Imam isto mišljenje kao i ti,što apriori ne znači da smo u pravu.Čovjek otaljava neki bzvz državni posao za minimalac bez ikakve volje ili ambicije da popravi poziciju i primanja na tom poslu.
E sad,znajući da je izuzetno inteligentan u nekoj sferi analitike,računanja,kombinatorike,brzog analiziranja nekih suvoparnih brojki i sl.,isto pravo bi i on imao da kaže isto za nas(mene ili recimo tebe) koji neće da se potrude i zarade još platu/dvije tako što će se posvetiti kladionici.
Moramo biti realni,nit sam ja (za tebe ne znam) sposoban za to što on radi,niti on za ovo što ja radim.Što bi neko rekao,svako bira svoj put u životu.Neko ode na brod pa ga nema 24/7/8 mjeseci od 12 u životu familije da bi zaradio za tu familiju.Kako god,on lično,ne mislim generalno na bilo kojeg kladioničara, je čovjek kojem bih ja pozajmio novac prije nego mom kumu prije 5-6 godina koji je sve upro u one koine,one mrčene na koje ih ona Bugarka navuče.I tad i sad on je za banku 1/1 što se tiče kredita tu do 400-500€ rate,za razliku od ovog što "kocka"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks