150e bi dan po sobi, polupansion, u jednu bili ja i dvoje djece u drugu bili dvoje odraslih. E sad, kako oni to računaju Bog te pita, nisam se htio mnogo cimat, presmotani suUglavno fino bi 2 dana, potrefilo mi se sve ok (sem što restoran nije radio, ali kao što rekoh, reče mi dostavljač hrane da uglavnom svi kubure sa kuvarima, da radi dostave u dosta hotela po Petrovcu, pa mi lakše bi
) btw, hotel se nalazi praktično na plaži pa malo se plakneš u bazen, malo se oslaniš u more, ležaljke naravno ne plaćaš i ne interesuje te đe ćeš peškire stavljat i ima li gužve jer ti je sve već na ležaljkama u sklopu hotela (50m hoda), uglavnom banja.
Kad pomenuh gužve, na ovoj lijevoj strani obale, barem u 16.30-17h kad smo išli na plažu su poluprazne bile ležaljke, bukvalno da biraš, bješe slobodnih i u prvom redu. Uveče na šetalištu bješe naroda dosta ali ni primać nekom krkljancu kojeg pamtim od prije, restorani polu-prazni uglavnom, ne bih reka' da su zadovoljni ugostitelji. I u Rivijeru ne bješe gužve prećerane, sobe smo mogli da biramo, kao što rekoh već. Prije 15 dana bio na Žabljaku par dana, tamo su svi saglasni bili da ne pamte goru sezonu mada ruku na srce oni i vazda kukaju.![]()

Uglavno fino bi 2 dana, potrefilo mi se sve ok (sem što restoran nije radio, ali kao što rekoh, reče mi dostavljač hrane da uglavnom svi kubure sa kuvarima, da radi dostave u dosta hotela po Petrovcu, pa mi lakše bi
) btw, hotel se nalazi praktično na plaži pa malo se plakneš u bazen, malo se oslaniš u more, ležaljke naravno ne plaćaš i ne interesuje te đe ćeš peškire stavljat i ima li gužve jer ti je sve već na ležaljkama u sklopu hotela (50m hoda), uglavnom banja.
Reply With Quote
Bookmarks