fala Abazoviću pa je Crnu Goru proda snsu i Andriji Mandiću. sve ovo se dešava samo radi toga. profa Krivokapić sa svim svojim manama će ostati dugo vremena najbolji premijer kojeg smo imali nakon pada dpsa.
fala Abazoviću pa je Crnu Goru proda snsu i Andriji Mandiću. sve ovo se dešava samo radi toga. profa Krivokapić sa svim svojim manama će ostati dugo vremena najbolji premijer kojeg smo imali nakon pada dpsa.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sto je pjesnik htio da kaze?
Trebas li da ides u crkvu da bi bio vjernik? Cini li te odlazak u crkvu, i javni marketing kako si vjernik, stvarno vjernikom, dok ovamo radis sve i svasta, i 'glumis' 'vjernika'.
Jesam li sto slagao za 'biznis crkvenjake'? Sta radi crkva u CG danas za narod? Ajde konkretno, sta radi da zivot gradjanima CG bude bolji, iz dana u dan? Jedno apsolutno nista, jer su se ocigledno ti koji upravljaju istom, odmetnuli od naroda, i narod ih ne interesuje. Da nisu, osudili bi javno sve sto je lose u CG, i isto kritikovali, i narodu nudili savjet shodno tome.
Nemaju kad od 'elitnih' prijema. Jad, bijeda, i sramota, sta reci.
Last edited by techlinkit; 08-07-25 at 22:03.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...de-u-21-vijeku
Je l se ono kaze natapirana...?
E tako djeluje Alijina frizurica na ovim slatkim slikama.
...
Kad je moga DiKej sa tri prsta u sudnicu ulazit, što ne može Medenica.
Rekao bih da su ovi Lažojkovi Ćaci na forumu još gluplji od onoga Ćacija Koljenice i Žvalja.
To nije lako postići, a svaku izuzetnost treba pozdraviti.
Pa i izuzetnost rektalne speleologije Lažojkovih i Koljenicinih Ćacija ođe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Moguće ne bi me iznenadilo da smo okruženi ANB-ovcima sa svake bande.
Nego,outline nije ti Abaz marioneta Beograda no Berlina vazda bio u konačnici.Mislim i Beograd je marioneta istoga ali gledaj malo đe sila gravitira.
https://youtube.com/shorts/Tnc9X_qzf...csrFWPuEUL1mPL
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nego što bi sa popisom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ćaci posti. Igrica obrnuta.
Vrati se luckey sve ti je oprošteno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nije ANB niko preuzeotu nema nešto tu oko nacionalnih osjećaja no ko oće da titra muda dilerima kokaina vazda bilo i ostalo.
Gledah hrt dnevnik malo,radi nevremena u Splitu...i nakon toga lijepo reche gradonachelnik Zagreba...ovakvih koncerata dje se koristi ustashki pozdrav,nece biti dok sam ja gradonachelnik.
No odoh u Hrv u pm,a gle shto se ovdje chini ccc
...
Samo fali sad @Mylene,da okachi...15. festival pravljenja kikica u... Mojanovićima.
...
Last edited by Bluemoon; 08-07-25 at 22:35.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks