Page 675 of 722 FirstFirst ... 175575625665671672673674675676677678679685 ... LastLast
Results 16,851 to 16,875 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Ti stvarno vjeruješ u bajke koje ti serviraju tvoji drugari.
    Drugarima je win-win, ako dobiju arbitražu heroji su, ako izgube “kriv je Milo”.
    Da neće pravit veting arbitražnog suda ako izgube.
    Šalu na stranu, briga vlast za rezultat arbitraže.
    Ako dobiju heroji, ako izgube, ada kriv je dps.
    I idemo dalje…

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Prije se moze reci da ti vjerujes u bajke koje ti serviraju "drugari". Znas li uopste kako se zovu ti advokati? Aj napisi ime ovjde.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Bukvalno obojica govorite istinu.
    1) IMa iskustva
    2) ima ali ne u ovom poslu

Poslato sa pisaće mašine S24 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    Bukvalno ne moze biti dalje od toga.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    7,404
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Prije se moze reci da ti vjerujes u bajke koje ti serviraju "drugari". Znas li uopste kako se zovu ti advokati? Aj napisi ime ovjde.

Sent from my phone
    Pošto vidim da si vlasnik apsolutne istine ajde fino sa tvojim old money ljaljašima postavi odje ko je advokatska kancelarija za aribitražu i koje su njene reference u ovim poslovima.
    A možda, pošto ste vjekovna ariatokratija, možda stavite i koju paru da se država djelimično namiri ako kiksa arbitražu.
    Oćete, kad na onu rabotu nokat nikne.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Pošto vidim da si vlasnik apsolutne istine ajde fino sa tvojim old money ljaljašima postavi odje ko je advokatska kancelarija za aribitražu i koje su njene reference u ovim poslovima.
    A možda, pošto ste vjekovna ariatokratija, možda stavite i koju paru da se država djelimično namiri ako kiksa arbitražu.
    Oćete, kad na onu rabotu nokat nikne.

Znaci ne znas, nego mlatis i pljujes bez osnova ko i obicno. Takva ti je sva prica
    Ovo sto si na igraca krenuo je samo potvrda nemoci.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    202
    Thanked in
    88 Posts

A dobro, Gagarin ide na logiku - kako Crna Gora i nije imala nesto previse arbitraza, onda ni bilo koja kancelarija odavde nema previse iskustva iz te oblasti.
    Ali ako je advokat MM i njegova kancelarija, on je dobar advokat i bavi se upravo privredom i sigurno nije "kanta" kako ga nazva.
    Nego, rekao bih da se malo skrenulo sa teme

6. The Following User Says Thank You to 357 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    626
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    907 Posts

Ljudi... Mi smo vec toliko dugo programirani da smo najobicniji otimaci...

Otimaci poput onih gerilaca u Kolumbiji svojevremeno koji su zaustavljali strance u policijskim uniformama i ucjenjivali za novac. Otimaci poput onih koji na vrhu Sahare bukvalno love i otumaju za novac mlade Senegalce i Kamerunce koji pokusavaju ilegalno da udju u Libiju ili Alzir i priblize se brodu koji znaci put u obecanu Evropu...

Jedino kad sebe realno pogledamo u oci i osvijestimo ko smo i sto smo sad i odma, ne u nekom potencijalu i bez ego tripova (sto ce se realno desiti nikad) mozemo o necemu da pricamo. I onda tek treba da pocnemo ne od nule, nego od -17 sa visedecenijskim planovima pocev od obrazovanja i moralnih kodeksa... I sve to zarad generacija koja bi bila djeca nasoj djeci. Do tad mozemo slobodno da stavimo dojc kafu na zastavu.
    Last edited by zubizaretta; 20-07-25 at 14:16.

8. The Following 5 Users Say Thank You to zubizaretta For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Momci bez vrijeđanja i škakljivih pitanja. Lijepo se igrajte.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Pisao sam dosta o njima, zna bit skroz ok, super, a zna bit ispod prosjeka, tako je i sa sobama, uslugom i svim. Opet, idem godinama tamo (idem baš danas pa javljam utiske) ali žali Bože onakvog ambijenta, onakvog zelenila, livade i prostora nema niti jedan hotel na primorju. Veze nemaju to da vode ili jednostavno ne plaćaju pa dovode svakakve diletante + treba i da se uloži a mislim da godinama eura tamo sipano nije liše tekućih troškova.

Ipak, za djecu mi je idealno tamo i iz tog razloga se i vraćam iznova

Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
    Ostadoh dužan za utiske, fino ih pitah preko telefona radi li restoran (jer su me jednom zajebali tako, pretprošle godine), da se može a la cart poručiti između doručka i večere, radi veli radi.

Uglavnom, ne radi, niti će raditi ove sezone izgleda, nemaju kuvara (a ni dosta hotela u Petrovcu, saznao u međuvremenu), uglavnom dao nam konobar broj brze hrane, naručite veli slobodno, skroz korektan roštilj, slušam i ne vjerujem šta mi priča Tako smo se i hranili ove dva dana između doručka i večere, poručimo i čekamo dostavu otprilike sat vremena. (korektan zbilja roštilj, iznenađujuće korektan za brzu hranu na primorju "Garfild")

Što se pak doručka i večere tiče, švedski sto skoroz solidan skroz, uglavnom sve ukusno i svježe, tu nemam (nemamo svi) zamjerki. Takođe dobio sobu odličnu, bez greške dok ovi što su sa mnom, drugu sobu dobiše lošiju, đe klimatizacija nije radila.

U svakom slučaju kao što već rekoh, lutrija sa njima, mada djeca uživaju pa ne mogu reć da smo loše prošli, kad je njima dobro i meni je.

11. The Following 2 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,469
    Thanked in
    2,626 Posts

Koliko para dnevno?

-> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Evo meni iz Montecase poslase dosta povoljniju ponudu od Rivijere, a inače su skuplji.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    3,384 Posts

A to su koje cijene ako nije tajna?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,244
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    546 Posts

Zasto Morsko zlo ne cisti obalu kada upravlja sa njom i uzima prihode? Plaze koje nisu izdate treba neko da odrzava. Usce Bojane prljavo smece i plastika svuda. Sramota je da nema wc-a na Miloceru nego ljudi vrse nuzdu u parku. Inspekcije nigdje da kaznjava i nalaze ciscenje.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post

225 € dan za dvoje odraslih i dijete, polupansion, apartman sa dvije odvojene prostorije, pogled na more. Oko 600 € ukupno nižu cijenu su mi dali kad sam ih zvao direktno nego što su im cijene na sajtu i bookingu. Imaju svih tipova soba dostupnih za sledecu nedelju, sto znaci da je popunjenost tanka.

Sent from my 23090RA98G using Tapatalk

17. The Following User Says Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,843
    Thanked in
    3,384 Posts

Nije to lose nimalo

Poštovana,

Dobar dan.

Hvala na poslatom upitu.

Cijena za 2 odrasle osobe, tinejdzer i dijete mlađe od 12 godina iznosi:

-215 eura dnevno u Superior trokrevetnoj sobi (francuski ležaj+ singl ležaj)

U cijenu All-inclusive su uključeni:

-doručak,ručak, užina i večera
    -neograničena konzumacija pića tokom cijelog dana
    -suncobrani i ležaljke na bazenskom kompleksu
    -suncobrani i ležaljke na plaži
    -dječije igralište i igraonica
    -spa centar (sauna i tursko kupatilo)
    -internet
    -parking

Boravišna taksa je 1.50 za odraslu osobu dnevno i 0.5 eura za djecu mladju od 12 godina.

Pogled bazen je extra 8 € dnevno, dok je pogled more 15€ dnevno.

Ponuda je akcijska i validna do 01.07.

Rezervacija se aktivira uplatom depozita od 50%, dok se ostatak plaća na recepciji hotela.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
    Marija
    Hotel Monte Mare 4

Thanks Thanks Given 
    2,012
    Thanks Thanks Received 
    1,344
    Thanked in
    810 Posts

Default Turizam - što se to dešava!?

Ostadoh dužan za utiske, fino ih pitah preko telefona radi li restoran (jer su me jednom zajebali tako, pretprošle godine), da se može a la cart poručiti između doručka i večere, radi veli radi.

Uglavnom, ne radi, niti će raditi ove sezone izgleda, nemaju kuvara (a ni dosta hotela u Petrovcu, saznao u međuvremenu), uglavnom dao nam konobar broj brze hrane, naručite veli slobodno, skroz korektan roštilj, slušam i ne vjerujem šta mi priča Tako smo se i hranili ove dva dana između doručka i večere, poručimo i čekamo dostavu otprilike sat vremena. (korektan zbilja roštilj, iznenađujuće korektan za brzu hranu na primorju "Garfild")

Što se pak doručka i večere tiče, švedski sto skoroz solidan skroz, uglavnom sve ukusno i svježe, tu nemam (nemamo svi) zamjerki. Takođe dobio sobu odličnu, bez greške dok ovi što su sa mnom, drugu sobu dobiše lošiju, đe klimatizacija nije radila.

U svakom slučaju kao što već rekoh, lutrija sa njima, mada djeca uživaju pa ne mogu reć da smo loše prošli, kad je njima dobro i meni je.

Ja sam prosle god uplatio stigao u sobu a tamo fleka kao da je neko nekoga ucmekao boze me prosti samo sam cekao da nedje iskoci Horashio iz Majamija
    Pokupili se i otisli vratili su mi pare odma... Lokacija je top ali sve ostalo

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Koliko para dnevno?

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post

Sto se tice budvanske rivijere ide im reklama 85e po osobi polupansion

Last edited by darko cfc; 20-07-25 at 23:43.
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

150e bi dan po sobi, polupansion, u jednu bili ja i dvoje djece u drugu bili dvoje odraslih. E sad, kako oni to računaju Bog te pita, nisam se htio mnogo cimat, presmotani su Uglavno fino bi 2 dana, potrefilo mi se sve ok (sem što restoran nije radio, ali kao što rekoh, reče mi dostavljač hrane da uglavnom svi kubure sa kuvarima, da radi dostave u dosta hotela po Petrovcu, pa mi lakše bi ) btw, hotel se nalazi praktično na plaži pa malo se plakneš u bazen, malo se oslaniš u more, ležaljke naravno ne plaćaš i ne interesuje te đe ćeš peškire stavljat i ima li gužve jer ti je sve već na ležaljkama u sklopu hotela (50m hoda), uglavnom banja.

Kad pomenuh gužve, na ovoj lijevoj strani obale, barem u 16.30-17h kad smo išli na plažu su poluprazne bile ležaljke, bukvalno da biraš, bješe slobodnih i u prvom redu. Uveče na šetalištu bješe naroda dosta ali ni primać nekom krkljancu kojeg pamtim od prije, restorani polu-prazni uglavnom, ne bih reka' da su zadovoljni ugostitelji. I u Rivijeru ne bješe gužve prećerane, sobe smo mogli da biramo, kao što rekoh već. Prije 15 dana bio na Žabljaku par dana, tamo su svi saglasni bili da ne pamte goru sezonu mada ruku na srce oni i vazda kukaju.
    Last edited by BiTrAtE; 21-07-25 at 08:27.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Има ли ко доље да провјери постоји ли ова лежаљка у Пржно за 200€? Нешто не вјерујем но све је могуће

https://www.facebook.com/share/v/19V4wWW5VJ/
    Ovo je 200eur na plazi Hotela Mastral, za goste je free. Zato bice digli cijenu da se drugi narod ne mijesa.

Samo bih da podrzim Mojsija. LJudi, mi nemamo puteve, parkinge, plaze, kanalizaciju za vise turista. I ovo je previse.
    Cedo vise niej nimalo jeftin. Upredila sam Cavtat recimo hotel Epidaurus i Bijela Park, all inclusive, Cedo je skuplji a neuporedivo je.
    Baosici i hotel koji pominje Mojsije, pa Baposic je sad prebukiran, ja s enema dj eokupat kad doma dodjem, setali smo na donji put, ne moze se proci. Kanalizaciaj pomalo smrducka iz onih sahti. A dje svi ti ljiudi iz hotela, parking, ostalo?
    Gradi jos jedan Hotel iznad POrta u Kumbor, dje ce ti ljudi i kuda ce doci.
    Tako da ovaj masovni turizam, mene nimalo ne odusevljava.

image upload host

22. The Following 2 Users Say Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    84
    Thanks Thanks Received 
    1,581
    Thanked in
    787 Posts

Nikad jače sezone do sad:

Pa kaže Ministarstvo turizma:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Kad pomenuh gužve, na ovoj lijevoj strani obale, barem u 16.30-17h kad smo išli na plažu su poluprazne bile ležaljke, bukvalno da biraš, bješe slobodnih i u prvom redu. Uveče na šetalištu bješe naroda dosta ali ni primać nekom krkljancu kojeg pamtim od prije, restorani polu-prazni uglavnom, ne bih reka' da su zadovoljni ugostitelji. I u Rivijeru ne bješe gužve prećerane, sobe smo mogli da biramo, kao što rekoh već. Prije 15 dana bio na Žabljaku par dana, tamo su svi saglasni bili da ne pamte goru sezonu mada ruku na srce oni i vazda kukaju.
    Tebe racunam kao normalnijeg cojka odje,jel moguce da i ti nasjedas na kuknjavu?ljudi moji ja sam jutros u pola 7 jedva na posao otisao,to nikad bilo nije

25. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Na toj lokaciji gore sa slike su kolone i van sezone u prvom dijelu dana, ako je škola pa još padne kiša, i mnogo veće nego ljeti. Da ne pričam ako se dvoje malo čuknu ili padne motociklista...

Mislim, nikakav reper.

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Ne znam, kroz Bd bulevar kolaps a plaze i smjestaj poluprazni. Da ima obilaznica vidjelo bi se pravo stanje bolje.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Guzve su ogromne na nekim dionicama a ja strpljenja u saobracaju nemam vise.

Danas sam zaobilazio kolonu i neki debil nije htio da se mrvicu pomjeri a imao je 5 metara, nego su nam se retrovizori kacili, meni nista nije bilo i nastavio sam nekih 500-600m do auto perionice.

Ako sam ja debil ne moraju i ostali, ovaj debil je nakon toga okrenuo auto i napravio isti prekrsaj, zaobilazio/preticao kolonu da bi mene 'sustigao' a ja perem auto.

Prilazi, nesto prica i hoce da gleda moj retrovizor...vidi da nema nista i tu je uzeo da komentarise.

Rekoh mu "sledeci put se skrajni" a on kaze: "sledeci put cu direkt u tebe"

Na sta mu ja kazem "dobro, sledeci put idi direkt u mene"

Okrenuo se i otisao. Ja onim smrkom perem auto, malo mi je falilo njega da operem pod punim pritiskom.

29. The Following 2 Users Say Thank You to Zhuangzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    999
    Thanked in
    720 Posts

Garfild ti je najjači -> šteta za savršenu hranu jer se čitavi Petrovac hrani kod njih pa se sad čeka duže...
    Sledeći put probaj picu kod njih...
    Last edited by Biznismen Podgorica; 21-07-25 at 19:11.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    105
    Thanked in
    39 Posts

Sinoć kroz Igalo prošetah sa porodicom....šetalište 60% da kažem puno...od toga 40% ljudi sjedi sa strane po trotoaru, i šeta, razgleda...po neko u ruku palačinka, sladoled...
    Sjedosmo u jedan lokal...ja, supruga i 2 dječaka...2 pljeskavice, 1 kaprićoza, 2 kisele vode, đus i kokakola = 35-36€....Pljeskavica košta 9€....
    Ne kukam, ne žalim se, znao sam cijene i sve ok, ali da se ne pitamo i da ne zamjeramo ljudima koji šetaju, razgledaju...ili što idu u Grčku, Tursku i sl. Da ne imenujem lokal, siguran sam da je jedan od jeftinijih u igalu....
    Prije 2 dana prođoh barkom od Hn do Tivta...plaže poluprazne, nije priča rekla kazala, lično viđeh svojim očima.
    Last edited by Ognjen_HN; 21-07-25 at 21:33.
    Ne prekidaj Zenu Dok Cuti

32. The Following 3 Users Say Thank You to Ognjen_HN For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Quote Originally Posted by Ognjen_HN View Post
    Sinoć kroz Igalo prošetah sa porodicom....šetalište 60% da kažem puno...od toga 40% ljudi sjedi sa strane po trotoaru, i šeta, razgleda...po neko u ruku palačinka, sladoled...
    Sjedosmo u jedan lokal...ja, supruga i 2 dječaka...2 pljeskavice, 1 kaprićoza, 2 kisele vode, đus i kokakola = 35-36€....Pljeskavica košta 9€....
    Ne kukam, ne žalim se, znao sam cijene i sve ok, ali da se ne pitamo i da ne zamjeramo ljudima koji šetaju, razgledaju...ili što idu u Grčku, Tursku i sl. Da ne imenujem lokal, siguran sam da je jedan od jeftinijih u igalu....
    Prije 2 dana prođoh barkom od Hn do Tivta...plaže poluprazne, nije priča rekla kazala, lično viđeh svojim očima.
    Kad spomenu Grčku,giros u restoran 13€,u povratku u Albaniju svratili da se okupaju,baldahin 100€,ležaljke i suncobran 50€...produžili,našli jeftiniju plažu.Utisak iz Grčke generalno pozitivan ali zahvaljujući tome što su promijenili a ne što au finansijski prošli nešto bolje nego kod nas

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

Page 675 of 722 FirstFirst ... 175575625665671672673674675676677678679685 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)