Možda je do nas, drugari.
No što je no do ove poltronske zajednice većih poltrona na svijet nema.
Onog nesretnog seljaka u Pipere će da razapnu ali će tu da dočekuju svakakva ***** iz bijelog svijeta na neke mitinge po Budvi.
I da mu obezbjede kurave i kokain u PortoMontenegro.
Last edited by Bluemoon; 14-08-25 at 21:55.
Ne poznajem ga ali ko zna kako, imao sam ga u prijateljima na fb. Ostao mi je nekako upečatljiv jer apsolutno svuđe đe je pjevao, morao je da izbaci sliku klavijature, ili selfi da napravi sa klavijaturom uz OBAVEZAN opis - punoljetstvo, krštenje, vjeridba, ispraćaj kod dragih - i naglasi ime i prezime domaćina.
I znam da je radio ketering, kiflice, kanapei i slično... Sad vidim da se u politiku ubačio, ima i fan page
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 15-08-25 at 07:55.
Muzika mu je samo hobi, u biografiji pise da ima preko 20 godina upravljanja privrednim drustvima na najvisem nivou
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ko zna mozda ispadne bolji no svi unazad 20 godina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pjevam za pare na svadbama iz hobija
Riješismo ove požare.
Da smo znali, mogli smo odma jednu auto litiju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 15-08-25 at 09:48.
Tko leti, vrijedi...
Umjesto da se traži pomoć od komšija i nato samo zoveš nadležnog popa, pitam se kako se nisu sjetili odma da organizuju molitvu?
Nisam htio ranije kačit.
Ova što bi reka jedan kolega odje “old money” splačina se stvarno brčkala dok je zemlja gorela i sahranjivali mu vojnike.
Empatija…
Tko leti, vrijedi...
Крапу су хеликоптери били спремни, осим једног који је раније оштећен и који чека ремонт, ватрогасна возила у служби војске сперемна, јединице изведене на терен и у складу са могућностима раде добар посао.
Није његово да командује.
Да је Шампињон за сезону спремио сва три авиона са Фајр Бос опремом, мога би и он на плажу комотно, што се мене тиче.
Last edited by BAR; 15-08-25 at 10:58.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nemaju kad Saranovic od ciscenja Crnogoraca i nepodobnih u sistem tj od Vetinga jer im posle toga ide dobar Lizing...
Može li se završit jedan moleban kod Joanikija da neki prevoznik leti i iz Pipunovih Golubovaca?
Tko leti, vrijedi...
Koliko je realno da ova bakterija podnese ostavku?
Lagao čovjek.
https://x.com/stankodjuricic/status/...MNfGKNr96RlWvw
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/hronika/zbog-ozbi...esne-medenice/
isplatilo se veki što je išla u hram, izgleda.
sa druge strane, najbolji prikaz stanja fudbala u cg.
https://rtcg.me/sport/fudbal/742842/...buducnost.html
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Osnovni sud u Ulcinju donio je presudu kojom je D.J. (20) iz Rožaja oglašen krivim zbog krivičnog djela laka tjelesna povreda i osuđen na kaznu zatvora od sedam mjeseci, saopšteno je iz tog suda.
.J. je u naselju Donji Štoj oštećenog nožem ubo u leđa. Iz suda kažu da mu je nanio laku tjelesnu povredu u vidu ubodno – rezne rane u središnjem dijelu kičmenog predjela.
Bas me interesuje bez Vesne Medenice da li bi ovolika kazna bila da je u pitanju jedna ugrozena vrsta NOVINAR...
Stvarno lizerno
Да има образа то би и урадио други дан након што се ово заврши.
Не знам за вас другари што нисте са приморја, али за мене је ово епски скандал, да као угрожена земља дочекамо противпожарну сезону са несиправном и обогаљеном противпожарном авијацијом, и да нас цијело љето из ваздуха гаси Војска (којој неће формално да дају ту улогу, а то значи и авионе и финансије) а сад НАТО свезници и сусједи.
То чак толико није ствар пара, већ воље и знања.
Јел требају да нам се десе неки Корнати, да нам ватрогасци масовно изгину, па да се дозовемо памети!?
Црногорце је одржало црногорско срце.
Neće onaj debil podnijet' ostavku, sad već vjerovatno ima utisak da je stvoren za tu poziciju. Pih!
Demokrate i ostavke
Ljudi, ja sam mislio da ste vi ozbiljniji
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Last edited by NetworkMaster; 15-08-25 at 18:14.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rice-pljevalja
pola države je zahvaćeno požarima, samo zahvaljujući našim momcima i velikoj pomoći sa strane vodi se svakodnevna borba i spašavju se kuće i imanja. vlada za to vrijeme donosi ovaj štetni plan za pg.Članovima Vlade Crne Gore danas je na telefonskoj sjednici uspjelo da za nešto više od sat vremena pročitaju, "rasprave" i usvoje četiri tačke dnevnog reda, od kojih samo materijali za Predlog Izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana (PUP) Glavnog grada Podgorice i i Predlog odluke o donošenju Izmjena i dopuna Prostorno-urbanističkog plana Opštine Pljevlja imaju ukupno 1.067 stranica, saznaju "Vijesti".
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks