Zamisli usvojis pup preko telefona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamisli usvojis pup preko telefona.
f6
Zamisli glasao si za PES
Zamisli partija ti se zove EVROPA SAD.
Prema tome, šta da ti kažem?
DUP-ove od sad isključivo sms-om![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Taj MuP ima manjak od oko 800 policajaca, a uzeo je i granicu da cuva. Pa onda kamere za nadzor saobracaja koje ne rade. Ili slucaj sa licnim kartama ili tablicama. Pa slucaj sa skorasnjim sluzbenim biljeskama oko slucaja skupstinskog vozila i pucanja. O nekim drugim slucajevima ne bih.
Cini mi se da su Demokrate prihvacene od americkog faktora tako da su im MuP i Vojska garantovani.
Ja ih u opstoj crnogorskoj politickoj ponudi smatram najmanjim zlom i najmanjom kontraverzom pa shodno tome neka su nam Sharan i Becho + Krapo tu dje jesu bez obzira sto izgori i sto je sve nespremno.
Pri tome ja stvarno ne vidim nikog drugog koga bi crnogorska demokratija izbacila na povrsinu.
Eventualno da se otvori kancelarija FBI u Crnu Goru pa da se sa pozicije tog autoriteta nekako MuP i ANB privedu poznaniju prava i odgovornosti. Ako vec kadriraju neka i ninaju.
Kao naslov Seseljeve knjige. Sve ostalo bi bilo prekomplikovano za siroke narodne mase. Ali i to je dobro u odnosu na DPS ili SNP ili SDP + SD. Pokojni Blazo Jovanovic bi se ponosio na toliki broj socijalista i socijaldemokrata. Zahvaljujci njima imamo najbolje javno zdravstvo, javne sluzbe, nema podstanara, nema ni sovinizma. A mozda i nije tako, mozda zivimo u zemlji najsurovijeg kapitalizma i stalnog zveckanja tamnom stranom istorije.
One na raskrsnice, poperene na namjenskim stubovima. Kostalo nesto mnogo. Kolega kad je imao saobracajku receno mu je da kamere ne rade odnosno 90 posto njih.
Last edited by biljaneta; 15-08-25 at 23:05.
Moglo se iz pisanja medija zaključiti u koju svrhu su postavljene kamere. A osim toga nije najpametnije iznositi tvrdnje o nečemu na osnovu nezvaničnih informacija tipa "reče mi jedan čoek".
Postavljene su u svrhu slikanja eventualnog prolaska kroz crveno, koristenja telefona u voznji, prestrojavanja ispred raskrsnice, pa i postovanja brzine + skeniranje i provjera tablica. Ako rade odlicno, meni ne smeta. Super, izvinjavam se.
Grešiš, ovaj, silno grešiš sinak![]()
A znam da gresim kad vidim da ih niko ne benda.
Ona kuca sto je napravljena na goricu sa zagoricke strane je dokaz ko se pita u ovu raspalu državu. Zgrada blizu nje je odma nikla. Peru se pare od zna se cega kroz nekretnine. O tome se cuti, mediji se prave ludi. Pogotovo ovaj mediji cije se voditeljke vidjeli smo kako ponasaju. Puca po obicnom narodu I uredno se placaju racuni to je bitno. Napisa jedan u komentare na cdm vlada da oce pa na 10 godina da zabranjene gradnju na opozarena mjesta. Ali znamo ko nam cini potkupljenu vladu I sve je kristalno jasno. Vataju se ljudi sa duvanom, a prolaze sleperi. Bravo rezimska policijo I rezimski mediji. Sto da ocekujemo onda od NVO. Bitno je da se obican narod provjerava I kao oni rade posao. Bez jakih demonstracija na koje sam pozivao davno I bojkota ovih laznih institucija nema boljitka niti ce ga ikad biti
Last edited by Giile; 16-08-25 at 05:54.
Da li su bistu ovoga gospodina stavili u džamiju ka što su Paku u crkvu i zašto nisu?
https://www.cdm.me/politika/uklonjen...icu-u-gusinju/
Tko leti, vrijedi...
Što se ovo uznemirila ljaljaška policija, ne mogu nać dijete od 18 godina što je pucalo, pa zovu naaaaaaarod u pomoć i prijete.
Čudno od policije kojoj je đed od 70 godina pješke u drugu državu uteka.
Nesto se ne sjećam da su ovako prijetili naaaaarodu za fatanje onoga što je prvo ranio pa ubio Nedovića.
Ali ovoga ljaljaši moraju da nađu.
Puca im je u gazdu Ljubišu Kana.
Tko leti, vrijedi...
Prvenstveno za nadzor i kretanje krimosa im je namjena. Saobracajne kazne su usput planirane.
Kamere rade, a zasto 5 godina niko nije usvojio zakon kojem bi se upodobile da budu pravno valjane treba da pitamo DPS vjerovatno jer se oni pitaju. Bas kao i za zakon o porijeklu imovine koji magarci iz DPS nece da usvoje evo 5ta godina.
Ako si mozda mislio na kamere kojima se Adzic hvalio u onom klipu pred izbore, onda si kao i vecina nasio na propagandu dobro placenu i priznajem dobro uradjenu. Kao iz CSI serija.
Suma sumarum sve te kamere rade samo dok se zakon ne izmijeni kao da ne postoje.
Last edited by hercules; 16-08-25 at 07:40.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U Tivtu svježije iz dana u dan
Bačio se na uja po ljudskovini
https://etv.me/vip/odmazda-za-provje...e-protiv-njega
Tko leti, vrijedi...
Kakva sprdnja od drzave. Mada poslije ransomware koji je onesposobio pola drzavne uprave prije par godina nista me ne cudi.
Last edited by hercules; 16-08-25 at 08:58.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zašto sam morao da pročitam ovo.
Nadam se da će još neko pročitati i osjetiti ovaj divan talas prijatnosti nakon teksta.
https://press.co.me/obrenic-mujovic-...zenim-ljudima/
Edit: za onoga ko procita, adekvatna online reklama
Last edited by Gagarin; 16-08-25 at 08:59.
Tko leti, vrijedi...
Blavori napokon izgmizali iz rupe u kojoj su se krili.
Klipić u najavi.
Vole “momci” da se druže sa momcima.
Tko leti, vrijedi...
UP: Angažovali 70 policajaca da pomognu pri uklanjanju biste Pavlu Djurisicu.
Nekad si morao da posaljes samo dva milicajca a sad 70 policajaca.
Ajmo vesele teme kisa je u ponedeljak nisu uspjele Metodijeve molitve za pozar mada je i reis kiksa... braca po murvi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks