Teško padaju ovi na izborima, toliko su ljudi zaposlili da je to šokantno. To je DPS-ov recept da se razumijemo ali ovo je x3 šta rade. Pođite u Puteve ili bilo koje državno preduzeće, pogledajte im kancelarije, to je zastiđe. Śede jedni preko drugih, silu na sramotu se trpaju, užas... A tek kadrovi kakvi su i koje su to neznalice, to je za posebnu priču. Tvrdim da je prije bilo mnogo sposobnijih ljudi na ključnim pozicijama (da, za vrijeme DPS-a) e sad što su se u sve posrali zarad korupcije i interesa 10 familija, to je drugo. Pričaju mi ljudi što rade u ministarstvima, koji su odavno tu, dosta ljudi što je i znalo posao, što je radilo, da rade preko one rabote i taljaju posa' jer je dosta stvari obesmišljeno njihovim "sistematizacijama" i malverzacijama oko radnih mjesta.
Davno bi ušli u EU, samo da nesrećni Lomi nije kočio. Ako smo što imali dobro to je ekipa za EU integracije, poredit npr jednu Gordanu Đurović sa ovim nesrećnicima je tužno...
Ja sam zbilja mislio da je prvo URA pa onda PES osvježenje, grdno sam se prevario.
PS: Ne, ne bih da se vrati DPS samo ne gajim više neke iluzije da će ovdje biti bolje. Dok je god narodu bitna samo crkva, zastave i nacionalnost ova marva i svaka sledeća ima da jaše za vazda, hebe se narodu generalno za sve ostalo.
Što se mene tiče đeca neka završe školu pa ako se ikako bude moglo slat ih u inostranstvo, svakako ih usmjeravati u tom pravcu.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk

Bookmarks