Page 337 of 548 FirstFirst ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... LastLast
Results 8,401 to 8,425 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Brao Đuka majstore!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    9,009
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

treba bit genije pa ucerat EPCG u minus
    Mada mislim da je planski, da se privatizuje ili da nam dignu racune

Sent from my SM-F766B using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2025]

Radosavu Vrbici ukinuli radno mjesto

https://mondo.me/Info/Drustvo/a13206...v5vLnc97ezuHyw

Vidim ja lijepo da cemo DPS brzo glasati.
    Last edited by Caesar; 29-08-25 at 10:45.
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    1,218
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    898 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    treba bit genije pa ucerat EPCG u minus
    Ne treba, samo podigneš plate u nebo i zapošljavaš lopatom. Nije nikakva nauka.

6. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,760
    Thanked in
    3,324 Posts

Quote Originally Posted by Caesar View Post

Uprava za kadrove u roku od šest mjeseci može da ga preraspodijeli na neku drugu poziciju, a ako to ne učini – slijedi mu otpremnina i ,,odlazak kući“.
    Ovo mi nije jasno jer u MUP ovih nerasporedjenih ima koliko oces, po dvije tri godine razni nacelnici komandir.. starjesine

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,781
    Thanks Thanks Received 
    5,561
    Thanked in
    2,745 Posts

Kroz nekoliko dana biće tačno 37 godina kako je Slobodan Milošević izgovorio jednu legendarnu rečenicu, kritičnu i ključnu, koja će suštinski oblikovati njegovu karijeru, i naše živote, koje je ta karijera u ogromnoj mjeri oblikovala. Do dana današnjeg.

Ne, nije ''Niko ne sme da vas bije''. Ta je medijski i propagandno toliko ozvučena i romantizovana da je postala lajt motiv. Ali je samo jedna lijepo i jako i efektno sastavljena rečenica.

Ključnu je izgovorio početkom septembra 1988., na sastanku partijskog komiteta u Beogradu, pojedinačno najmoćnijeg tijela u Srbiji.

''Rukovodstvo Srbije će upravljati VOLJA NARODA.''

Konkretan kontekst je bila podrška začetku organizovanih protesta protiv rukovodstva AP Vojvodina, koji su u to vrijeme začinjali po gradićima Bačke i Banata. Čime ih je rukovodstvo Srbije zvanično podržalo. Jer se u to vrijeme još nije sasvim znalo da ih je ono i organizovalo, naravno Odnosno, On.
    Rezultiraće nedugo zatim, masovnim dolascima kolona i autobusa iz drugih gradova na ulice Novog Sada, kamenicama i jogurtom po zgradi pokrajinskog vijeća, smjenom rukovodstva, i na kraju nestankom autonomije AP Vojvodina.
    Što je, btw, tačan momenat kada je prestao da postoji Ustav SFRJ, pa time i ona.
    Baviću se na istoriji, koga zanima.

Nego, zašto ovo stavljam ovđe?
    Pa nije nekakva pojedinačna vijest, iz nekog pojedinačnog medija.
    Ali ako je ukucate u bilo koji pretraživač...

Izaći će vam identična takva, na hiljade puta ponovljena, u hiljadama medija, naročito iz usta Aleksandra Vučića, Milorada Dodika, SPC-a, i pojedinačno vjerovatno ponajviše, današnjeg crnogorskog rukovodstva.
    Pa kontam da je toliko univerzalna da joj je taman ovđe mjesto.

A može bit i da nas pomalo vraća na onu staru... Istorija se ponavlja?

Nevolja je što se u ovo doba ponavlja kroz medije i etar i virtuale, pa se tek onda prelije u škole, partije, i na ulice. Baš zato joj je baš ovđe mjesto.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,347
    Thanks Thanks Received 
    4,774
    Thanked in
    2,443 Posts

Makar se sad može bez posledica kritikovat vlast!
    Osvježilo!

Tko leti, vrijedi...

11. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,097
    Thanks Thanks Received 
    3,717
    Thanked in
    1,563 Posts

Koliko je samo ljudi dobilo otkaz jer su bili srbi pa se niste culi!!!

Ustvari nisu se mogli ni zaposlit

f6

13. The Following User Says Thank You to acs For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

некад ниси мога ни ћирилицом писат. а виђи сад.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

15. The Following 3 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,232
    Thanks Thanks Received 
    2,966
    Thanked in
    1,243 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Makar se sad može bez posledica kritikovat vlast!
    Osvježilo!

Ne znam, nisam uspio da provalim to kod sebe. Kad je bio DPS znao sam sve zlo i naopako, kradja i sta sve ne, svaštočine. Ali ovi? Vrijedja me pomisao da sa takvim likovima mogu u istom kafiću bit, na istoj strani ulice, na istoj kasi u marketu… ej, ona veli nismo odustali od agende no smo usmjerili napore u drugom pravcu. Pa sto ne kazu fino narode p.š..e k.r.c i sve ok, a ne ovako šoraju po nama i vele to vam je topli ljetnji pljusak. Al ok, doci ce izbori… Pošto ne valjaju ni ovi ni oni jedina nada je da ih smjenjujemo i ne damo da puste pipke previse i to je to za ovaj život. Pa u nekom narednom druga zemlja ko zna…Možda odaberem Norvešku, još se mislim
    γνῶθι σαὐτόν

17. The Following User Says Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Ne znam, nisam uspio da provalim to kod sebe. Kad je bio DPS znao sam sve zlo i naopako, kradja i sta sve ne, svaštočine. Ali ovi? Vrijedja me pomisao da sa takvim likovima mogu u istom kafiću bit, na istoj strani ulice, na istoj kasi u marketu… ej, ona veli nismo odustali od agende no smo usmjerili napore u drugom pravcu. Pa sto ne kazu fino narode p.š..e k.r.c i sve ok, a ne ovako šoraju po nama i vele to vam je topli ljetnji pljusak. Al ok, doci ce izbori… Pošto ne valjaju ni ovi ni oni jedina nada je da ih smjenjujemo i ne damo da puste pipke previse i to je to za ovaj život. Pa u nekom narednom druga zemlja ko zna…Možda odaberem Norvešku, još se mislim
    Teško padaju ovi na izborima, toliko su ljudi zaposlili da je to šokantno. To je DPS-ov recept da se razumijemo ali ovo je x3 šta rade. Pođite u Puteve ili bilo koje državno preduzeće, pogledajte im kancelarije, to je zastiđe. Śede jedni preko drugih, silu na sramotu se trpaju, užas... A tek kadrovi kakvi su i koje su to neznalice, to je za posebnu priču. Tvrdim da je prije bilo mnogo sposobnijih ljudi na ključnim pozicijama (da, za vrijeme DPS-a) e sad što su se u sve posrali zarad korupcije i interesa 10 familija, to je drugo. Pričaju mi ljudi što rade u ministarstvima, koji su odavno tu, dosta ljudi što je i znalo posao, što je radilo, da rade preko one rabote i taljaju posa' jer je dosta stvari obesmišljeno njihovim "sistematizacijama" i malverzacijama oko radnih mjesta.

Davno bi ušli u EU, samo da nesrećni Lomi nije kočio. Ako smo što imali dobro to je ekipa za EU integracije, poredit npr jednu Gordanu Đurović sa ovim nesrećnicima je tužno...

Ja sam zbilja mislio da je prvo URA pa onda PES osvježenje, grdno sam se prevario.

PS: Ne, ne bih da se vrati DPS samo ne gajim više neke iluzije da će ovdje biti bolje. Dok je god narodu bitna samo crkva, zastave i nacionalnost ova marva i svaka sledeća ima da jaše za vazda, hebe se narodu generalno za sve ostalo.

Što se mene tiče đeca neka završe školu pa ako se ikako bude moglo slat ih u inostranstvo, svakako ih usmjeravati u tom pravcu.

Sent from my S25 Ultra using Tapatalk

19. The Following 5 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Ukinuto radno mjesto sistematizacijom.
    Ako je sistematizacija odradjena kako treba, cisto sumnjam da je pokretana zbog RV.
    Mozda je radio nesto bez cega se moze.
    Iliti bio uhljeb.
    A svi mi valjda zelimo smanjenje JU.

Ako je sistematizacija lazna prica, onda su samo jos jednom ispali sabani.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    249
    Thanked in
    193 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Teško padaju ovi na izborima, toliko su ljudi zaposlili da je to šokantno. To je DPS-ov recept da se razumijemo ali ovo je x3 šta rade. Pođite u Puteve ili bilo koje državno preduzeće, pogledajte im kancelarije, to je zastiđe. Śede jedni preko drugih, silu na sramotu se trpaju, užas... A tek kadrovi kakvi su i koje su to neznalice, to je za posebnu priču. Tvrdim da je prije bilo mnogo sposobnijih ljudi na ključnim pozicijama (da, za vrijeme DPS-a) e sad što su se u sve posrali zarad korupcije i interesa 10 familija, to je drugo. Pričaju mi ljudi što rade u ministarstvima, koji su odavno tu, dosta ljudi što je i znalo posao, što je radilo, da rade preko one rabote i taljaju posa' jer je dosta stvari obesmišljeno njihovim "sistematizacijama" i malverzacijama oko radnih mjesta.

Davno bi ušli u EU, samo da nesrećni Lomi nije kočio. Ako smo što imali dobro to je ekipa za EU integracije, poredit npr jednu Gordanu Đurović sa ovim nesrećnicima je tužno...

Ja sam zbilja mislio da je prvo URA pa onda PES osvježenje, grdno sam se prevario.

PS: Ne, ne bih da se vrati DPS samo ne gajim više neke iluzije da će ovdje biti bolje. Dok je god narodu bitna samo crkva, zastave i nacionalnost ova marva i svaka sledeća ima da jaše za vazda, hebe se narodu generalno za sve ostalo.

Što se mene tiče đeca neka završe školu pa ako se ikako bude moglo slat ih u inostranstvo, svakako ih usmjeravati u tom pravcu.

Ne zele ljudi u EU.

Vecina misli da smo za njih svijet izmislili i da bi nam bolje bilo van EU.

Zamisljaju pitome Ruje sa dosta para, i da to nema cijenu.

Vecina su IQ oko 85, da ne budem prestrog.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Teško padaju ovi na izborima, toliko su ljudi zaposlili da je to šokantno. To je DPS-ov recept da se razumijemo ali ovo je x3 šta rade. Pođite u Puteve ili bilo koje državno preduzeće, pogledajte im kancelarije, to je zastiđe.
    stanje u fudbalskom klubu budućnost je recimo ogledalo rada gradske uprave. jasan pokazatelj neznanja velikoga i želje da se sve kontroliše. ionako natrpani vodovod su još više napunili. pa sad mi dolazi račun za vodu ka' da nalivam santiago bernabeu. a to je samo dio. što se tiče izbora, vidjeli smo šta se desilo kada se pojavila opcija da ovaj pokret za pg oformi vlast sa dpsom. izašla ova šovinistička brastva koje vode ljudi koje na ovom forumu fale i prijete. ne treba ti dalje kad nekakvi miholjski zborovi odlučuju. sjeti se blokade kružnog na zlatici od strane sns ljudi kada je df treba biti skrajnut.

uraši su imali zicer nad zicerima da odje bude bar malo bolje. ali jbg kupio ih sns pa za njihove potrebe uništili državu. direktno odgovorni za ovo zastidje od aerodroma i bum tirane je vlada abazovića i njegov vrli ministar.

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,032
    Thanks Thanks Received 
    875
    Thanked in
    458 Posts

Znam covijeka koji je radio u HN, bio je VD jednog sektora, ali kako tada nije jos bila kancelarija za taj novi sektor, tako je on setao od kanc do kanc i dje ima slobodna stolica tu se smjesti

Inace bolje nam nece nikad biti, DpS je utabao stazu za sve ostale. Svi koji dodju radice isto sto i prosli, a to je trpanje para u dzepove i zaposljavanje kurte i murte na drzavnu sisu. Ne postoji posten politicar, a i ako kojim cudom se pojavi, nece dugo ostati posten kad vidi sta sve moze da prigrabi, a da ne odgovara za to.

Kao sto Mark Tven rece: "politicare i pelene treba mjenjati cesto, iz istih razloga".

Kako vrijeme odmice, da bi se nahranili nesposobni gladovi iz drzavne uprave, obicni narod ce da bude cerupan raznim taksama i povecanjima dazbina, dok ne dodjemo u situaciju da je lakse prodat svu imovinu nego placati porez na nju.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

24. The Following 2 Users Say Thank You to Shadow'91 For This Useful Post:

<3 JEDNA JE DOMOVINA, JEDNA JE CRNA GORA <3
    Thanks Thanks Given 
    2,032
    Thanks Thanks Received 
    875
    Thanked in
    458 Posts

Quote Originally Posted by Bruda View Post
    Ne zele ljudi u EU.

Vecina misli da smo za njih svijet izmislili i da bi nam bolje bilo van EU.

Zamisljaju pitome Ruje sa dosta para, i da to nema cijenu.

Vecina su IQ oko 85, da ne budem prestrog.
    Tesko cemo mi ka njima, jer mimo svih stvari na koje ukazuje EU, pretrpan drzavni aparat je jedan od najtezih za rjesavanje.

Mozda grijesim, ali misilim da sam nedje davno citao da treba skoro pola drzavnog aparata da se posalje doma.

Nema tog politicara na nasoj sceni koji ima mudah da se privati ovog posla.

Prosto taj koji krene cistku da radi, pada na sledece izbore, jer jbg, Dps je uveo nakardni sistem, narod gladni ga prihvatio, i sad je vise tesko izbiti na neku normalu.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint

Thanks Thanks Given 
    23,815
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Možda je do mene ali meni je u cijeloj priči simptomatično da su lika koji stoji iza nekog pseudonima raščerečili,postavljali njegove fotke,kopali mu po privatnosti,prijetili i onda ovaj ministar ahahahaha ma ne mogu da biliv.
    Ako to nije potez kukavičluka ne znam što je.Ovaj bi moga da im napiše tužbu samo takvu.
    I obratih pažnju lik od sebe nakon svega ne pravi žrtvu no se s njima za8ebava.

Last edited by Bluemoon; 29-08-25 at 17:36.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Ko je aktivan na tviteru, zna da nije u pitanju nikakav satiricar, vec jedan od najvecih sijaca mrznje na online platformama. Njega i sve slične bih sa slašću sklonio sa budžeta.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

28. The Following 6 Users Say Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,815
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Mržnju siju svi političari na vlast pa su na budžet što reći.Siju i ovi u opoziciju da se razumijemo sistem poluge.
    Nego.
    A onda viđeh i ovo.Jel se ovaj ozbiljno za8ebava lik je premijer a raspravlja se na Twitter sa nekim mimerom.

Ovo je gore od onoga sa Plazmom te je naša u kredenac ja da vi rečem.Koji je ovo JBT nivo politikanstva.Ono ti si premijer.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 29-08-25 at 18:11.

Thanks Thanks Given 
    395
    Thanks Thanks Received 
    331
    Thanked in
    197 Posts

Jel vi stvarno mislite da će biti smjena na izborima?
    Pa odma bi se branile "tekovine 30. avgusta"!
    Nema ođe sreće. Dps je s*ebao sve al su ovi to još digli na mnogo veći nivo. Plus su još služančad bolesnika odozgo

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
    Nema prevelikih,samo ima malih ruku

31. The Following 2 Users Say Thank You to rzeljko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Mržnju siju svi političari na vlast pa su na budžet što reći.Siju i ovi u opoziciju da se razumijemo sistem poluge.
    Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Političarima smo mi dali mandat da siju mržnju, oni su naša slika i prilika.

33. The Following 2 Users Say Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Thanks Thanks Given 
    23,815
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Najviše se vi čuvajte preletača a ovaj Vrbica očito u tu bandu nije iako mu je došla druga vlast a on u neko ministarstvo.

No aj malo se uozbiljite ne priliči premijeru da se na twiter raspravlja sa nekim mimerom mislite malo i o tome.Može bit da je ovaj neki tamo referent što li u ministarstvo zdravlja ali ovo je ipak Premijer.

Ono svaka funkcija nosi svoju odgovornost.

Thanks Thanks Given 
    6,107
    Thanks Thanks Received 
    5,760
    Thanked in
    3,324 Posts

@BiTrAtE mogu samo da ti recem kad spomenu Gordanu Djurovic i tu ekipu ... dps kakav god da je bio njegovu pozadinu su cinili fakultetski obrazovani ljudi i ti ljudi su pomrli ili otisli u penziju do 2015 godine... sad ove nove Becelor intelektualne snage su sve samo nisu akademski obrazovani ljudi a tek ce to doci na vidjelo kad ove silne Luconose zavrse fakultete...
    Slazem se sa tobom djeco gas pod noge ,steknite pare u inostranstvo vratite se i uzivajte u zivotu odje a i ne morate

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,815
    Thanks Thanks Received 
    9,745
    Thanked in
    7,269 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

Još jača. Ne postoji nijedan,sine,nijedan ne ovde no na celom svetu.

...kolektivni partijski izlazak u pozorište.
    Last edited by Bluemoon; 29-08-25 at 19:14.

Page 337 of 548 FirstFirst ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)