh" karticu od Lovćen Banke uz koje imaš pravo na popuste u Voli marketima ? Je li čemu to, isplati li se tih 3.99e mjesečno platit to održavanje ako se trguje u Voli?![]()
Nisam klijent banke btw.
Imam je ja. To ti je paket 4 eura, a možeš samo račun i karticu da uzmeš 2.20 eura.
Na sve artikle u Voli imaš 3% čak i na one snižene (žuto crna naljepnica). Svaki mjesec imaš poseban katalog koji su proizvodi na dodatni popust (crveno crna naljepnica).
Može fini popust da se nakupi. Ako odradiš trgovinu do 100€ već si je isplatio.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I ja sam se razmisljao da je uzmem jer mi iskace svako malo popusti za tu karticu, e sad kolko ce to tako trajati ko zna al se isplati definitivno. Herculese, moramo li prebacati platu tamo ili je dovoljno samo otvoriti racun i uplacivati kolko ocu?
To je u sustini konkurent hipotekarnoj, jer njihiva kartica ima isto 3% popust u voli.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Jeste ali nema katalog sa proizvodima koji znaju bit sniženi i po 30-40%. Isplati se definitivno ko trguje tamo, aplicirah upravo. Dokle traje, traje, svakako se može otkazati kartica ako prestanu benefiti...
Last edited by BiTrAtE; 27-10-25 at 19:17.
Ima li đe taj katalog online.
Ja moju Hipotekarnu isplatim prkeo Volija.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Stalno se mijenja, ka katalog akcija samo je ovo poseban, uz ovu vrh karticu.
https://catalog.voli.me/view/9652017...Q2XxjPzBSNq6ig
Co-brand kartica. Svakako se dobija vise nego superkartica kod koje se dobija 1 cent na 1 eur
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Inače do uvođenja instant paymenta, imamo alternativno rješenje. Platni promet radi vikendima i praznicima. Dakle nema više u petak se uplati, tek će u ponedjeljak stići novac.
Iznosi do 1000 eura se tokom praznika i vikenda procesuiraju do 14i30 a nakon toga se procesuiraju narednog dana.
Iznosi preko 1000 eura do 15h.
Više detalja na linku.
Radno vrijeme domaćeg platnog sistema od danas se produžava i na dane vikenda i praznika.
Time će građanima i privredi biti omogućeno izvršavanje novčanih transakcija i subotom, nedjeljom, kao i tokom državnih i drugih praznika, i to: do 14:30 časova za iznose do 1.000 eura, odnosno do 15:00 časova za iznose preko 1.000 eura.
Uvođenjem rada vikendom i praznicima, domaći platni sistem biće aktivan dodatnih 118 dana godišnje, čime se obezbjeđuje neprekidna obrada platnih transakcija tokom cijele godine. To znači da novčana sredstva više neće „čekati ponedjeljak“, već će se novac između računa prenijeti i tokom vikenda i praznika, što skraćuje prosječno trajanje transakcija u Crnoj Gori za oko 0,43 dana ili 10 sati i 20 minuta.
Zahvaljujući bržem protoku novca između banaka i privrede, procjenjuje se da će se godišnje osloboditi oko 32 miliona eura kapitala koji se trenutno zadržava u sistemu zbog vremenskog kašnjenja u poravnanju plaćanja. Taj kapital biće na raspolaganju bankama i preduzećima za druge namjene, ulaganja, kreditiranje i tekuće poslovanje.
Probao juce, samo zakasnio u subotu - zaboravio da klikcu do 14:30h… ali je juce leglo u budzet Crne Gore.
A instant je zakon. Jos kada je besplatno kao u Srbiji…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dobra je Vrh kartica.
Nakupovao sam se kiselih krastavaca zadnjih mjesec po 1.49 I to onih malih,takozvanih Ekstra. I jesu extra za te pare
Cini mi se da su i ove tablete za pranje veša od 10 eura koje su sad na tu akciju,povoljne. Pitacu ženu.
Niko ne spominje drzavne obveznice.
Dali su ponudu koja krece od 03.11 sa godisnjom kamatnom stopom od 3.75%
I valjda kako kazu bez dodatnih skrivenih troskova, nadam se sa je to tako i da sama banka nece uzet neki porez/prirez i slicno
Period od 2 godine, vjerovatno samo kao neki test pa ce neki drugi krug bit na malo duze mada je ovo taman, da ne boli glava vise godina.
Ima li ulagaca i onih koji vjeruju nasoj drzavi, jer ipak je ovo povjerenje izmedju drzave i samog gradjanina![]()
Banka ne uzima za sebe taj porez/prirez nego po zakonu
Da li se placa porez na dobit po ovim obveznicama? 9% ili 15%?
Poslah im email a pitah i banku pa cekamo odgovore.
Kazu nema skrivenih troskova nego je to to.
Da li se placa otvaranje/vodjenje/odrzavanje racuna hartija od vrijednosti kod CKDD?
predpostavljam da ga mali broj nas fizickih lica uopste ima, po automatizmu ga prave i dodjeljuje se prilikom apliciranja/uplate.
https://wapi.gov.me/download/b520c75...26?version=1.0
Kaze bez troskova za stanovnistvo
Je l ko podizao skorije hipoteku na neku kucu/stan? Trenutno sam u procesu prepisivanja kuce na sebe i razmisljah o hipoteci, al prije nego sto podjem od banke do banke me interesovalo sta bi mogao ocekivati i kako oni rade procjenu kuce? Pa ako ko ima iskustva da ispise malo cisto da znam sta ocekivati
Dodju obichno dvoje kao znalaca ženskih,i ako pochnu da prave namrshtene face,to ti je znak da treba podmazat malo,ali ovo je iskustvo od prije masu godina.
...
Ne uzima banka to za sebe, no je država nametnula Bankama tu obavezu jer od oslanjanja na čast i poštenje građana zna da bi bila u debeli minus.
Po aktulenom zakonu prihod koji ostvariš od trgovine državnim obveznica je podložan poreskom terećenju.
Međutim, ministar finansija je najavio izmjene zakona u tom pogledu i biće oslobođen taj prihod od oporezivanja.
Prihod od državnih obveznica biće bez poreza
Last edited by hercules; 29-10-25 at 09:35.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks