Results 1 to 25 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    6,288
    Thanks Thanks Received 
    14,110
    Thanked in
    5,366 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post
    Ne znam, nisam uspio da provalim to kod sebe. Kad je bio DPS znao sam sve zlo i naopako, kradja i sta sve ne, svaštočine. Ali ovi? Vrijedja me pomisao da sa takvim likovima mogu u istom kafiću bit, na istoj strani ulice, na istoj kasi u marketu… ej, ona veli nismo odustali od agende no smo usmjerili napore u drugom pravcu. Pa sto ne kazu fino narode p.š..e k.r.c i sve ok, a ne ovako šoraju po nama i vele to vam je topli ljetnji pljusak. Al ok, doci ce izbori… Pošto ne valjaju ni ovi ni oni jedina nada je da ih smjenjujemo i ne damo da puste pipke previse i to je to za ovaj život. Pa u nekom narednom druga zemlja ko zna…Možda odaberem Norvešku, još se mislim
    Teško padaju ovi na izborima, toliko su ljudi zaposlili da je to šokantno. To je DPS-ov recept da se razumijemo ali ovo je x3 šta rade. Pođite u Puteve ili bilo koje državno preduzeće, pogledajte im kancelarije, to je zastiđe. Śede jedni preko drugih, silu na sramotu se trpaju, užas... A tek kadrovi kakvi su i koje su to neznalice, to je za posebnu priču. Tvrdim da je prije bilo mnogo sposobnijih ljudi na ključnim pozicijama (da, za vrijeme DPS-a) e sad što su se u sve posrali zarad korupcije i interesa 10 familija, to je drugo. Pričaju mi ljudi što rade u ministarstvima, koji su odavno tu, dosta ljudi što je i znalo posao, što je radilo, da rade preko one rabote i taljaju posa' jer je dosta stvari obesmišljeno njihovim "sistematizacijama" i malverzacijama oko radnih mjesta.

Davno bi ušli u EU, samo da nesrećni Lomi nije kočio. Ako smo što imali dobro to je ekipa za EU integracije, poredit npr jednu Gordanu Đurović sa ovim nesrećnicima je tužno...

Ja sam zbilja mislio da je prvo URA pa onda PES osvježenje, grdno sam se prevario.

PS: Ne, ne bih da se vrati DPS samo ne gajim više neke iluzije da će ovdje biti bolje. Dok je god narodu bitna samo crkva, zastave i nacionalnost ova marva i svaka sledeća ima da jaše za vazda, hebe se narodu generalno za sve ostalo.

Što se mene tiče đeca neka završe školu pa ako se ikako bude moglo slat ih u inostranstvo, svakako ih usmjeravati u tom pravcu.

Sent from my S25 Ultra using Tapatalk

2. The Following 5 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)